- Shipping 1-1 working days
0
Mega tweedehands kitesale bij Kitemana⚡

Aanstaande donderdag is het mega tweedehands kitesale bij Kitemana!

Hoek tot Helder 2021 - Kitesurf Marathon

Hoek tot Helder is een kitesurf evenement dat geld op wil halen voor de Hartstichting. De deelnemers moeten doormiddel van sponsorwerving minimaal €1000,- ophalen waarna zij vervolgens van Hoek van Holland naar Den helder, dat 130km hemelsbreed is, kitesurfen. Deze zogenoemde downwinder staat bekend als de langste downwinder ter wereld die op één dag gevaren wordt. Deze afstand in combinatie met de ruige omstandigheden van de Noordzee maakt dit de ultieme tocht voor de doorgewinterde kitesurfer.

Cold Hawaii Games 2021 - Event Verslag

De Cold Hawaii Games was op 23 september 2021 voor de tweede keer terug! Een Big Air-competitie met een waanzinnig goede rijdersvloot en razende omstandigheden tot 55 knopen - zeker een voor de geschiedenisboeken! Bekijk hier ons volledige evenementverslag!

Duotone D/LAB 2022

Check hier de nieuwe kites uit het Duotone Laboratorium! De Duotone D/LAB Juice is uitgerust met Aluula en lichter dan ooit!

Name Your Price Sale 2021

Jij bepaalt wat je betaalt bij kitemana! De 'Name Your Price' actie loopt op maandag 31-05-21 en di 01-06-21

2021 Kite inruilactie

Scoor nu tot wel 50% korting op een nieuwe 2021 kite bij inruil van je oude kite! Deze actie is geldig van vrijdag 30 juli tot en met maandag 2 augustus 2021.

Core kiteboarding XR7 lancering en interview: Frank Ilfrich Core Kite designer

Interview met Frank Ilfrich, hoofd R&D bij Core Kiteboarding: Met dit interview krijg je een kijkje achter de schermen bij Core! We ontmoetten Frank Ilfrich, Head of Development bij Core en Carved die ons van alles wist te vertellen over hoe kites worden ontwikkeld, welke uitdagingen er waren en waar hij het meest trots op is als de ontwerper van de nieuwe XR7. Als fan van Core Kiteboarding mag je dat niet missen!

Covid-19 Updates Kitemana

Autoriteiten van verschillende Europese landen passen verschillende maatregelen toe om het Covid-19-virus “in te dammen”. Bekijk hier alle internationale leveringsupdates.

Name Your Price Sale December

Jij bepaalt wat je betaalt op zondag 27 en maandag 28 december 2020! Check hier de 'Name Your Price' sale bij kitemana!

Red Bull King of the Air 2021: Full Riders List

Het wachten is nu eindelijk voorbij - Red Bull Zuid-Afrika heeft zojuist de officiële lijst met rijders aangekondigd. voor de meest prestigieuze en belangrijkste kiteboardwedstrijd van het jaar!

Show more

⚡Kite Flash Sale tot 9/8/21 code: FLASH10