Trapeze - Accessoires

Naast complete trapezes, kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor een losse spreaderbar voor je trapeze. Tegenwoordig zien we steeds meer kiters varen met een slider spreaderbar. Dit is een speciale spreaderbar waar je chickenloop overheen kan glijden tijdens het maken van bochten. Hierdoor ben je vrijer in het bochtenwerk, waardoor je je beter kunt focussen op de golven. Een andere spreaderbar die dit jaar veel wordt verkocht is de Fireball van Cabrinha. Een compleet nieuw systeem waarbij de chickenloop wordt vervangen door een balletje om wederom te zorgen voor meer bewegingsvrijheid. Lees meer ยป
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Metal Fixed Hook 2019 Spreader Bar
Metal Fixed Hook 2019 Spreader Bar Ride Engine
59.00
Multi Spreader Clickerbar 4.0
Multi Spreader Clickerbar 4.0 Mystic
69.00
Dyneema Replacement Cord
Dyneema Replacement Cord Mystic
9.95
Clickerbar 4.0 Surf
Clickerbar 4.0 Surf Mystic
69.00
Kite Knife veiligheidsmesje
Kite Knife veiligheidsmesje Manera
9.99
Metal Slider 2019 Spreader Bar
Metal Slider 2019 Spreader Bar Ride Engine
59.00
Sliding Bar
Sliding Bar Manera
89.00
Kite Knife Mesje
Kite Knife Mesje Ride Engine
12.00
Hitch Leash Attachment Ring
Hitch Leash Attachment Ring Dakine
6.95
Spreaderbar Wave 2018
Spreaderbar Wave 2018 Brunotti
49.99
Strappies
Strappies Mystic
39.00
Hammerhead Spreader Bar
Hammerhead Spreader Bar Dakine
55.00
32%korting
Metal sliding bar 2017
Metal sliding bar 2017 Ride Engine
59.00 39.95
KRS Safety spreaderbar
KRS Safety spreaderbar Mystic
99.00
Hook Safety Knife
Hook Safety Knife Dakine
11.99
50%korting
Metal Slider Bar
Metal Slider Bar Ride Engine
59.95 29.95
Fireball Spreaderbar
Fireball Spreaderbar Cabrinha
119.00
Bananabar spreaderbar kite
Bananabar spreaderbar kite Mystic
64.00
Maniac Spreader Bar
Maniac Spreader Bar Dakine
55.00
Carbon Slider Bar
Carbon Slider Bar Ride Engine
79.00
1 - 20 van 23Producten per pagina:
1

Trapeze Accessoires

Trapezes bestaan uit veel verschillende onderdelen die je allemaal naar je eigen wensen kan veranderen. De grootste verandering die je kan doen aan je trapeze is een andere spreader bar er op zetten. Daarnaast is het ook altijd belangrijk dat je een kite mesje bij je draagt. Deze is vaak makkelijk mee te nemen in je trapeze.

Trapeze Spreader Bar

De spreader bar van je trapeze zit aan de voorkant. De spreader bar is het systeem waar je trapeze haak aan vast zit. Via de spreaderbar zit jij aan je kite vast. De spreader bar is dus een super belangrijk onderdeel van je kitesurf gear. Er zijn nu twee soorten spreader bars op de markt: de Fixed hook Deze spreaderbar heeft een vaste haak die niet kan bewegen aan de spreaderbar zitten. De Sliding Bar is een spreader bar die geen haak heeft maar een touwtje met eventueel een ring waar je chickenloop aan vast zit. Op deze manier kan de chickenloop over de breedte van je trapeze bewegen en heb je meer bewegingsvrijheid. Dit is vooral fijn als je gaat surfen of foilen met je kite.

Kite Knife Veiligheidsmesje

Het is belangrijk om altijd een kite mesje bij je te hebben. Mocht je een keer een kite ongeluk meemaken, wat we natuurlijk niet hopen, kan je met het kite mesje snel lijnen doorsnijden. Als er lijnen om je lichaam heen zitten moet je zorgen dat die zo snel mogelijk weg zijn. Als er weer spanning op je lijnen komt te staan kunnen de lijnen je verwurgen of vitale onderdelen van je lichaam afsluiten van bloed. Met een mesje zorg je er voor dat de lijnen doorgesneden kunnen worden. Neem er dus altijd een mee! Check ook regelmatig of je mesje niet verroest is en toe is aan vervanging.