- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Lieuwe

Lieuwe boards zijn handgemaakte kiteboards uit Nederland, shapers Florian Lieuwe en Rik Haenen zijn het brein achter deze fantastische kiteboards. Lieuwe is een jong kitesurf merk dat sinds 2013 op de markt is echter zijn de designers en shapers van Lieuwe al sinds 2009 om de beste kitesurf boards te maken. De Lieuwe kitesurf boards zijn super mooi en altijd herkenbaar door hun houten design. Lieuwe maakt kitesurf boards voor alle niveaus en vaarstijlen. Op aanvraag kan je zelfs je eigen design op je Lieuwe board krijgen! Kitemana verkoopt alle boards van Lieuwe. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust! Lees meer »

Categorie

    •    
    •    

Jaar

Twintip Maat

Toon meer

Bindingen Maat

Kleur

Filter
Shotgun Kiteboard
Shotgun KiteboardLieuwe
$ 716.58
Pads & Straps
Pads & StrapsLieuwe
$ 107.14
Say No More Kiteboard
Say No More KiteboardLieuwe
$ 834.53
Oceana Kiteboard
Oceana KiteboardLieuwe
$ 785.38
10%korting
Shotgun Carbonara Kiteboard
Shotgun Carbonara KiteboardLieuwe
981.98 $ 883.68
Rogue Kiteboard
Rogue KiteboardLieuwe
$ 569.13
25%korting
Awesome Kiteboard
Awesome KiteboardLieuwe
588.79 $ 441.35
-19 - -13 van 7Producten per pagina:

Lieuwe kitesurf boards

Als je aan Lieuwe denkt, denk je aan Hollandse kwaliteit. Lieuwe maakt in 2009 geleden zijn eerste kiteboard, omdat hij niet het kiteboard kon vinden waar hij naar op zoek was! Na jaren ontwikkeling en testen, zijn deze gasten dan in 2013 de markt in gestapt. Iedereen die één Lieuwe board vaart is er laaiend enthousiast over en de boards zijn ook echt nagenoeg onbreekbaar. Lieuwe kiteboards worden met uiterste precisie met de hand in Nederland gemaakt. Ondertussen is Lieuwe uitgegroeid tot een bekend kite board merk met een range die steeds groter wordt. Op dit moment heeft Lieuwe een boardrange van vijf twintip kitesurf boards.

Lieuwe Awesome kiteboard

De Awesome is een super leuk board om mee te beginnen en geeft je een heerlijk allround gevoel.

Lieuwe Rogue

De Rogue is ontwikkel om je kitesurf level te boosten en heeft een heerlijke freeride. Met de Rogue kan je lekker springen en heeft ene makkelijke landing.

Lieuwe Shotgun

De Shogtung is voor de high performance kitesurfer. Super goed voor big air kitesurfen en freestyle kitesurf

Lieuwe Say No More

De Lieuwe Say No More is een kitesurf board bedoeld voor de wakestyle. Dus kei harde pop. Op boots is dit board het beste.

Lieuwe Len10 Oceana

Dit board is ontworpen door kite koning Ruben Len10. Gemaakt voor freestyle en big air.

2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!