0

2019 kites en kiteboards van alle A-merken

2019 kites en kiteboards

De nieuwste kites en boards van alle A-merken check je natuurlijk bij Kitemana! Ieder jaar komen bijna alle merken weer met nieuwe producten op de markt om altijd vernieuwend te blijven en je de beste technologieën te bieden van dit moment. Updates aan de bar, kite doek, shape, bridles en andere ontwikkelingen zorgen ervoor dat kiten niet alleen leuker en makkelijker wordt, maar ook nog eens veiliger.

Cabrinha 2019

Cabrinha behoort al jaren aan de top als het aankomt op materialen en design. Dit jaar staat in het teken van een nieuwe freeride kite, de Cabrinha Moto. Deze kite is goed om mee te foilen en voelt zich thuis in alle omstandigheden. Daarnaast heeft Cabrinha een nieuw surfboard (Cutlass) en nieuwe H2O bindingen. Natuurlijk zijn de oorspronkelijke modellen ook nog eens verbeterd om je het beste van het beste te bieden. Check hier alle Cabrinha 2019 kites en kiteboards.

Naish 2019

Naish weet dat het leven beter is op het water dan wanneer we aan de zijlijn staan te kijken. De 2019 line up is er dan ook weer ééntje om van te smullen. De intuïtieve vliegers zijn verfijnd om duurzamer te zijn en sneller te reageren. Een breed scala aan boards biedt gerichte prestaties om je kitesessie en niveau te verbeteren. Daarnaast nodigen de nieuwe kite foils je uit om kiten op een geheel nieuwe manier te ervaren, met opties voor alle vaardigheidsniveaus en voorkeuren. Ongeacht je stijl of niveau, de Naish line up biedt een solide mix om je stoked te houden. Check hier alle Naish 2019 kites en kiteboards.

Slingshot 2019

Dit jaar geen nieuwe modellen kites, maar wel een paar mooie updates bij de Rally en SST. Dit zijn kites die geschikt zijn voor de freeride kitesurfer en bieden veel depower en een groot windbereik. Dit jaar hebben de kites een nieuw ontwerp gekregen, die wij echt super strak vinden! Ook bij de boards zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd. De misfit 2019 ziet er echt enorm chic uit dankzij het nieuwe Koroyd materiaal in de tips! Ook mochten de nieuwe Dually 2019 bindingen niet ontbreken in een wit jasje. Check hieralle Slingshot 2019 gear.

Duotone 2019

Het merk dat de grootste verandering is ondergaan is misschien wel North, of zullen we Duotone zeggen! Een nieuwe merknaam en een gloednieuwe 2019 lijn kites, boards en accessoires om je het beste van het beste te bieden op het water. De modellen kites zijn onveranderd gebleven en dus zien de Rebel, Dice, Vegas, Neo en Evo gewoon terug in een Duotone jasje. Toch zien we enkele verbeteringen om de kites net dat beetje extra te bieden op gebied van performance en duurzaamheid. Naast de kites komt het merk met een zeer gave lijn kite- en surfboards. Check hier alle Duotone 2019 materialen.

Wil je meer weten over de 2019 kitesurf gear of wil je graag de nieuwste kites of kiteboards testen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van de laatste updates. Check hier alle nieuwe 2019 materialen.