- Shipping 1-1 working days
0

Kiteboard North

North heeft een breed aanbod van alle soorten kiteboards. Voor iedere kitesurfer en alle kitesurf niveaus heeft North het perfecte kiteboard ontwikkeld. Zo zijn er de twintips kiteboards Atmos, Prime, Hybrid en Flare. Maar ook directional surfboards zoals de Comp, Cross en Charge. Alle kiteboards van North hebben de hoogst denkbare kwaliteit. En zijn ontwikkeld door de beste designers in samenwerking met riders van werldklasse zoals Jesse Richman, Nick Jacobsen en Jalou Langeree. Heb je vragen over de North kiteboards? Laat het ons dan weten via email, telefoon, whatsapp of kom gezellig langs in onze kiteshop. Klik hier om meer te lezen over de kiteboards van North.

On Sale

Geschikt beginner

Jaar

Geslacht

Maat

Twintip Maat

Toon meer

Surfboard maat

Toon meer

Constructie

Kleur

Filter
15%korting
Atmos Carbon 2021 Kiteboard
Atmos Carbon 2021 KiteboardNorth
999.00 €849.00
14%korting
Atmos Hybrid 2021 Kiteboard
Atmos Hybrid 2021 KiteboardNorth
679.00 €579.00
Atmos Hybrid 2022 Kiteboard
Atmos Hybrid 2022 KiteboardNorth
€679.00
Focus 2021 Kiteboard
Focus 2021 KiteboardNorth
€649.00
Prime 2021 Kiteboard
Prime 2021 KiteboardNorth
€499.00
Atmos Carbon 2022 Kiteboard
Atmos Carbon 2022 KiteboardNorth
€999.00
Flare 2021 Kiteboard
Flare 2021 KiteboardNorth
€699.00
40%korting
Focus Hybrid 2020 Kiteboard
Focus Hybrid 2020 KiteboardNorth
649.00 €389.00
40%korting
Prime 2020 Kiteboard
Prime 2020 KiteboardNorth
499.00 €299.00
Sonar 85 Mast
Sonar 85 MastNorth
€139.00
Sonar 850 Front Wing
Sonar 850 Front WingNorth
€439.00
Sonar Aluminium Fuselage
Sonar Aluminium FuselageNorth
€249.00
Astra 2021 Kiteboard
Astra 2021 KiteboardNorth
€629.00
25%korting
Charge 2020 Surfboard
Charge 2020 SurfboardNorth
999.00 €749.00
Charge 2021 Surfboard
Charge 2021 SurfboardNorth
€999.00
30%korting
Comp 2020 Surfboard
Comp 2020 SurfboardNorth
999.00 €699.00
Comp 2021 Surfboard
Comp 2021 SurfboardNorth
€999.00
25%korting
Cross 2020 Surfboard
Cross 2020 SurfboardNorth
999.00 €749.00
Cross 2021 Surfboard
Cross 2021 SurfboardNorth
€999.00
20%korting
Flare 2020 Kiteboard
Flare 2020 KiteboardNorth
649.00 €519.00
-19 - 6 van 26Producten per pagina:
1

North kiteboards, surfboards en foils online kopen

Alle kiteboards van zijn gemakkelijk online te bestellen via onze website. Het is altijd belangrijk dat je de juiste maat en het juiste kiteboard kiest. Wees daarom niet bang om ons om advies te vragen. North heeft vele verschillende twintip kiteboards maar ook directional surfboards daarom is er altijd een North kiteboard wat perfect bij jou pas. Op deze pagina kan je meer lezen over de verschillende North kiteboards. Via onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • North kiteboarding twintip
 • North kiteboarding directional
 • North kiteboarding hydrofoil
 • North kiteboard technologie
 • North kiteboard shop  North twintip kiteboards

  De meest gangbare kiteboards zijn van het type twintip. Dit is een rechthoekig kiteboard waarmee je alle kanten op kan kitesurfen zonder je in lastige posities te wringen. North heeft twintip kiteboards voor alle kitesurfstijlen en niveaus. Hieronder zijn kort alle kiteboards van North beschreven met een link naar de volledige productbeschrijving op onze website.

  North Prime kiteboard

  Het North Prime twintip kiteboards is het instap model van North. Een super makkelijk kiteboard vooral bedoeld voor de beginnende kitesurfer. Het Prime kiteboard heeft een zachte flex en een vlakke rocker. Hierdoor vaar je gemakkelijk hoogte en voelt de Prime door de flex comfortabel aan. Wil je de volledige productbeschrijving van de North Prime lezen? . Klik dan hier.

  North Atmos kiteboard

  De North Atmos is beschikbaar in twee modellen: de Hybrid en de Carbon versie. De Atmos is een high performance freeride board met een traditionele twintip outline en een gemiddelde rocker voor big air, loops en zachte landingen. De Hybrid versie van de Atmos heeft een houten kern gelamineerd met lagen van E-glass die het kiteboard een fijne flex geeft zonder te veel gewicht aan het kiteboard toe te voegen. Om het af te maken heeft North aan de Atmos Hybrid een aantal strategisch geplaatste carbon tape aangebracht zodat het North Atmos Hybrid kiteboard veel kracht aan kan.
  De Carbon versie van het North Atmos kiteboard heeft ook een houten Paulownia kern. Maar is gelamineerd met carbon voor meer performance. Door de carbon lagen is de Atmos carbon in zijn geheel en in de torsie stijver geworden. Het resultaat hiervan is een agressievere pop, een directer gevoel en gewichtsbesparing. Beide Atmos kiteboards zijn beschikbaar in een 133, 136, 138, 141 en 144.

