- Shipping 1-2 working days
0
Kite Design Basics

Lees hier meer over de verschillende shapes en specificaties van kites. Wat maakt het nou dat de ene kite sneller stuurt dan de andere, over hoger springt? Check hier alles over kites!

2020 Kite inruilactie

Scoor nu tot wel 50% korting op een nieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Deze actie is geldig tot en met vrijdag 5 juni 2020

Vacature: Kitestore Manager (ft)

Wil jij ook iedere dag omringd zijn door kitegear in de snelst groeiende kiteshop ter wereld? Check dan hier de vacature voor de functie van kitestore manager!

Name Your Price Sale 2020

Jij beslist wat je bij Kitemana wilt betalen! Deze 'Name Your Price' actie is geldig van zondag 24 tot en met woensdag 27 mei 2020.

Hardshell Zaterdag

Scoor aanstaande zaterdag maar liefst 15% extra kassakorting op een hardshell trapeze!

Kitesurfen en veiligheid

Kitesurfen hoeft helemaal niet gevaarlijk te zijn, mits iedereen zich houdt aan een aantal voorrangsregels. Zo houden we de sport veilig en leuk voor iedereen!

De Nieuwe ISO Veiligheidsstandaard voor Kitesurf Quick Release Systemen

De Global Kitesports Association heeft in samenwerking met kitesurf merken een ISO norm in het leven geroepen voor kitesurf veiligheidssystemen: ISO 21853. Wat houdt deze ISO norm in en wat betekent deze norm voor jou?

Tot 15% stapelkorting bij Kitemana

Bespraat tot wel 15% op je nieuwe kiteset, kites, kiteboard of andere vette gear.

Kitesurf workouts

Lees hier over de verschillende oefeningen die je kunt doen om helemaal fit te blijven voor je volgende kitesurfsessie.

Kitesurf Materiaal Check

Kun je niet wachten tot je weer het water op kunt? Vergeet dan niet vantevoren eerst even je materiaal grondig te checken. Hiermee voorkom je schade en ongelukken.

Show more

2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!