- Delivery 1-1 working days
0

Betaalmethodes

Beschikbare Betaalmethodes

Onze betaalopties
Betaaloptie Admin. Kosten Beschikbaar in
Vooruitbetaling* Gratis Wereldwijd (+1 dag)
PayPal €1.95
Wereldwijd
Master/Visa €1.95
Wereldwijd
American Express €2.95
USA
ApplePay Gratis Wereldwijd
Alipay €2.95
Wereldwijd
iDEAL Gratis Nederland
ING Homepay Gratis België
MisterCash/Bancontact Gratis België
KBC Gratis België
Belfius Gratis Belgium
DIRECTebanking/SOFORT Gratis Duitsland, Oostenrijk, Italy, Poland, Spanje, Zwitserland
Giropay Gratis Duitsland
Dotpay €1.95
Polen
EPS Gratis Oostenrijk


*Vooruitbetaling / Bank overschrijving
U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven.

Het is belangrijk dat u in de omschrijving het Ordernummer vermeldt, welke u per email ontvangt. U dient het factuurbedrag aan ons over te maken onder vermelding van dit betalingskenmerk op de volgende rekening nummers:

Rekeninghouder: KiteMana b.v.
Iban: NL14 INGB 0656 6453 42
Bic Code: INGBNL2A

Bij deze betaalmethode wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan dit 1-3 werkdagen duren voordat wij de order kunnen verzenden.

Veilige betaalplatform
Alle online betalingen worden afgehandeld door Multisafepay. Multisafepay is een zogenaamde Payment Service Provider, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via Internet.

Online betalingsgegevens worden rechtstreeks doorgegeven aan het Multisafepay betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL).
SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Zodra de betaling is goedgekeurd ontvangt KiteMana de melding dat de betaling is verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling door KiteMana naar het opgegeven adres verstuurd.

Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. KiteMana.com is geen partij in de relatie tussen u en de kaartuitgever.

Terugbetaling
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw IBAN en BIC/Swift nummer nodig. Terugbetalingen geschieden na goedkeuring binnen 10 werkdagen.