 • Ga naar het North Atmos Hybrid kiteboard.
 • Ga naar het North Atmos Carbon kiteboard.

  North Focus kiteboard

  Het North Focus kiteboard is ook beschikbaar in een hyrbrid en een carbon model. De Focus is een high performance freestyle kiteboard ontworpen om harder mee te edgen, poppen en achter te landen. De Hybrid serie van de Focus heeft een Paulownia houten kern die verstevigd is met carbon tape en gelamineerd met glasvezel. Hierdoor heeft de North Focus meer flex dan de volledige carbon variant. De Focus heeft een progressieve rocker, met een vlakke outline voor dikke pop.
  De North Focus carbon variant is gemaakt van een houten kern en volledig geglassed in carbon. Hierdoor is de North Focus Carbon stijver én lichter dan de hybrid variant. De Focus Carbon is hierdoor directer meer gecontroleerd bij de landingen.

 • Ga naar het North Focus Hybrid kiteboard.
 • Ga naar het North Focus Hybrid kiteboard.

  North directional kiteboards online kopen

  Voor de toegewijde golfsurfende kitesurfer heeft North een range directional surfboards ontwikkeld. Het North Directional assortiment bestaat uit drie surfboards met elk zijn eigen karakter en specifieke doelgroep. Zo is er een directional voor de pure wave, strapless freestyle en een surfboard voor daar tussenin. Op deze manier kan iedereen uit de voeten met een directional surfboard van North kiteboarding. Hieronder zijn alle surfboards van North kort beschreven met een link naar de volledige productbeschrijving op onze website.

  North Charge Directional Surfboard

  Het North Charge surfboard is gemaakt om gelven mee te rippen tijdens het kitesurfen. Een 100% surf board voor down the line actie. Door de klassieke surfboard shape kan je met de North Charge de hoogste golven aan. De North Charge directional is beschikbaar in een 5.7, 5.9 en 5.11 variant. Lees de volledige productbeschrijving van de North Charge hier.

  North Cross Directional Surfboard

  De North Cross is een allround surfboard voor je kitesurf sessie. Carven, springen en poppen, de North Cross kan het allemaal. Een echt high performance surfboard voor fun voor alle vlakken die het directional varen te bieden heeft. De North Cross maakt gemakkelijk snelheid door de vlakke rocker. Klik hier om meer te lezen over de North Cross.

  North Comp Directional Surfboard

  De Comp van North is een surfboard voor de groeiende groep strapless freestyle kitesurfers. Dat komt door de driedelige wakestyle rocker voor ongekende pop en zachte landingen. De North Comp heeft een symmetrische outline waardoor je ook goed met de vinnen naar de voorkant kan landen. Klik hier om meer te lezen over de North Comp.

  North hydrofoil kiteboards online kopen

  Ook de hydrofoil trend is North niet ontgaan. North weet een complete range aan hydrofoil vleugels en hydrofoil op de markt te brengen. Alle North foils en North foilboards zijn (online) beschikbaar bij kitemana. Hieronder zijn alle North foils kort beschreven met een link naar de volledige productbeschrijving op de productpagina. .

  North Chase kite foilboard

  De North Chase is een 3 in 1 kiteboard. Je kan de Chase gebruiken als directional surfboard, hydrofoil kiteboard en surf-foil-surfboard. Hierdoor kan je flink besparen op je kosten en 3 boards voor de prijs van 1 krijgen. Ook erg handig als reis surfboard. Lees alles over het North Chase foilboard hier.

  North Scoop foilboard

  De North Scoop is een performance foil kiteboard gemaakt door North ktieboarding. De lichtgewicht eps kern zorgt voor een responsieve vaarstijl. De neus heeft een goede scoop waardoor je niet te snel met de neus van de Scoop in het water zal duiken. De Scoop is ideaal voor lange downwinders en is beschikbaar in de maat 120cm. Lees hier meer over het North Scoop foilboard.

  North Sense foilboard

  Het North Sense foilboard is gemaakt voor de freeride hydrofoiler. De shape van de Sense geeft je van nature veel drijfvermogen waardoor je gemakkelijk de waterstart op de hydrofoil zal kunnen maken. De Sense is licht van gewicht en aantrekkelijk geprijsd. De ABS rail zorgt er voor dat de Sense ook tegen een stootje kan terwijl jij het hydrofoilen onder de knie probeert te krijgen. Lees hier meer over de North Sense.

  North kiteboard shop

  Kitemana is een officiele dealer van North kiteboarding. Naast alle twintip en directional kitesurfboards hebben we ook alle andere North kiteboarding spullen beschikbaar in onze winkel en webshop zoals de North kites (Orbit, Pulse en Carve) maar ook de North Navigator bar en alle andere spare parts. Als je vragen hebt over de producten van North Kiteboarding of een product niet op onze website ziet staan. Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

 • Ga naar North kites
 • Ga naar alle North producten
 • ⚡Kite Flash Sale tot 9/8/21 code: FLASH10