{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}} {{prod.FinalPrice}}

Bestel directAirush is ontstaan in 2000 en maakt op dit moment gebruik van de nieuwste technologieën die er op de markt beschikbaar zijn. Airush heeft verschillende collecties, Airush Team Black is de premium collectie voor freestyle en wave kiten, met deze collectie varen ook de pro kitesurfers zoals wereld kampioen freestyle 2013 Alex Pastor en Nederlands Kampioen Bas Koole. Dan is er de Airush Diamond Collectie welke specifiek is gemaakt voor de vrouwen.

Daarnaast hebben ze de Airush Core Collectie hier vind je de allround freeride kites en boards. Een bekende kite uit deze collectie is de Airush Lithium. Ook is er een collectie speciaal voor beginners deze heet de Airush Progression series. In deze collectie vind je alles wat je nodig hebt om snel stappen voorwaarts te maken. Een bekende kite uit deze kite range is de Airush DNA welke ook gebruikt wordt door kitescholen. En als laatste hebben ze ook nog een Race collectie met race boards en kites. Katja Roose (NL) wereld kampioen race vaart met deze collectie van Airush.

We hebben geen nieuwe kites en boards van Airush op voorraad maar kunnen wel leveren voor de beste prijs. Wil jij graag een Airush kite of kiteboard neem dan contact met ons op via de mail of telefoon of kom langs in onze kiteshop. Daarnaast is het testen van de nieuwste Airush materialen mogelijk tijdens het Kiteboard Open wat ieder jaar door ons wordt georganiseerd tijdens het pinksterweekend.