0

Reparatie

Kite kapot of een ding in je surfboard? Geen probleem, hier vind je alle tape, lijm en andere reparatie kits om je kitegear weer helemaal in orde te maken voor de volgende sessie. Kleine scheurtjes in je kite zijn meestal gemakkelijk zelf te fixen door het gebruik van speciale Dacron of Nylon Ripstop tape. Deze tapesoorten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als het doek van de kite, waardoor je kite weer net zo sterk zal worden als een nieuwe. Naast tape, bieden wij ook wetsuitlijm aan om wetsuits te plakken en speciale epoxy repair kits om zelf je surfboard te repareren. Mocht je er niet uitkomen kunnen wij je hier altijd bij helpen of zullen wij de reparatie voor je uitvoeren. Lees meer »

Categorie

Merk

Bladder Maat

Toon meer

Kleur

Toon meer

Type

Filter
Valve Trap
Valve TrapAirtime
9.99
Fiberfill Epoxy Repair Kit
Fiberfill Epoxy Repair KitSuncure
12.95
Dacron Tape
Dacron TapeDr. Tuba
9.99
Nylon Ripstop Tape
Nylon Ripstop TapeDr. Tuba
7.99
Aquasure PU Lijm
Aquasure PU LijmDr. Tuba
12.95
Tear-Aid Small Patches
Tear-Aid Small PatchesKitemana
4.99
Tear-Aid
Tear-AidAirtime
12.95
Epoxy Quik Stik
Epoxy Quik StikDing All
11.95
AquaPak Epoxy Repair Kit
AquaPak Epoxy Repair KitProlimit
9.90
Epoxy Repair Kit
Epoxy Repair KitBig Ding
34.99
Fibrefill Polyester Repair Kit
Fibrefill Polyester Repair KitSuncure
17.95
Universele Strut Bladder
Universele Strut BladderAirtime
18.95
FiberFIX
FiberFIXDr. Tuba
7.99
Bladder Monster Reparatie Patches
Bladder Monster Reparatie PatchesKitefix
22.90
11mm Replacement Deflate Valve
11mm Replacement Deflate ValveKitefix
15.90
Epoxy Repair Kit
Epoxy Repair KitDing All
18.99
Complete Reparatie Set
Complete Reparatie SetKitefix
54.90
Clear Ding Tape
Clear Ding TapeDing All
9.95
Kite Repair Tape
Kite Repair TapeMystic
17.00
Ventiel Reparatie Set
Ventiel Reparatie SetDr. Tuba
19.90
1 - 38 van 38Producten per pagina:
1

Kite, kiteboard of wetsuit repareren?

Alles kan kapot, maar ook alles is te repareren! Op deze pagina kan je alles vinden om alles te maken. Bar, wetsuit, kite, kiteboard, surfplank met onze reparatie producten kan je zo weer het water op!

Tear Aid Kite Bladder reparatie

Loopt je kite leeg? Of weet je zeker dat er ergens een gaatje in je bladder zit? Dan gaat Tear Aid je helpen. Tear Aid een must have voor alle kitesurfers. Met Tear Aid kan je zelf een scheurtje of gaatje bij je bladder of ventiel maken. Tear Aid is een soort van flexibele tape die super goed hecht aan je bladder. Als je de Tear Aid aanbrengt moet je er wel voor zorgen dat je bladder helemaal vlak is zodat je de Tear Aid er zonder vouw of kreukel op plakt. Dit is nodig om een luchtdichte sluiting te maken.

Epoxy board repair kit

Je board kan makkelijk omvallen op de straat of je vaart per ongeluk tegen een steen aan. Als er dan een gat of deuk in je board zit moet je even checken of die niet echt lek is. Je kan dit doen door er aan te zuigen. Als je er aan kan zuigen zit er een serieus gat in, en dat moet dicht. Met epoxy kan je dat zelf makkelijk maken. We hebben epoxy sticks, kneedbare epoxy en twee componenten epoxy. Bekijk welke epoxy het beste is voor jouw reparatie.

Kite doek reparatie

Je doek kan op veel manieren kapot gaan. Als er een grote scheur in zit is het het beste om die professioneel te laten repareren. Als je dit zelf gaat proberen is het vaak niet sterk genoeg en de vliegeigenschappen van je kite kan je benadelen. Dus vliegt die niet meer zo lekker als eerst.