Shipping country

Language

Currency

Kite Naish

Naish kiteboarding maakt en ontwikkeld kites van de hoogste kwaliteit. Alle kites van Naish worden grondig getest door kitesurf legende Robby Naish en vele teamriders van wereld niveau zoals onze eigen Stig Hoefnagel en Christophe Tack. De kites zijn veilig, makkelijk in gebruik en gaan lang mee. Voor elk niveau en kitesurf stijl heeft Naish een kite ontwikkeld, dus er is altijd een kite die perfect bij jou past. Kom je er niet helemaal uit welke Naish kite het beste bij jou past of heb vragen over de een van de Naish kitesurf kites? Dan kan je ons altijd bereiken via de mail, WhatsApp of telefoon. Lees meer »

Filter wis filters
Intro Kite Naish

Naish kiteboarding maakt en ontwikkeld kites van de hoogste kwaliteit. Alle kites van Naish worden grondig getest door kitesurf legende Robby Naish en vele teamriders van wereld niveau zoals onze eigen Stig Hoefnagel en Christophe Tack. De kites zijn veilig, makkelijk in gebruik en gaan lang mee. Voor elk niveau en kitesurf stijl heeft Naish een kite ontwikkeld, dus er is altijd een kite die perfect bij jou past. Kom je er niet helemaal uit welke Naish kite het beste bij jou past of heb vragen over de een van de Naish kitesurf kites? Dan kan je ons altijd bereiken via de mail, WhatsApp of telefoon. Lees meer »

Naish Kitesurf Kite Online Kopen

Een Naish kitesurf vlieger kopen doe je natuurlijk bij Kitemana. De gehele collectie kites van Naish kiteboarding is bij ons te verkrijgen. Ook als jouw kite even niet op voorraad is kunnen we die altijd voor je bestellen en is je kite snel bij jou aan huis geleverd. Een kite kopen is niet altijd eenvoudig. Afhankelijk van je kitesurf skills en voorkeuren kan je een Naish kite kopen die perfect bij jou past. Of je nu een hardcore freestyle C-kite, de Naish Torch, of de vriendelijke Naish Ride kite wil kopen wij hebben de kite voor jouw. Bij ons kan je altijd aankloppen voor advies vanuit onze eigen ervaring, of een keer een dag langskomen op een van onze testdagen waar je de nieuwste gear kan testen. Via onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Naish kitesurf shop
 • Naish kitesurf kite collectie
 • Naish kitesurf kite technologie  Naish kitesurf shop

  We zijn een Naish kiteboarding kitesurfshop dat betekent dat je alles van Naish bij ons kan bestellen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor advies op maat voor je eigen Naish kitesurf spullen. We hebben jaren lange ervaring met de kites, maar ook kiteboards en foils van Naish en kunnen jou dus van het beste advies voorzien. Je kan online bij ons terecht voor advies maar je kan ook altijd langs komen bij ons in de kitesurf shop.

  Naish Kite Collectie

  De kitesurf kite collectie van Naish bestaat aan een breed aanbod van kites waardoor Naish bij iedere vaarstijl en ieder kitesurf niveau de perfecte kite. Als je net begint met kitesurfen is het altijd het beste om te kiezen voor een freeride of all-round kite. Af en toe zit er ook een goede wave kite bij om mee te leren kitesurfen, maar beginnen met een freestyle kite is echt niet aan te raden. Hieronder is een grof overzicht te vinden van de verschillende kites van Naish en tot welke klasse die in te delen zijn. In de kite collectie van Naish kan je de Naish Pivot, Slash, Torch, Dash, Boxer en Ride kitesurf kite terug vinden.

  Naish Pivot Kite

  De Naish Pivot is een kite die in is te delen in de kite klasse freeride en wave kite. De Naish Pivot is een kite die alles kan en door vele kitesurfers elke sessie weer enthousiast uit de tas gehaald wordt. Kevin Langeree won er in 2018 zelfs de King of the Air mee. De Nais Pivot stuurt direct, heeft een goede pull de lucht in en een makkelijk te gebruiken depower systeem. Door zijn directe maar vergevingsgezinde stuur karakter en snelle relaunch is de Pivot, naast pro’s zoals Kevin Langeree, ook heel erg geschikt voor beginners. Mocht je meer opzoek zijn naar een all-round kite met wave eigenschappen, dan ga je ook erg gelukkig worden van de Pivot. De korte draaicirkel en lichtgewicht constructie geven de Pivot de wave eigenschappen mee die je van een allround wave kite kan verwachten. Check hier de Naish Pivot.

