Shipping country

Language

Currency

Kite Ozone

Ozone kitesurfing is een kitesurfmerk dat zijn basis vindt in Schotland ergens in 1999, maar uitgegroeid is tot een wereldwijd opererend bedrijf in hoogwaardige kites, parapents, praragliders en wingsuits. Het is vanzelfsprekend dat Ozone kites produceert met de hoogst denkbare capaciteit wanneer je extreme sporters moet ondersteunen in verschillende disciplines. De kitesurf range van Ozone is geschikt voor alle kitesurfers. Van beginners tot gevorderde en van freestylers tot waveriders. De kites van Ozone voelen heerlijk aan. Alle kites van Ozone worden in de eigen Ozone kitesurf fabriek gemaakt en ondergaan hoge kwaliteitscontroles. Check hier alle kitesurf kites van Ozone kiteboarding. Onder aan deze pagina lees je meer over de kites van Ozone. Heb je vragen over een kite van Ozone of staat je favoriete kite er niet bij? Dan kan je ons altijd bereiken via telefoon, email of WhatsApp. . Lees meer. »

Filter wis filters
Intro Kite Ozone

Ozone kitesurfing is een kitesurfmerk dat zijn basis vindt in Schotland ergens in 1999, maar uitgegroeid is tot een wereldwijd opererend bedrijf in hoogwaardige kites, parapents, praragliders en wingsuits. Het is vanzelfsprekend dat Ozone kites produceert met de hoogst denkbare capaciteit wanneer je extreme sporters moet ondersteunen in verschillende disciplines. De kitesurf range van Ozone is geschikt voor alle kitesurfers. Van beginners tot gevorderde en van freestylers tot waveriders. De kites van Ozone voelen heerlijk aan. Alle kites van Ozone worden in de eigen Ozone kitesurf fabriek gemaakt en ondergaan hoge kwaliteitscontroles. Check hier alle kitesurf kites van Ozone kiteboarding. Onder aan deze pagina lees je meer over de kites van Ozone. Heb je vragen over een kite van Ozone of staat je favoriete kite er niet bij? Dan kan je ons altijd bereiken via telefoon, email of WhatsApp. . Lees meer. »

Ozone kitesurf kite kopen

Een Ozone kitesurf kite koop je natuurlijk bij Kitemana. Bij ons kan je terecht voor de beste prijs en het beste advies. We hebben een groot aanbod van Ozone kites direct uit voorraad leverbaar. We testen alle Ozone kites zelf omdat we het leuk vinden en om jou het beste advies te geven! Je kan ons altijd bellen voor een persoonlijk kite advies zodat jij de best passende Ozone kite bestelt. Verder op deze pagina zijn kort alle kites van Ozone ingedeeld naar vaarstijl en beknopt beschreven, daarnaast kan je lezen welke technieken Ozone gebruikt om de kites met super hoge kwaliteit te produceren. Met onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Ozone kiteboarding kiteshop
 • Ozone kitesurf kite collectie
 • Ozone kitesurf technologie  Ozone kiteboarding kiteshop

  Alles van Ozone kiteboarding kan je bij ons, Kitemana, verkrijgen. Op basis van je voorkeuren kunnen we je adviseren en er voor zorgen dat je de Ozone kite aanschaft die bij jou past. Je kan altijd langskomen in onze kiteshop in Katwijk voor een kopje koffie en een face to face advies óf ons bereiken via telefoon, email of WhatsApp. Hoe je ons ook benaderd we staan altijd klaar om je van het beste advies te voorzien.

  Ozone kitesurf collectie

  Ozone kiteboarding heeft een brede collectie kitesurf kites. Voor elk niveau en elke vaarstijl is er een geschikte Ozone kite te vinden. Als je net begint en opzoek bent naar je eerste kite kan je het beste zoeken naar een freeride kite van Ozone zoals de Ozone Catalyst of Ozone Enduro. De Ozone Reo is een van de beste wave kites die momenteel op de markt is maar daarnaast ook geschikt voor beginners. Hou je van hangtime en hoog springen? Dan moet je zeker de Ozone Edge in overweging nemen. Meer van de freestyle, kite loops en uitgehaakte kitesurf tricks? Neem de Ozone C4 en je zal geen spijt hebben. Hieronder hebben we de kites van Ozone kort beschreven en ingedeeld naar een vaarstijl zodat jij een snel, kort en bondig overzicht hebt van de Ozone kites. Voor vragen over Ozone kites kan je natuurlijk altijd bij ons terecht.

