- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Peter Lynn

Peter Lynn is een kitemerk met Nederlandse roots! Het merk is begonnen als matras/vliegerfabrikant en maakt nu ook Tube kites. Check hier alle kites van Peter Lynn! Lees meer »

Categorie

    •    
    •    
    •    

Kite Maat

Toon meer

Type

Filter
Impulse TR
Impulse TRPeter Lynn
$ 143.96
Wrist Straps
Wrist StrapsPeter Lynn
$ 11.87
Leopard
LeopardPeter Lynn
$ 793.54
2-lijns Control Bar
2-lijns Control BarPeter Lynn
$ 19.81
Lynx
LynxPeter Lynn
$ 416.14
Big Inflate/Deflate Boston Bayonet
Big Inflate/Deflate Boston BayonetPeter Lynn
$ 9.83
Xplore
XplorePeter Lynn
$ 356.55
Hype
HypePeter Lynn
$ 52.59
Hornet
HornetPeter Lynn
$ 227.43
-19 - -11 van 9Producten per pagina:

Peter Lyn Kitesurfing

Peter Lynn Kitesports is onderdeel van Hollands Vliegerop BV. Vliegerop is al jaren actief in de fun- en extreme sports. Peter Lynn is expert op het gebied van Tube kites, Twinskin kites, foil kites en kite buggies en accessories. De kites kunnen gebruikt worden voor kitesurfen, snowkiten en buddy.

Peter Lynn Kitesports heeft zijn eigen R&D team met gepassioneerde designers. Ze maken allround kites met uitstekende kwaliteit, welke geschikt zijn voor haast iedereen. Dutch quality, voor een goede prijs. Heb je een vraag over Peter Lynn kites? Bel of mail ons dan gerust!

Peter Lynn trainerkites

Peter Lynn trainerkites zijn super leuke kites om kitegevoel mee te krijgen. Sommige van de Peter Lynn kites zijn ook te vliegen op een 4-lijns bar met depower zodat je een nog beter gevoel krijgt voor je toekomstige tubekite.
2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!