- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Kiteboard Brunotti

De Brunotti kiteboard en directional surfboards worden met passie en jaren lange ervaring ontworpen in Nederland door Jinne Sietsma. Kitesurfers van werldniveau zoals Youri Zoon vertrouwen dagelijks op de kwaliteit en het prestatievermogen van de Brunotti kiteboards. De twintip en directional kiteboards zijn van een hoge kwaliteit. Brunotti heeft een brede range aan twintip en kitesurfboards geschikt voor de golven. Voor elk niveau en elke kitesurfstijl. Op deze pagina vind je en overzicht van de Brunotti kiteboards. Staat je board er niet tussen of heb je een vraag over een van de Brunotti kitesurfboards? Wacht niet en stel je vraag via telefoon, email of WhatsApp. In onze winkel ben je ook altijd welkom! Lees meer. »

Jaar

Twintip Maat

Toon meer

Surfboard Maat

Toon meer

Kleur

Filter
50%korting
Buster 2019 Kiteboard
Buster 2019 KiteboardBrunotti
588.79 $ 293.90
30%korting
Dimension 2019 Kiteboard
Dimension 2019 KiteboardBrunotti
490.50 $ 343.05
38%korting
Youri Pro 2019 Kiteboard
Youri Pro 2019 KiteboardBrunotti
637.94 $ 392.20
57%korting
Blast 2018 kiteboard
Blast 2018 kiteboardBrunotti
343.05 $ 146.46
40%korting
S-Bryck 2018
S-Bryck 2018Brunotti
490.50 $ 293.90
50%korting
S-Byron Kitesurfboard
S-Byron KitesurfboardBrunotti
588.79 $ 293.90
30%korting
Riptide Women 2019 Kiteboard
Riptide Women 2019 KiteboardBrunotti
490.50 $ 343.05
Riptide Women Special 2020 Kiteboard
Riptide Women Special 2020 KiteboardBrunotti
$ 490.50
42%korting
Blast Junior 2019 Kiteboard
Blast Junior 2019 KiteboardBrunotti
343.05 $ 195.61
Early Bird 2020 Kiteboard
Early Bird 2020 KiteboardBrunotti
$ 539.64
Riptide Women 2020 Kiteboard
Riptide Women 2020 KiteboardBrunotti
$ 490.50
Early Bird 2019 Kiteboard
Early Bird 2019 KiteboardBrunotti
$ 539.64
41%korting
Fusion Carbon 2019 Kiteboard
Fusion Carbon 2019 KiteboardBrunotti
834.53 $ 490.50
29%korting
Biscuit 2019 Surfboard
Biscuit 2019 SurfboardBrunotti
834.53 $ 588.79
Fusion 2020 Kiteboard
Fusion 2020 KiteboardBrunotti
$ 883.68
24%korting
Bure 2019 Surfboard
Bure 2019 SurfboardBrunotti
834.53 $ 628.11
26%korting
Biscuit STR 2019 Surfboard
Biscuit STR 2019 SurfboardBrunotti
637.94 $ 470.84
23%korting
Boomer STR 2019 Surfboard
Boomer STR 2019 SurfboardBrunotti
637.94 $ 490.50
Brunotti Blast JR 2020 Kiteboard
Brunotti Blast JR 2020 KiteboardBrunotti
$ 343.05
Buster 2020 Kiteboard
Buster 2020 KiteboardBrunotti
$ 539.64
-19 - 4 van 24Producten per pagina:
1

Brunotti twintip kiteboard online kopen

Brunotti heeft het perfecte kiteboard voor iedereen, dus ook voor jou! De boards van Brunotti zijn van een uitstekende kwaliteit en ontworpen in Nederland met een ongekende passie voor de kitesurfsport. Hieronder hebben we alle twintip kiteboards van Brunotti kort beschreven zodat je de eigenschappen van alle Brunotti kiteboards in een kort overzicht hebt staan. Via onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Brunotti twintip kiteboard
 • Brunotti directional surfboard
 • Brunotti kiteboard technologie

  Brunotti Fusion Carbon twintip kiteboard

  De Brunotti Fusion Carbon versie is een ware freeride freestyle koning. Een heerlijk board als je jezelf wilt uitdagen. Het stijve deck van de Brunotti Fusion geeft je een explosieve pop en een super direct gevoel. Met de Fusion kan je met je ogen dicht varen. Niet het ideale board als je beginner bent maar des te meer geschikt voor de wat meer gevorderde kitesurfer. De volledige beschrijving van de Brunotti Fusion Carbon kan je hier lezen.

