- Delivery 1-1 working days
0

Reparatie

Kite kapot of een ding in je surfboard? Geen probleem, hier vind je alle tape, lijm en andere reparatie kits om je kitegear weer helemaal in orde te maken voor de volgende sessie. Kleine scheurtjes in je kite zijn meestal gemakkelijk zelf te fixen door het gebruik van speciale Dacron of Nylon Ripstop tape. Deze tapesoorten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als het doek van de kite, waardoor je kite weer net zo sterk zal worden als een nieuwe. Naast tape, bieden wij ook wetsuitlijm aan om wetsuits te plakken en speciale epoxy repair kits om zelf je surfboard te repareren. Mocht je er niet uitkomen kunnen wij je hier altijd bij helpen of zullen wij de reparatie voor je uitvoeren. Lees meer »

Categorie

Merk

Selecteer Kleur

Type

Maat

Toon meer

Kleur

Bladder Size

Filter
Black Witch Neopreen Lijm
Black Witch Neopreen LijmProlimit
€9.90
Epoxy Repair Kit
Epoxy Repair KitDing All
€18.99
Fiberfill Epoxy Repair Kit
Fiberfill Epoxy Repair KitSuncure
€12.95
Tear-Aid
Tear-AidAirtime
€12.95
Tear-Aid Small Patches
Tear-Aid Small PatchesKitemana
€4.95
Aquasure PU Lijm
Aquasure PU LijmDr. Tuba
€12.95
Dacron Tape
Dacron TapeDr. Tuba
€9.99
Kite Repair Kit
Kite Repair KitDr. Tuba
€39.90
Clear Ding Tape
Clear Ding TapeDing All
€9.95
Epoxy Quik Stik
Epoxy Quik StikDing All
€11.95
Epoxy Repair Kit
Epoxy Repair KitBig Ding
€42.95
AquaPak Epoxy Repair Kit
AquaPak Epoxy Repair KitProlimit
€9.90
Polyester Repair Kit
Polyester Repair KitBig Ding
€42.95
UV Cure Polyester Fiberstrong
UV Cure Polyester FiberstrongBig Ding
€18.95
Fibrefill Polyester Repair Kit
Fibrefill Polyester Repair KitSuncure
€17.95
Instant Repair Putty
Instant Repair PuttyFCS
€14.90
Nose Cone Warhead
Nose Cone WarheadDing All
€10.99
Strut Replacement Bladder
Strut Replacement BladderNorth
€24.00
Universele Strut Bladder
Universele Strut BladderAirtime
€18.95
UV Cure Epoxy Fiberstrong
UV Cure Epoxy FiberstrongBig Ding
€19.90
-19 - 8 van 28Producten per pagina:
1

Kite, kiteboard of wetsuit repareren?

Alles kan kapot, maar ook alles is te repareren! Op deze pagina kan je alles vinden om alles te maken. Bar, wetsuit, kite, kiteboard, surfplank met onze reparatie producten kan je zo weer het water op!

Tear Aid Kite Bladder reparatie

Loopt je kite leeg? Of weet je zeker dat er ergens een gaatje in je bladder zit? Dan gaat Tear Aid je helpen. Tear Aid een must have voor alle kitesurfers. Met Tear Aid kan je zelf een scheurtje of gaatje bij je bladder of ventiel maken. Tear Aid is een soort van flexibele tape die super goed hecht aan je bladder. Als je de Tear Aid aanbrengt moet je er wel voor zorgen dat je bladder helemaal vlak is zodat je de Tear Aid er zonder vouw of kreukel op plakt. Dit is nodig om een luchtdichte sluiting te maken.

Epoxy board repair kit

Je board kan makkelijk omvallen op de straat of je vaart per ongeluk tegen een steen aan. Als er dan een gat of deuk in je board zit moet je even checken of die niet echt lek is. Je kan dit doen door er aan te zuigen. Als je er aan kan zuigen zit er een serieus gat in, en dat moet dicht. Met epoxy kan je dat zelf makkelijk maken. We hebben epoxy sticks, kneedbare epoxy en twee componenten epoxy. Bekijk welke epoxy het beste is voor jouw reparatie.

Kite doek reparatie

Je doek kan op veel manieren kapot gaan. Als er een grote scheur in zit is het het beste om die professioneel te laten repareren. Als je dit zelf gaat proberen is het vaak niet sterk genoeg en de vliegeigenschappen van je kite kan je benadelen. Dus vliegt die niet meer zo lekker als eerst.