- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Skywatch

Skywatch windmeters komen van het zwitserse merk JDC instruments. Een perfecte windmeter om zelf op het strand de wind te meten! Check alle Skywatch windmeters hier. Lees meer »

Categorie

    •    
    •    

Type

Filter
Xplorer
XplorerSkywatch
$ 44.18
Eole 1 Windmeter
Eole 1 WindmeterSkywatch
$ 72.74
Meteos 1 Windmeter
Meteos 1 WindmeterSkywatch
$ 86.50
-19 - -17 van 3Producten per pagina:

Skywatch windmeters

Skywatch windmeters zijn onderdeel van moederbedrijf JDC instruments, afkomstig uit Zwitserland.Met maar liefst 25 jaar ervaring heeft Skywatch de Xplorer 1 ontwikkeld. Een super kleine, maar funtionele windmeter die je zo in je zak kunt stoppen. Deze handwindmeter is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen. De Skywatch Explorer 1,2,3 en 4.

Skywatch Explorere 1,2,3 en 4 windmeter

De eerste is de meest eenvoudige. Dit instapmodel biedt je toch een goede weergave van de wind! Oplopend wordt de Explorer steeds een stukje nauwkeuriger en krijgt hij een aantal functies er bij! Al de Skywatch windmeters hebben een groot scherm en passen zo in je zak! Heb je een vraag over de Skywatch windmeters? Bel of mail ons dan gerust!
2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!