Flysurfer

Flysurfer maakt matras kites van de allerbeste kwaliteit. Deze zogeheten Foil Kites zijn te gek bij weinig wind of om lekker mee te freeriden.

Categories

    •    
    •    

Twintip Maat

Toon meer
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Roll Leash
Roll Leash Flysurfer
69.00
Radical 5
Radical 5 Flysurfer
649.00
Flysplit
Flysplit Flysurfer
999.00
1 - 3 van 3Producten per pagina:
Flysurfer is een kitemerk dat zich al sinds het begin van het ontstaan met zijn wortels diep heeft genesteld in de geschiedenis van Kiten. Wat Flysurfer onderscheid van andere merken is dat het hier niet om tubekites gaat, maar om foil kites! Dit zijn kites die je niet op hoeft te pompen, maar welke zich toch perfect op het water zullen gedragen. Dankzij de gesloten cellen zal er bijvoorbeeld geen water in de kites komen.

Flysurfer kites zijn zeer geliefd bij weinig wind, omdat ze zeer licht zijn en veel wind kunnen vangen. hierdoor bieden ze super veel kracht en zul je als eerste op het water kunnen staan. Naast op het water worden Flysurfer kites ook in de sneeuw of op het land gebruikt met een flyboard. Ze hebben een zeer goede hangtime en zullen je lekker hoog en lang laten vliegen. Heb je een vraag over Flysurfer kites? Bel of mail ons dan gerust!