  Brunotti Youri Pro twintip kiteboard

  Elk kitemerk heeft een prijswinnend board nodig. Youri Zoon is de minste niet en met zijn Brunotti Your Pro heeft Youri Zoon twee maal het wereldkampioenschap kitesurfen gewonnen. De Your Pro van Brunotti is dan ook een board dat je mag classificeren tot freestyle board. Het board is gemaakt voor dikke pop en gecontroleerde landingen. Dit heeft Brunotti weten te bereiken door een quad channel vanaf de tips naar het midden van de Youri Pro met een dubbele concaaf. De Youri Pro is een kiteboard dat je met boots kan varen voor nog meer pop en controle. Lees de volledige beschrijving van de Brunotti Youri Pro hier.

  Brunotti BNT Special twintip kiteboard

  De Brunotti BNT is gemaakt uit dezelfde mal als de populaire Youri Pro en heeft daardoor ook dezelfde channels. Het enige is dat de BNT iets minder stijf is dan de Youri Pro voor een wat soepelere vaareigenschappen en een klein beetje minder pop. Hierdoor is de BNT een freeride / freestyle kiteboard. Check hier het Brunotti BNT Special kiteboard.

  Brunotti Buster twintip kiteboard

  De Brunotti Buster is het wakestyle / freestyle board van Brunotti om de meest gestoorde uigehaakte freestyle en wakestyle tricks te landen en toe te voegen aan je tricklist. Op zee of in het park? De Buster kan het aan. De Buster is uitgerust met een slider base om zonder zorgen over obstacels heen te gaan. De diepe drie dubbele channel en dubbele concaaf van de Buster geven grip en controle, zelfs zonder vinnen! Lees hier de volledige beschrijving van het Brunotti Buster kiteboard.

  Brunotti Dimension twintip kiteboard

  De Brunotti Dimension is een allround freestyle kiteboard dat voor vele kitesurfers snel hun favoriete kiteboard zal worden. De fijne flex door de houten kern laat de Dimension door chop heen varen alsof het niets is. De lichte dubbele channels en dubbele concaaf in de bodem van de Dimension geven het board een goede grip op het water. Een super fijn kiteboard waarmee je jezelf kan uitdagen tot je eerste sprongen en freestyle tricks. Bekijk je volledige beschrijving van de Brunotti Dimension.

  Brunotti Riptide twintip kiteboard

  De Riptide is het speciaal voor vrouwen ontworpen kiteboard van Brunotti. De Riptide lijkt op de Dimension en kan ook ingedeeld worden tot de freestyle freeride kitesurfboards. De Riptide is wat flexibeler en smaller ten opzichte van de Dimension om de eisen van vrouwen tegemoet te komen. Verder komt de Riptide overeen met de Dimension waaronder de dubbele channels in de tips en dubbele concaaf in het deck voor grip en vaarcomfort. Alles over de Brunotti Riptide kan je hier lezen.

  Brunotti Onyx twintip kiteboard

  De Onyx is misschien wel het langs lopende kiteboard model van Brunotti. Een super toegankelijk kiteboard om je eerste kitesurf meters mee te maken. De Brunotti Onyx is ontworpen om gemakkelijk weg te varen en goede upwind eigenschappen. Doordat er veel flex in de Onyx zit vaar je comfortabel door choppy water heen. De Onyx is beschikbaar in veel verschillende maten zodat er altijd de perfecte maat voor jou beschikbaar is. Lees hier de volledige productbeschrijving van de Brunotti Onyx.

  Brunotti Early Bird twintip kiteboard

  Als eerste het water op? Meer sessies per jaar maken? De Early Bird is er om te kiten met zo min mogelijk wind. De Brunotti Early Bird is groot maar toch licht van gewicht. Door zijn lichte gewicht voelt de Early Bird speels aan voor zijn grootte. Check hier de Brunotti Early Bird.

  Brunotti Blast kinder kiteboard

  Je kan niet vroeg genoeg beginnen met kitesurfen. Dat dacht Brunotti ook en heeft de Brunotti Blast ontwikkeld. Een klein kiteboard met een smalle stance, vriendelijke flex en comfortabele vaareigenschappen. Ideaal voor kinderen die niet kunnen wachten om te beginnen met kitesurfen. De volledige productbeschrijving van de Brunotti Blast kan je hier lezen.