  Ozone Edge Kite

  De Ozone Edge mag wel de meest legendarische kite van Ozone genoemd worden. De Ozone Egde is een icoon binnen het kitesurf race segment en een vaste keuze voor veel performance freeride kitesurfers. De Ozone Edge is een kite met veel kracht in zijn mars. Deze kracht kan je omzetten in snelheid maar ook in hoogte en een ongelofelijk lange hangtime. Door de hangtime kan je met de Ozone Egde geweldige air tricks en board offs doen. De Ozone Egde is stabiel en in de grote maten misschien een beetje langzaam maar dat is juist wat de kite zo fijn maakt. De Edge heeft een sterk profiel met 5 struts en presteert dus ook onder zware omstandigheden. Check de Ozone Egde hier

  Ozone Enduro kite

  De Ozone Enduro is een kite die alle vaarstijlen in zich heeft afhankelijk van de manier waarop jij die af stelt. Drie afstellingen waardoor de Ozone Enduro zich als een freeride, wave of freestyle kite zal gedragen. De perfecte kite van Ozone als je beginner af bent maar nog niet precies weet welke vaarstijl je het aller leukste vindt. De Ozone Enduro heeft een gemiddelde bar druk en wordt gevaren met 4 lijnen. Lees alle informatie over de Ozone Enduro je hier

  Ozone Reo kite

  Wave riden is wat jij het liefste doet met een kite. De Ozone Reo wil niets liever dan elke golf maximaal benutten. De Ozone Reo is een kite die ontworpen is om optimaal te presteren in de golven. De Ozone Reo drift met je mee wanneer je een golf aan het surfen bent, geeft power of depower wanneer jij dat wilt en stuurt lekker snel. Wanneer je per ongeluk een mooie whipe out gemaakt hebt tussen de golven is het geen moeite om de Ozone Reo weer de lucht in te krijgen. Door deze super gemakkelijke relaunch en goede depower is de Ozone Reo ook een kite die geschikt is voor een beginnende kitesurfer. Alle informatie over de Ozone Reo lees je hier

  Ozone Catalyst kite

  De Ozone Catalyst is een kite waarmee je heerlijk kan freeriden. De uitstekende freeride eigenschappen en goede relaunch maken dit ook een kite waar je als beginner veel plezier van gaat hebben. Maar ook als je beginner af bent zal je van de Catalyst houden. De Catalyst heeft een zeer groot windbereik en een super fijne depower op de bar. Een ware all round freeride kite met een lichtgewicht 3 strut design. De Ozone Catalyst wordt op 4 lijnen gevaren en heeft een single line flag out systeem. Alle informatie over de Ozone Catalyst lees je hier

  Ozone C4 kite

  Een van de grootste innovaties van de laatste jaren in het kitesurfen is de bridled C-kite. Ozone was het eerste merk dat een bridled C-kite op de markt bracht, in 2010 was dat de Ozone C4. De C4 bleek meteen een game changer, want Andy Yates werd direct wereldkampioen freestyle kitesurfen aan de Ozone C4. De Ozone C4 heeft dus laten zien dat het een super goede freestyle kite is maar ook voor big air of kite loops deinst de Ozone C4 niet terug. De Ozone C4 kan je zowel op 4 als op 5 lijnen varen en heeft een bomb proof 5 strut design.

  Ozone AMP kite

  De Ozone Amp kondigt een nieuw tijdperk aan voor de big air kiteboarder Ruben Len10. Een aantal jaren heeft hij verschillende kites gevlogen en zijn keuze is gevallen op deze newskool C-shape en opvolger van de C4. Ozone heeft een kite ontworpen die jou pushed om het beste in jezelf naar boven te halen en hoger en harder te gaan dan ooit tevoren. De Ozone Amp 2020is een freestyle / park stijl kite die ongelofelijk veelzijdig is. Deze kite heeft een traditionele C-design, maar de voordelen van bridles om je toch voldoende depower en windbereik te bieden. Ozone heeft achter de schermen jaren gewerkt om misschien wel de beste freestyle kite van dit moment te ontwerpen. De Amp is gemaakt om met je mee te groeien. Of je nu begint aan je eerste kiteloops, of jezelf wilt pushen net zo hoog en hard te gaan als Ruben, de Ozone Amp 2020helpt jou om snel progressie te maken. Hij biedt een uiterste verfijnde controle en voorspelbaar en intuitief stuurgedrag zodat je niet snel voor een verassing zal komen te staan. Smooth, explosief en met een super dikke lift!Alle informatie over de Ozone AMP lees je hier

