Eindejaars Kite Sale!

Het jaar loopt alweer bijna op zijn eind. Daarom vinden wij het tijd voor een dikke eindejaars kite sale! Je krijgt nu maar liefst 10% extra korting op alle kites! Gebruik code EINDE10 en scoor die korting <<<

Black Friday Sale! 50% Korting op een nieuwe F-One Bandit X 2017

Je krijgt nu maar liefst 50% korting op een F-One Bandit X 2017 als je je oude kite inruilt! Ruil dus snel je oud kite in en scoor een nieuwe Bandit X 2017 voor de helft van de prijs tijdens de Black Friday Kite Sale!

Vacature: Allround Magazijnmedewerker (ft)

Wil jij tijdens je werk omringd zijn door kite gear? Kom dan werken bij Kitemana! Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker die net zo veel passie voor de sport heeft als wij.

Vacature: Online Marketeer

Are you an Online Marketer that lives and breathes the kite lifestyle and are you ready for the challenge of working with a young and fast growing online retailer in Holland. Then we are looking for you!

30% korting op alle 2017 Cabrinha gear!

Het is Cabrinha SALE bij Kitemana! Nu 30% korting op alle 2017 kites, barren, kiteboards, surfboards en accessoires! Wees op tijd, want op = op!

Testmiddag / Avond 9 juni bij KSN Noordwijk

Op vrijdag 9 juni aanstaande organiseren wij weer een testmiddag in samenwerking met Cabrinha, Naish, North, Slingshot, Best, Airush, F-One, Ride Engine en Mystic.

Best Kiteboarding New for Old 2017 sale!

Wordt het een keer tijd voor een nieuwe kite? Ruil dan nu je oude kite in voor een gloednieuwe Best TS of Roca en krijg tot €750 terug voor je oude kite! Op een 2017 Cabo geldt zelfs 1 + 1 GRATIS, op=op!

Testdag 20 mei 4Wind in Castricum

Op zaterdag 20 mei organiseren wij weer een testdag in samenwerking met 4Wind in Castricum bij Sports at Sea!

Brunotti kiteboards voor de helft van de prijs!

Brunotti Sale! Wij hebben een te gekke kiteboard deal voor je. Je krijgt nu maar liefst 50% korting op een gloednieuw Brunotti kiteboard! Check de Brunotti Virtuoso, Fusion & Onyx hier!

Begin het seizoen lekker warm met Mystic!

Wij hebben nu een geweldige wetsuit aanbieding voor je! High-end Mystic wetsuits voor de prijs van een instapmodel. Wees op tijd want op = op!

Toon meer