  Brunotti directional surfboard

  Als je het kitesurfen op een twintip onder de knie hebt wil je natuurlijk de volgende stap maken. Je hebt de golven op zee gezien en wilt dat tot je speeltuin maken. Een directional is het perfecte speelgoed om tussen de golven te spelen. Brunotti maakt een aantal hele mooie directional surfboards voor het kitesurfen. Hieronder zijn de Brunotti directional surfboards kort beschreven met een link naar de volledige productbeschrijving.

  Brunotti Braap directional surfboard

  De Brunotti Braap is een surfboard met een korte neus waardoor super veelzijdig is. Je kan er lekker mee surfen maar ook op dagen met wat minder wind strapless freestyle mee doen. De vier vinnen zorgen er voor dat je gemakkelijk snelheid maakt. De honingraat constructie op het deck maakt het board zeer bestendig tegen deuken en super duurzaam. Je kan de Brunotti Braap zowel met als zonder voetbanden varen voor het échte surfgevoel. Lees hier de volledige productbeschrijving van de Brunotti Braap.

  Brunotti Boss directional surfboard

  De Brunotti Boss is dynamisch en veelzijdig. Iedereen kan met de Boss golven rippen als een baas. De Noordzee is zijn speeltuin, het liefste een wat grotere dag. Het carbon web over de bovenkant van het board zorgt voor stijfheid en duurzaamheid. Door dit web komen er bijna geen deuken in de bovenkant van je board. De Boss heeft maar liefst vijf vin boxen. Hierdoor kan je de Brunotti Boss met drie of vier vinnen varen. Standaard op de Brunotti Boss zit een camera bevestiging zodat je al je actie voor eeuwig vast kan leggen. Check de volledige beschrijving van de Brunotti Boss hier.

  Brunotti Boomer directional surfboard

  De Boomer van Brunotti kan omschreven worden als snel, wendbaar en stabiel. De Boomer is geschikt voor de Nederlandse surf ook op de wat kleinere dagen. Met de 5 vin optie kan je kiezen of je de Boomber met drie of vier vinnen vaart. Voor meer grip of meer snelheid. Het web over de bovenkant van het board voegt sterkte en duurzaamheid aan de Brunotti Boomer toe. In het deck zitten inserts voor het varen met straps. Maar het echte surfgevoel krijg je natuurlijk van het varen zonder straps. . Lees de volledige beschrijving van de Brunotti Boomer hier.

  Brunotti kiteboard technologie

  Een goed kiteboard zet niet zo maar in elkaar. De kiteboards van Brunotti zitten vol met technische snufjes om de boards zo goed mogelijk te laten presteren met een hoge kwaliteit voor lang vaarplezier. Hieronder zijn in het kort een aantal van de belangrijkste technieken beschreven die Brunotti in de kiteboards heeft gebruikt.

  Brunotti Torque Equalizer

  De Troque Equalizer zorgt er voor dat de Brunotti boards waarin dit is gebruikt extra sterk en stijf zijn in de diagonale assen, daar war de torsie optreed. De Brunotti kiteboards worden hierdoor makkelijker te varen en hebben een nog betere performance.

  Brunotti DSR techniek

  De DSR is een techniek die Brunotti gebruikt in de randen van het kiteboard. De DSR rand is een geweldige freeride rand met een klein contact oppervlak. De scherpe rail geeft de Brunotti boards veel grip en een goede upwind performance. Ondanks dat de rand dun is heeft de rand genoeg stijfheid voor een lekkere pop.

  Brunotti CNC Wood Core

  De Brunotti kiteboards worden uitgesneden met een super hoge precisie door middel van een high tech CNC machine. De CNC machine brengt de karakteristieken over in het board precies zoals je wilt. Het resultaat is een lichtgewicht board dat precies dik genoeg is voor de stijfheid en sterkte die je van je kiteboard zou willen. De flex geeft de kiteboards een comfortabel karakter.

  Brunotti Active Backbone

  De Active Backbone is aan sommige boards toegevoegd voor nog meer performance. De Active Backbone loopt over de gehele lengte van het board om stijfheid en sterkte toe te voegen daar waar nodig. De Backbone verdeeld alle krachten van de inserts geleidelijk over het hele kiteboard voor extra controle en comfort.

 • 2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!