  Naish Slash Kite

  De Naish Slash kan je in het hokje van golfsurf kite plaatsen. De Naish Slash is, in tegenstelling tot de Pivot, helemaal ontworpen voor de kitesurfer die het liefst de hele dag in de golven speelt. 100% wave riden met of zonder straps, dat maakt niet uit. De Naish Slash is een kite die super snel en direct stuurt. Daarnaast heeft de Naish Slash een lichtgewicht kite profiel waardoor de Slash gemakkelijk met je mee vliegt, met weinig kracht, wanneer je een golf aan het surfen bent. Door de zeer aflopende uiteinden van de kite heeft de Slash een snelle relaunch wanneer je een keer per ongeluk een stuurfoutje gemaakt hebt, of een mooie wipe-out! Check hier de Naish Slash.

  Naish Torch Kite

  De meest extreme kite in het kite assortiment van Naish, de Naish Torch. Als beginner wil je deze kite echt niet in je handen hebben, maar als ervaren kitesurfer ga je van deze kite houden! Een echte C-shape kite bedoeld voor de extreme kanten van de kitesurfsport. Perfect voor dikke freestyle tricks vanwege de hoge pop en slack. Ideaal voor kiteloops en big air door de gigantische pull en snel/ direct stuur gevoel. De Naish Torch is een kite die je afstraft bij een foutje maar 100x zo hard beloond wanneer je het goed doet. De Naish Torch vaar je op 5 lijnen en heeft 5 struts voor een extreem sterk kite profiel. De Naish Torch is de kite van Naish kiteboarding die het langste in het assortiment opgenomen is. Al sinds 2004 is deze kite in de kite collectie terug te vinden, en heeft vele prijzen gewonnen. Waaronder verschillende freestyle wereldtitels, en King of the Air overwinningen. Check de Naish Torch hier.

  Naish Dash Kite

  Als je een iets minder hardcore C / freestyle kite zoekt dan de Naish Torch dan heeft Naish de Dash voor je. De Naish Dash is een freestyle / freeride kite. Heel erg fijn als je op zoek bent naar je tweede kite en je wat meer wilt ontwikkelen in de freestyle kite discipline. De Dash geeft je net dat beetje freestyle performance wat je wilt wanneer je de eerste uitgehaakte trucjes en kiteloops gaat doen. Het ontwerp van de kite is een hybride C kite design. Hierdoor is de Naish Dash een meer vergevingsgezinde kite dan zijn grote broer de Torch. De Naish Dash is een kite die snel stuurt en lekker direct aan voelt. Bekijk hier de Naish Dash hier.<

  Naish Boxer Kite

  Het hydrofoil kitsurfen heeft inmiddels zijn eigen plek weten te bevechten binnen de kitesurf wereld. Het is een ware discipline geworden. De Naish Boxer is een kite die ontworpen is voor de hydrofoil kant van het kitesufen, maar ook voor freeride is de Boxer een fijne kite. De Boxer is een lichtgewicht kite. Naish heeft dat bereikt door gebruik te maken van weinig dacron, super sterk doek en een één strut kite ontwerp. Hierdoor kan je de Naish Boxer gemakkelijk vliegen met weinig wind, en dat is precies wat je wilt wanneer je gaat hydrofoilen. Daarnaast kan je de Boxer op een foil klein varen wat er voor zorgt dat de kite lekker snel stuurt. Voor het hydrofoilen is het belangrijk dat de kite een goede depower heeft om vlagen op te vangen, en ook dat is geen probleem voor de Naish Boxer. Check hier de Naish Dash hier.

  Naish Ride Kite

  De Naish Ride is een zeer toegankelijke en gemakkelijk te kiten kite. Geliefd onder kitesurfers van alle kitesurf niveaus, een echte all-round kite. De Naish Ride heeft een erg goede low-end door het grote open oppervalakte in de kite dat Naish gecreëerd heeft door een twee strut kite design te maken. Mede daardoor is de twee strut Naish Ride een stuk lichter dan bijvoorbeeld de Pivot. De Naish Ride is een kite met een bijna ongeëvenaarde depower. Zo goed als elke vlaag kan je gemakkelijk opvangen wanneer je de bar van je af doet. De Naish Ride heeft een lichte bardruk waardoor de Ride ook een fijne kite is om te gebruiken op de hydrofoil. Bekijk de Naish Boxer hier.

