- Shipping 1-2 working days
0

Kitemana kitesurfscholen

Wil je graag leren kitesurfen, maar weet je niet waar je les moet nemen? Kitemana werkt samen met verschillende kitescholen in heel Nederland langs de kust waar je met een gerust hart les kan nemen. Het is superbelangrijk om te leren kitesurfen bij een goede kiteschool waar alles goed uitgelegd wordt, zodat je na je lessen veilig zelfstandig het water op kan gaan.


Castricum kitesurfschool - kitemana


Kitesurfschool 4Wind geeft kitelessen in Castricum (Noord-Holland). Op het strand van Castricum op de Zeeweg 10 vind je de gezellige kiteschool 4Wind en Surf vereniging Sports at Sea. Kitesurfen is een grote passie van Sander en Ronald, de eigenaren. Zij verzorgen naast kitesurflessen voor beginners ook "Progression avonden" voor de gevorderde kiter en andere activiteiten zoals SUPpen en groepsactiviteiten.

Bij de kitesurfschool 4Wind kan je in groepsverband of privéles nemen. De groepen zijn met max. 3 personen en je kan bij een privéles kiezen of je dit alleen of met een ander persoon neemt.

Je leert van ervaren IKO gecertificeerde leraren hoe je moet kitesurfen. Neem een kijkje op de website van Kitesurfschool 4Wind voor meer informatie.

Katwijk Kitesurfschool - kitemana


De Kiteschool is gevestigd in Katwijk aan zee en geeft nu al meer dan 14 jaar kiteles. De lessen bij de Kiteschool zijn erg praktijk gericht, de theorie wordt letterlijk uitgelegd met de kite in de lucht.

Je kan les krijgen in een groep van max. 2 personen of je kan een privéles nemen. Dit hebben ze bewust gekozen, zodat je de nodige aandacht krijgt om te leren kitesurfen. Wil je meer informatie over de Kiteschool? Neem dan een kijkje op hun website: www.dekiteschool.nl

Noordwijk Kitesurfschool - kitemana


Kitesurfschool BeachBreak is gevestigd in het noorden van Noordwijk.

Deze kitesurf school is er voor jong en oud. Met ruim 12 jaar ervaring en IKO certificering ben je hier op de juiste plek om deze sport een leuke en veilige manier te leren.

Hier geen groepslessen met 3 of 4 cursisten per instructeur, maar maximaal 2. Door de lessen in kleine groepen te houden, kunne we je de beste mogelijke individuele aandacht garanderen.

Omkleden door je hier in een kleedkamer en achteraf kan je gebruik maken van een lekkere warme douche en een lekker drankje als afsluiter.

Noordwijk Powerkiteschool - kitemana


Als je graag kennis wilt maken met de kitesport of als je een leuk uitje met je vrienden of collega’s zoekt kan je terecht bij de Powerkite School.
Ze bieden verschillende clinics en lessen aan voor bedrijven, groepsuitjes en mensen die kennis willen maken met het beoefenen van de kitesport. Dit kan zowel op het Noordwijkse strand, maar ook op een locatie die door u gekozen is. Kijk voor meer informatie op de website van de Powerkite School.

Wassenaar kitesurfschool - kitemana


Kiteschool Windhoek van Niels geeft nu al 12 jaar lang kiteles op het strand in Wassenaar.

Het team bestaat uit twee ervaren en gecertificeerde instructeurs die een grote passie hebben voor de kitesport.
Er worden privélessen gegeven, of in groepen van maximaal 2 personen. Dit zorgt ervoor dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om te leren kitesurfen.
Ze geven les met een bluetooth headset, zodat je elk moment van de les in contact bent met de instructeur. Wil je meer informatie over de kiteschool Windhoek? Neem dan een kijkje op hun website: https://windhoekkitesurfschool.nl

2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!