  Ozone Alpha kite

  Je wilt zo veel mogelijk kite, ook met minder wind. De Ozone Alpha is een kite voor weinig wind. Dat heeft Ozone bereikt door een super lichtgewicht ontwerp met één strut en zo min mogelijk waar doek te gebruiken. De groeiende hydrofoil scene zal de Alpha met open armen ontvangen. De snelheid en goed low end maken de Ozone Alpha een kite die zich enorm goed voor een hydrofoil kitesurf sessie laat lenen. De Alpha van Ozone is een kite die je op 4 lijnen vaart met een lage V splitsing.

  Ozone Zephyr kite

  Met de Ozone Zephyr heb je een kite waarmee je kann kiten van 6 tot 20 knopen. Dus heb je zo ongeveer maar één kite nodig in je hele quiver. De Zephyr heeft een uniek design waardoor depower, draaisnelheid en bardruk perfect in balans zijn. Geschikt om heerlijk mee te cruizen, freeriden en ingehaakte freestyle te doen. De Ozone Zephyr is vlieg je op 4 lijnen en heeft een sterk 5 strut design. Bekijk de website voor de gave design opties van de Ozone Zephyr.

  Ozone kiteboarding technologie

  Een goede kitesurf kite zet je niet zo maar in elkaar. Daar gaat een langdurig design en ontwikkelingsproces over heen. En een zorgvuldige keuze uit materialen voor het kite doek en lijnen. De technologie en design mogelijkheden die Ozone heeft om zijn kites te ontwerpen behoren tot de beste in de markt, mede door de enorm grote range aan vlieger producten die Ozone ieder jaar weer op de markt weet te brengen. Hieronder kan je de technologieën lezen die Ozone gebruikt om zijn kites zo goed mogelijk te ontwerpen en produceren.

  Ozone OZ-CAD Design

  Alle Ozone kites zijn ontworpen en ontwikkeld met het gebruik van Ozone’s eigen super geavanceerde design CAD software. Hierdoor zijn de designers van Ozone in staat te werken met op maat gemaakte software mogelijkheden met unieke vormen en structuren welke van toepassing zijn op opblaasbare en foil kites. Er is zelfs een deel van het Ozone design team gewijd aan het upgraden en perfectioneren van de CAD design code voor de ontwikkeling van nieuwe Ozone kites.

  Ozone kiteboarding kite doek

  Voor het doek wat gebruikt wordt in alle kites van Ozone, werkt Ozone samen met Teijin. Teijin is de wereldwijde marktleider als het aan komt op het produceren van sterke polyester doeken die gebruikt worden binnen de watersport waaronder kitesurfen en zeilen. Het gebruikte doek is Teijin Techno Force Double ripstop doek. Dit doek is enorm sterk en heeft zijn duurzaamheid over de jaren bewezen. Op plekken waar het doek van de kite extra stevigheid en stabiliteit nodig heeft zoals op de leading edge, struts en wingtips is Teijin Dacron gebruikt.

  Ozone eigen kitesurf fabriek

  Natuurlijk valt of staat alle ontwerp en techniek die gebruikt wordt bij het designen van een kite bij het goed in elkaar zetten van de kite. Uiteindelijk wordt dit vaak uitbesteed aan kite fabrieken waarvan het merk zelf geen eigenaar is en dus geen 100% controle over heeft. Bij Ozone is dat anders. Alle kite, paraglides en wingsuits van Ozone worden in een eigen fabriek gemaakt. Hierdoor heeft Ozone volledige controle over het productie proces en kan je er van uit gaan dat alle kitesurf kites van Ozone een hevige kwaliteitscontrole ondergaan hebben om aan de kwaliteit te voldoen die Ozone van zijn kitesurf kites verwacht.

 • Toegevoegd aan winkelmand

  Subtotaal € 0,00
  Verzendkosten NL € 0,00
  Totaalbedrag (incl 21% BTW) € 0,00

  U heeft geen product(en) in uw winkelwagen


  Hoe kunnen we je helpen?

  Bezoek de klantenservice voor advies