  Naish Kite Technologie

  Je kites ieder jaar beter maken dat vraag om nieuwe innovatieve ideeën. Naish kiteboarding kan dit als geen ander en heeft in middels een groot aantal aan slimme technieken en materialen waardoor de kites de aller beste eigenschappen houden. Door deze technieken blijft het profiel van je kite beter behouden, kan je je kite harder oppompen, heb je betere depower en nog veel meer eigenschappen die je Naish kite een van de lekkerste kite maken die er is. De technieken zijn toegepast in onder andere het doek, de struts en bridles van de Naish kites. Hieronder kan je alle verschillende technieken lezen die de Naish kites de top kwaliteit geven die ze op dit moment hebben.

  Naish Quad Tex Kite Doek

  Het grootste gedeelte van je kite bestaat uit doek. Dit doek verbind de struts aan elkaar en zorgt er voor dat je kite één groot geheel blijft. Het doek van je kite is dan misschien ook wel het allerbelangrijkste onderdeel van je kite. Op dit moment zijn er een aantal verschillenden soorten kitesurf doek in omloop, dubbel ripstop, trippel ripstop en quad tex ripstop. Quad-Tex ripstop doek is het aller sterkste en aller stijfste doek dat op dit moment beschikbaar is op de kitesurfmarkt. Het ontwikkelen van dit type doek heeft Naish 3 jaar gekost. Maar eenmaal klaar met de ontwikkeling heeft Naish het direct in alle kites toegepast. Quad-Tex is een type doek met in de horizontale en verticale richting stevige ‘lijnen’. Hierdoor is het Quad-Tex doek 30% sterker dan ander soorten kitesurf doek. Het voordeel van Quad-Tex is, is dat het super sterk en super stijf is. Hierdoor hoeft er voor de versteviging van de kite minder zwaar Dacron gebruikt te worden, waardoor de kite lichter is zonder in te leveren op stevigheid. Daarnaast behoud de kite over langere tijd zijn vorm, omdat het Quad-Tex langer zijn stijfheid en dus vorm blijft houden. Dus is een kite met Quad-Tex een goede investering op de lange termijn.

  Naish Shark Teeth Trailing Edge

  De Shark Teeth trailing edge op de Naish kites is een trailing edge van sterk Dacron waarmee het Dacron gebruik tot een minimum gereduceerd is. Door het speciale design van het Dacron, het haaien tand profiel, in combinatie met het sterke Quad-Tex doek blijft de sterkte van de kite behouden en weegt de kite zo min mogelijk. En een lichte kite vliegt altijd lekkerder.

  Naish High Tensile Thread Closure

  Hoe harder je je kite op kan pompen, hoe fijner je kite vliegt. De kite staat dan nog stabieler in de lucht en vervormt minder wanneer je aan een kant trekt om te sturen. Daarnaast behoud de kite zijn profiel beter wanneer deze hard opgepompt kan worden. Met de Naish High Tensile Thread Closure kan je je Naish kite echt gigantisch hard oppompen, tot wel 62 PSI. Dit raden wij niet aan om zelf de doen maar laat wel zien dat je je kite echt onwijs hard op kan pompen zonder dat die uit zichzelf zal klappen. Tenzij je je kite natuurlijk hard laat crashen wanneer deze hard opgepompt is.

  Octopus oppomp systeem

  Het Naish Octopus oppomp systeem is heeft zichzelf bewezen in snelheid, simpliciteit als een van de beste one-pump systemen die we in de kite markt kunnen vinden. Dit systeem creëert onder alle omstandigheden, ook tijdens het draaien, een gelijke druk in de struts en leading edge en is exclusief aan Naish kites.
 • Toegevoegd aan winkelmand

  Subtotaal € 0,00
  Verzendkosten NL € 6,95
  Totaalbedrag (incl 21% BTW) € 6,95

  U heeft geen product(en) in uw winkelwagen


  Hoe kunnen we je helpen?

  Bezoek de klantenservice voor advies