- Shipping 1-2 working days
0

Prolimit

Prolimit is een Nederlands surfmerk. En maakt hoogwaardige, innovatieve en handige kitesurf accessoires zoals wetsuits, caps, surfschoentjes, surfhandschoentjes, lycra's, boardbags, harnassen, warme jassen en meer. Allemaal van zeer goede kwaliteit en hoog gebruiks comfort. Of je man, vrouw, kind of iets anders bent, de producten van Prolimit zijn voor iedereen geschikt. De geschiedenis van Prolimit gaat meer dan 40 jaar terug dus met de ervaring zit het wel goed. Prolimit is uitgegroeid tot een merk met gebruikers overal ter wereld van de meest idyllische eilanden tot ruigste zeeën. Bij Kitemana hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan Prolimit producten. Mocht er een Prolimit product niet tussen staan, wil je meer informatie of opzoek naar een andere maat? Neem dan even contact met ons op via mail, WhatsApp of telefoon. Lees meer »

Categorie

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    

Twintip Maat

Wetsuit Maat

Toon meer

Trapeze Maat

Toon meer

Kleding Maat

Schoen Maat

Toon meer

Handschoen Maat

Toon meer

Impactvest Maat

Toon meer

Surfcap Maat

Kleur

Toon meer
Filter
Black Witch Neopreen Lijm
Black Witch Neopreen LijmProlimit
9.90
Raider Shoe 2mm
Raider Shoe 2mmProlimit
25.00
AquaPak Epoxy Repair Kit
AquaPak Epoxy Repair KitProlimit
9.90
Slider 2019 Impact Vest
Slider 2019 Impact VestProlimit
79.00
Kite Seat Pro Trapeze
Kite Seat Pro TrapezeProlimit
169.00
25%korting
Fusion 3/2 Backzip 2020 Wetsuit
Fusion 3/2 Backzip 2020 WetsuitProlimit
199.00 149.00
Kitemana Golf Travel Light Boardbag
Kitemana Golf Travel Light BoardbagProlimit
129.00
Evo Surfschoen Sok 3mm Dura Zool
Evo Surfschoen Sok 3mm Dura ZoolProlimit
29.90
Track Nut M8 (4pcs)
Track Nut M8 (4pcs)Prolimit
11.95
25%korting
Mercury 6/4 Frontzip Wetsuit
Mercury 6/4 Frontzip WetsuitProlimit
349.00 259.00
Kitemana Golf Ultralight Boardbag
Kitemana Golf Ultralight BoardbagProlimit
69.00
Poncho
PonchoProlimit
54.90
Raider Boot 5mm
Raider Boot 5mmProlimit
29.90
30%korting
Golf Stacker DLX Boardbag
Golf Stacker DLX BoardbagProlimit
199.00 139.00
Mercury 5/3 Frontzip 2020 Wetsuit
Mercury 5/3 Frontzip 2020 WetsuitProlimit
349.00
Fusion 2/2 Frontzip Longarm Shorty 2019 Wetsuit
Fusion 2/2 Frontzip Longarm Shorty 2019 WetsuitProlimit
109.00
Kitemana Golf Aero Boardbag
Kitemana Golf Aero BoardbagProlimit
149.00
Neoprene Hood Xtreme Visor
Neoprene Hood Xtreme VisorProlimit
29.90
Turbo Kite Pomp High Pressure
Turbo Kite Pomp High PressureProlimit
59.00
Mercury 6/4 Backzip 2020 Wetsuit
Mercury 6/4 Backzip 2020 WetsuitProlimit
359.00
-19 - 23 van 43Producten per pagina:
1 2

Prolimit Ontstaan

De geschiedenis van Prolimit gaat meer dan 40 jaar terug. Ontstaan in Nederland maar nu uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf. Prolimit focust zich op de betrouwbaarheid van hun eigen product ontwikkeling en niet op korte markt trends. De visie van Prolimit gaat jaren vooruit. De Prolimit producten zijn ontworpen met het verlangen de beste kwaliteit kitesurf producten te produceren zodat iedereen er plezier van kan beleven. Het hoofdkantoor van Prolimit bevindt zich nog steeds in Nederland. Product ontwikkeling wordt jaar rond gedaan in de ruige Zuid Afrikaanse omstandigheden. De materialen worden uit het verre Oosten gehaald. Prolimit is een wereldwijd bedrijf. Als je een Prolimit product koopt, of het nu een wetsuit of trapeze is, weet je zeker dat het intensief getest is onder de ruigste omstandigheden en doorontwikkeld tot de beste in zijn klasse.

Prolimit wetsuit accessoires

Dat je het koud hebt in de winter is een keuze geworden. Prolimit maakt super veel wetsuit accessoires waardoor je het in de winter niet meer koud hoeft te gaan hebben. Zo zijn er super warme Prolimit beanies, hoofbanden en hoods. Maar ook complete neopreen shirts die je onder je Prolimit wetsuit kan dragen om net even een extra dikke laag neopreen aan te hebben. Ook voor je handen zijn er handige handschoenen met voor gebogen vingers zodat je minder kramp in je handen krijgt tijdens het kiten. Prolimit heeft echt overal aan gedacht.

Prolimit Neopreen Surfschoenen

Je voeten zijn meestal de eerste lichaamsdelen die erg koud worden wanneer de winter toeslaat. Gelukkig zijn er talloze warme surfschoentjes. Verschillend van dikte, vorm, hoog of laag Prolimit maakt het allemaal. Surfschoenen voor heren, dames en kinderen. Bekijk ons assortiment en zorg er voor dat je er lekker warm bij zit tijdens de winter.

Prolimit kitesurf trapezes

Ook voor een geode kitesurf trapeze ben je bij Prolimit aan het juiste adres. Jaren lange ervaring met windsurf trapezes heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van hoogwaardige kitesurf trapezes. De Prolimit Load Plate techniek zorgt er voor dat de kracht van je kite over je hele trapeze verdeeld wordt. De Prolimit Load plate vindt je onder andere terug in de Prolimit Hawk kitesurf trapeze.

2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!