- Shipping 1-2 working days
0

Reparatie - Kite

Kite reparatie producten en middelen om je zo snel mogelijk weer het water op te helpen! Mocht je schade hebben aan je kite of bladder is het in sommige gevallen zelf op te lossen. We hebben diverse producten voor het maken van je kite. Voorbeelden hiervan zijn tape voor het repareren van het doek, Tear-aid voor het maken van bladders, ventiel reparatie sets of volledige reparatie sets voor alle soort kite reparaties. Lees meer »

Categorie

Merk

Bladder Maat

Toon meer

Maat

Toon meer

Select colour

Kleur

Toon meer
Filter
Dacron Tape
Dacron TapeKitefix
9.99
Tear-Aid
Tear-AidAirtime
12.95
Kite Repair Tape
Kite Repair TapeMystic
17.00
Universele Strut Bladder
Universele Strut BladderAirtime
18.95
11mm Replacement Deflate Valve
11mm Replacement Deflate ValveKitefix
15.90
Big Inflate/Deflate Boston Bayonet
Big Inflate/Deflate Boston BayonetPeter Lynn
9.90
Mini Reparatie Set
Mini Reparatie SetKitefix
39.90
-19 - -13 van 7Producten per pagina:

Kitesurf Reparatie Producten

Helaas gaat je kite wel eens stuk. Je bladder, je doek, je lijnen, ze slijten allemaal. Gelukkig is er voor elk onderdeel wel een reparatie setje te krijgen. Als de schade niet te groot is kan je het makkelijk zelf maken met een van de reparatieproducten die wij aanbieden.

Kitesurf bladder repareren

De bladder van je kite zit in je leading edge en je struts. Deze kan wel eens lek gaan doordat je je kite in het prikkeldraad vliegt of gewoon door slijtage. Hiervoor verkopen wij Tear Aid. Tear Aid plak je gemakklijk op je bladder en blijft super goed zitten.

Kitesurf doek repareren

Als het doek van je kite een klein scheurtje of gaatje heeft kan je dat makkelijk zelf repareren zonder dat dat al te veel invloed heeft op de vliegeigenschappen van je kite. Bijvoorbeeld met nylon ripstop Tape van Dr. Tuba kan je makkelijk een klein gaatje in je doek plakken.

Kitesurf lijnen sleven

Je lijnen slijten het hardst aan de uiteinden. Met een sleeve set kan je de uiteinden van je lijnen weer als nieuw laten lijken. De kite lijn sleeve set kan je hier vinden.
2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!