Name Your Price!

Jij bepaalt weer wat je betaalt bij Kitemana! Deze 'Name Your Price' actie is geldig van 27 & 28 December 2018.

2019 Kite inruilactie

Scoor nu tot wel 50% korting op een nieuwe 2019 kite bij inruil van je oude kite! Deze actie is geldig van 17 tot en met 21 December.

Frontzip Wetsuit Aantrekken

Een frontzip wetsuit is extra warm, maar een stuk moeilijker aan te trekken dan een wetsuit met backzip. Check hier hoe je een frontzip wetsuit aan en uittrekt!

Wetsuit Reparatie

Hoe blijft je wetsuit zo lang mogelijk goed en hoe repareer je zelf je wetsuit? Check hier alles over het repareren van je wetsuit!

2019 kites en kiteboards van alle A-merken

Check de nieuwe features van de 2019 kites, kiteboards, surfboards en nieuwe Hydrofoils van alle A-merken bij Kitemana!

Summer Kite Sale 2018

Tijdens de 2018 Summer Kite Sale krijg je korting op alle laatste 2018 kites uit onze voorraad! Scoor nu vanaf 30% op kites van North, Cabrinha, Naish, Best, F-one en meer!

Testmiddag / Avond 14 juni bij KSN Noordwijk

Op donderdag 14 juni aanstaande organiseren wij weer een mega gezellige testmiddag in samenwerking met Airush, Mystic, Slingshot, Naish, North, BWS, Appletree, Ride Engine en Lieuwe.

Surfboard super sale!

In De Surfboard Super Sale vindt je kitesurf surfboards en directionals voor mega scherpe prijzen. Kortingen tot meer dan 50% op boards van North, Firewire, Naish, Airush, F-one en meer!

Hydrofoil Kitesurfen

Tijdens de windstille perioden wil je natuurlijk ook graag het water op. Met een hydrofoil kan dat! Een hydrofiol kan je al kiten vanaf 8 knopen. Merken als North, F-one, Slingshot en Naish maken verschillende soorten hydrofoil vleugels en boards voor het kitesurfen. Hoe werkt het? En wat voor materiaal is er? Je leest het hier

Name Your Price Sale!

Jij bepaalt wat je bepaalt bij Kitemana! Deze 'Name Your Price' actie is geldig van 30 mei tot en met 1 juni 2018.

Toon meer