Reparatie

Kite kapot of een ding in je surfboard? Geen probleem, hier vind je alle tape, lijm en andere reparatie kits om je kitegear weer helemaal in orde te maken voor de volgende sessie. Kleine scheurtjes in je kite zijn meestal gemakkelijk zelf te fixen door het gebruik van speciale Dacron of Nylon Ripstop tape. Deze tapesoorten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als het doek van de kite, waardoor je kite weer net zo sterk zal worden als een nieuwe. Naast tape, bieden wij ook wetsuitlijm aan om wetsuits te plakken en speciale epoxy repair kits om zelf je surfboard te repareren. Mocht je er niet uitkomen kunnen wij je hier altijd bij helpen of zullen wij de reparatie voor je uitvoeren. Lees meer ยป

Merk

Bladder Maat

Toon meer

Kleur

Toon meer

Type

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Valve Trap
Valve Trap Airtime
9.99
Dacron Tape
Dacron Tape Dr. Tuba
9.99
Nylon Ripstop Tape
Nylon Ripstop Tape Dr. Tuba
7.99
Aquasure PU Lijm
Aquasure PU Lijm Dr. Tuba
12.95
Epoxy Repair Kit
Epoxy Repair Kit Big Ding
34.99
Tear-Aid Repair Dots
Tear-Aid Repair Dots Dr. Tuba
12.49
Kite Sleeve Set Dyneema compleet
Kite Sleeve Set Dyneema compleet Kitemana
5.19
Epoxy Quik Stik
Epoxy Quik Stik Ding All
11.95
Epoxy Repair Kit
Epoxy Repair Kit Ding All
18.99
Tear-Aid Small Patches
Tear-Aid Small Patches Kitemana
4.99
Ventiel Reparatie Set
Ventiel Reparatie Set Dr. Tuba
19.90
FiberFIX Repair Kit
FiberFIX Repair Kit Dr. Tuba
17.99
Tear-Aid Repair Tape 30cm x 15cm
Tear-Aid Repair Tape 30cm x 15cm Dr. Tuba
16.90
Fiberfill Epoxy Repair Kit
Fiberfill Epoxy Repair Kit Suncure
12.95
Tear-Aid
Tear-Aid Airtime
12.95
Kite Repair Tape
Kite Repair Tape Mystic
17.00
UV Cure Polyester Fiberstrong
UV Cure Polyester Fiberstrong Big Ding
14.95
Nose Cone Warhead
Nose Cone Warhead Ding All
10.99
Tear Aid Monster Patch
Tear Aid Monster Patch Dr. Tuba
10.00
Circel Ventiel Plakker
Circel Ventiel Plakker Dr. Tuba
5.99
1 - 20 van 31Producten per pagina:
1 2

Kite, kiteboard of wetsuit repareren?

Alles kan kapot, maar ook alles is te repareren! Op deze pagina kan je alles vinden om alles te maken. Bar, wetsuit, kite, kiteboard, surfplank met onze reparatie producten kan je zo weer het water op!

Tear Aid Kite Bladder reparatie

Loopt je kite leeg? Of weet je zeker dat er ergens een gaatje in je bladder zit? Dan gaat Tear Aid je helpen. Tear Aid een must have voor alle kitesurfers. Met Tear Aid kan je zelf een scheurtje of gaatje bij je bladder of ventiel maken. Tear Aid is een soort van flexibele tape die super goed hecht aan je bladder. Als je de Tear Aid aanbrengt moet je er wel voor zorgen dat je bladder helemaal vlak is zodat je de Tear Aid er zonder vouw of kreukel op plakt. Dit is nodig om een luchtdichte sluiting te maken.

Epoxy board repair kit

Je board kan makkelijk omvallen op de straat of je vaart per ongeluk tegen een steen aan. Als er dan een gat of deuk in je board zit moet je even checken of die niet echt lek is. Je kan dit doen door er aan te zuigen. Als je er aan kan zuigen zit er een serieus gat in, en dat moet dicht. Met epoxy kan je dat zelf makkelijk maken. We hebben epoxy sticks, kneedbare epoxy en twee componenten epoxy. Bekijk welke epoxy het beste is voor jouw reparatie.

Kite doek reparatie

Je doek kan op veel manieren kapot gaan. Als er een grote scheur in zit is het het beste om die professioneel te laten repareren. Als je dit zelf gaat proberen is het vaak niet sterk genoeg en de vliegeigenschappen van je kite kan je benadelen. Dus vliegt die niet meer zo lekker als eerst.