- Shipping 1-2 working days
0

Mystic 2019 Hardshell Collectie

Mystic Majestic X 2019 hardshell

De nieuwe 2019 hard shell line up van Mystic ziet er werkelijk gelikt uit. Een aantal bekende modellen, zoals de Majestic en Majestic X zijn geüpdatet met nieuwe features om ze comfortabeler te maken dan ooit tevoren. Daarnaast zien we twee nieuwe modellen in de line up: de Majestic LEN10 editie en de Arch, een flex shell trapeze voor ieder budget. Mystic heeft met de 2019 serie weer een zeer uitgebreide en complete hard shell collectie weten te creëren. Je kunt deze Mystic 2019 harnassen varen met clickerbar, stealthbar of surf spreaderbar.

Mystic Majestic X 2019

Het paradepaardje en de eerste Hard Shell trapeze van Mystic, de Majestic X is niet meer weg te denken uit de collectie. Een full carbon harnas met een bionic core frame, gemaakt van enkel de beste materialen. Dit resulteert in de stijfste en lichtste trapeze van dit moment. De specifiek geplaatste vezels maken het frame stijf maar laten hem toch diagonaal flexen zodat hij naadloos op jouw lichaam aansluit.

Mystic Majestic 2019

De majestic is het jongere broertje van de Majestic X en heeft in tegenstelling tot de X een fiberglass shell. Hierdoor biedt de Majestic 2019 een zeer goede steun in de rug, maar met iets meer flex. De zogeheten roving glasvezels bestaan uit meerdere lagen om hem zeer sterk te maken. Dit jaar hebben de Majestic hard shells een nieuwe 2.0 battlebelt en zijn ze duurzamer dan ooit tevoren.

Mystic Majestic LEN10 2019

Wil jij alleen het beste van het beste? Check dan de Mystic Majestic x Len10 editie! Deze full carbon hard shell is gemaakt om de ruigste condities aan te kunnen en heeft, naast te gekke looks, een aantal nieuwe features gekregen. De Mystic Majestic x Len10 heeft namelijk een Flame Mesh quickdry binnen voering! Hierdoor droogt hij mega snel op en voelt hij super comfortabel aan om de waist. Super als je een keert in je boardshort gaat kiten!

Mystic GEM 2019

Voor de dames onder ons heeft Mystic een de GEM 2019 trapeze ontworpen. Deze dames hard shell is gemaakt om perfect aan te sluiten op het lichaam van de vrouw. De Mystic GEM heeft dezelfde glasvezel constructie als de Mystic Majestic 2019. Hierdoor biedt hij de perfecte balans tussen stijfheid en flex. De Gem komt in twee verschillende edities, de Jalou en Bruna GEM.

2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!