- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Dr. Tuba

Dr. Tuba is haast onmisbaar in iedere kitetas. Heb je een klein scheurtje of problemen met je bladder? Dan biedt Docter Tuba de uitkomst. Dr. Tuba maakt tape, ventielen, bladders, ripstop, one pump en nog veel meer reparatie sets voor je kitesurf kite. Check hier alle producten van Dr. Tuba bij Kitemana! Lees meer »

Categorie

    •    
    •    
    •    
    •    
    •    

Kleur

Toon meer

Type

Filter
Iron Mend Neopreen Repair Patch
Iron Mend Neopreen Repair PatchDr. Tuba
$ 15.38
Aquasure PU Lijm
Aquasure PU LijmDr. Tuba
$ 12.86
Nylon Ripstop Tape
Nylon Ripstop TapeDr. Tuba
$ 7.94
Universele Ventiel Dop
Universele Ventiel DopDr. Tuba
$ 14.85
FiberFIX
FiberFIXDr. Tuba
$ 7.94
One Pump Clamps Neopreen Cover Set
One Pump Clamps Neopreen Cover SetDr. Tuba
$ 13.90
-19 - -14 van 6Producten per pagina:

Kitesurf kite reparatie set

Dr. Tuba heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van kite of kitegerelateerde gear. Het is opgericht foor Gigi, een kiteontwerper welke al een aantal jaren kites maakt en heeft helpen ontwikkelen. Na zijn uit de hand gelopen hobby is hij over gegaan op het repareren van kites. Zijn reparatiesets worden over heel de wereld geprezen en gebruikt. Ze zijn gemakkelijk, snel en compleet en zorgen er voor dat je snel weer op het water staat.

Dr. Tuba Tear-Aid Reparatie kit

Tear-Aid is super handig voor het repareren van de bladder van je kite. Als er een scheur in je bladder zit kan je gemakkelijk de Dr. Tuba Tear Aid over de scheur plakken. Tear Aid is super sterk en flexibel. De Tear Aid zal de scheur dichten en jij kan weer verder met je kite sessie.

Kitebladder en materialen

Dr. Tuba is een erkende producent van vervangende bladders voor leading edge en struts van bijna alle merken. De bladders worden gemaakt in de eigen Dr. Tuba fabriek gemaakt van de beste TPU. De TPU kan goed tegen UV straling en gaat lang mee. De bladders van Dr Tuba zijn over het algemeen 10% lichter dan normale bladders.

Dr. Tuba reparatie bladder Naish, North, Cabrinha, F-One, Best en meer…

Dr. Tuba maakt reparatie bladders voor bijna alle merken en kites die zelfs terug gaan naar 2008. Merken waar Dr. Tuba reparatie sets voor aanbiedt zijn: Naish, North, Cabrinha, F-One, Airush, Best, Blade, Nobile RRD en meer. Ook voor je North Vegas, Naish Torch, Cabrinha Switchblade uit 2010 of ouder kan je bij Dr. Tuba terecht.

2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!