- Shipping 1-1 working days
0

Flysurfer

Flysurfer is een kitesurfmerk dat kites en boards maakt. Flysurfer is gespecialiseerd in het maken met super lichte matras kites die super goed vliegen in condities met weinig wind. Flysurferboards zijn van super sterke kwaliteit en de splitboards zijn enorm handig om mee te nemen op reis en in het vliegtuig.

Categorie

    •    
    •    
    •    
    •    

On Sale

Geschikt beginner

Jaar

Twintip Maat

Toon meer
Filter
Trip Split Kiteboard
Trip Split KiteboardFlysurfer
€1069.00
Grabrail set
Grabrail setFlysurfer
€19.90
Flydoor 6 Kiteboard
Flydoor 6 KiteboardFlysurfer
€679.00
Radical 6 Kiteboard
Radical 6 KiteboardFlysurfer
€679.00
Rope Extension voor Roll Leash
Rope Extension voor Roll LeashFlysurfer
€17.90
Peak Trainer
Peak TrainerFlysurfer
€179.00
Roll Leash
Roll LeashFlysurfer
€69.00
30%korting
Space Pads & Galaxy Straps + Grabhandle
Space Pads & Galaxy Straps + GrabhandleFlysurfer
179.00 €125.00
-19 - -12 van 8Producten per pagina:

Flysurfer kiteboarding

Flysurfer is een kitemerk dat zich al sinds het begin van het ontstaan met zijn wortels diep heeft genesteld in de geschiedenis van Kiten. Wat Flysurfer onderscheid van andere merken is dat het hier niet om tubekites gaat, maar om foil kites! Dit zijn kites die je niet op hoeft te pompen, maar welke zich toch perfect op het water zullen gedragen. Dankzij de gesloten cellen zal er bijvoorbeeld geen water in de kites komen.

Flysurfer kites zijn zeer geliefd bij weinig wind, omdat ze zeer licht zijn en veel wind kunnen vangen. hierdoor bieden ze super veel kracht en zul je als eerste op het water kunnen staan. Naast op het water worden Flysurfer kites ook in de sneeuw of op het land gebruikt met een flyboard. Ze hebben een zeer goede hangtime en zullen je lekker hoog en lang laten vliegen. Heb je een vraag over Flysurfer kites? Bel of mail ons dan gerust!

Flysurfer Radical en Flysplit

De Radical is het all round performance board van Flysurfer. Het board vaart super makkelijk en heeft goede upwind en low wind eigenschappen. De Flysplit is in een paar seconden op de vouwen en in je tas te stoppen om mee te gaan op reis. Geen extra bagage kosten maar gewoon in je ruimbagage en niet in je boardbag. Dus geld bespraren!

⚡Kite Flash Sale tot 9/8/21 code: FLASH10