- Delivery 1-1 working days
0

Reedin Kiteboarding

Kevin Langeree en Damien Girardin beginnen hun eigen kitemerk, Reedin Kites! Met hun jarenlange ervaring bij Naish is het duo volledig op elkaar ingespeeld en klaar om de 'perfecte kite uitrusting' te ontwikkelen. Reedin streeft ernaar om de sport te pushen en riders een unieke kitesurf ervaring te bieden. Kevin weet natuurlijk met zijn "King Of The Air" titel als geen ander wat er nodig is om hoog te vliegen en wil zijn ervaring gebruiken om de mogelijkheden van kitesurfen opnieuw te definiëren. Check hier alles over Reedin Kites!

Categorie

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    

On Sale

Geschikt beginner

Jaar

Kite Maat

Toon meer

Aantal Struts

Kite Kleur

Bar Maat

Lijn Lengte

Twintip Maat

Toon meer

Surfboard maat

Toon meer

Constructie

Foil Board Maat

Bindingen Maat

Filter
DreamStick X 2022 Bar
DreamStick X 2022 BarReedin Kiteboarding
€599.00
Super Binding 2022
Super Binding 2022Reedin Kiteboarding
€199.00
Super Pump
Super PumpReedin Kiteboarding
€49.95
Pigtail Connector Set
Pigtail Connector SetReedin Kiteboarding
€18.90
Dream Stick 2021 Bar
Dream Stick 2021 BarReedin Kiteboarding
€549.00
24%korting
Super Model V3 + Super E Kitesurf Set
Super Model V3 + Super E Kitesurf SetReedin Kiteboarding
2626.00 €1979.00
Super Model V3 2022 Kite
Super Model V3 2022 KiteReedin Kiteboarding
€1179.00
Depower line and Flagging line with PU Cover
Depower line and Flagging line with PU CoverReedin Kiteboarding
€39.90
Flying Line Set 22+2m
Flying Line Set 22+2mReedin Kiteboarding
€139.00
24%korting
KevPro 2021 Kiteboard
KevPro 2021 KiteboardReedin Kiteboarding
769.00 €579.00
KevPro 2022 Kiteboard
KevPro 2022 KiteboardReedin Kiteboarding
€769.00
No Brainer Kiteboard
No Brainer KiteboardReedin Kiteboarding
€1149.00
26%korting
Super E 2021 Kiteboard
Super E 2021 KiteboardReedin Kiteboarding
649.00 €479.00
Super E 2022 Kiteboard
Super E 2022 KiteboardReedin Kiteboarding
€649.00
Feather Kite Foilboard
Feather Kite FoilboardReedin Kiteboarding
€1149.00
Flagging line (line only)
Flagging line (line only)Reedin Kiteboarding
€12.95
KevPro 2020 Kiteboard B-Stock
KevPro 2020 Kiteboard B-StockReedin Kiteboarding
€799.00
No Brainer V2 Surfboard
No Brainer V2 SurfboardReedin Kiteboarding
€1249.00
Short Safety Leash
Short Safety LeashReedin Kiteboarding
€49.00
Super Binding 3
Super Binding 3Reedin Kiteboarding
€199.00
-19 - 15 van 35Producten per pagina:
1

Reedin Kiteboarding Online Kopen

Reedin is een kitesurf merk dat opgezet is door kitesurf legende Kevin Langeree en design guru Damien Girardin. Vandaar ook de naam Ree (Langeree) en din (Girardin). Kevin Langeree is voor de meeste kitesurfers geen onbekende. In zijn jonge jaren won Kevin meerdere malen kitesurf freestyle wereldtitels en in de laatste jaren won hij drie keer de RedBull King of the Air. Damien Girardin zal voor niet iedereen een bekende zijn. Damien is een zeer ervaren kite designer die vele jaren voor Naish kites heeft ontwikkeld. Kevin en Damien slaan nu de handen in een en starten hun eigen kitesurf merk Reedin kiteboarding.

Het is de missie van Reedin om sneller te varen, hoger te springen en alle mogelijkheden van het kitesurfen opnieuw uit te vinden. Reedin is er voor opgericht om jou te voorzien van de beste kitesurf materialen voor de beste kitesurf ervaring. Alle kites, kiteboards, barren en surfboards worden door Kevin en Damien bedacht, ontworpen en uitvoerig getest. “It’s time to go beyond anything that has ever been done before, it’s time to fly Reedin.” Aldus Kevin en Damien. Bij Kitemana hebben we als eerste de kites van Reedin beschikbaar. Zodat jij als eerste de Reedin kites kan varen. Wil je meer informatie over de Reedin kites, kiteboards, barren of surfboards? Laat het ons weten via email, telefoon of WhatsApp. Via onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Het merk Reedin
 • Kevin Langeree Reedin
 • Damien Reedin
 • Reedin Supermodel
 • Reedin bar
 • Reedin kiteboard  Het nieuwe merk Reedin Kites

  Reedin kites of Reedin kiteboarding is begonnen in januari 2020 door twee legendes in de kitesport: Kevin Langeree en Damien Girardin. Kevin is een waanzinnige allround kitesurfer: meerdere malen King of the Air kampioen, meerdere freestyle kitesurf wereldtitels en hij kan golven surfen met de kite als geen ander. Damien is een geniale designer die al vele jaren ervaring heeft gehad bij Naish met onder andere het ontwikkelen van de Pivot en de Naish Apex bindingen.
  In hun jaren bij Naish hebben Kevin en Damien al veel met elkaar samen gewerkt en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. Reedin is hun platform om nieuwe innovatieve kitesurf gear voor iedereen op de markt te brengen. Het doel van Reedin is het creëren van de perfecte kitesurf gear. Reedin is nog jong en wil organisch groeien zonder de druk en invloed van grote investeerders. Zodat Kevin en Damien echt kunnen doen waar zij in geloven vanuit hun eigen passie voor kitesurfen. In het eerste jaar zal Reedin klein beginnen met een beperkte oplage aan kites, kiteboards, barren en surfboards.

  Kevin Langeree Reedin

  Kevin Langeree is een Nederlandse kitesurfer en een levende legende binnen de kitesurf sport. Kevin staat al meer dan 20 jaar aan de top van de kitesurf wereld. Kevin on meerdere wereld titels freestyle kitesurfen en King of the Air overwinningen. Geen kitesurf discipline is te moeilijk voor Kevin. De grootste golven op Jaws of Dungeons zijn enkel een uitdaging. Kevin zijn ware passie ligt bij big air kitesurfen. Vliegen was wat hij al vanaf jongs af aan wilde doen. Uit de filmpjes met zijn nieuwe Reedin kites blijkt dat vliegen geen probleem is meer voor Kevin. Stijl, controle en cleane landingen dat is wat de kitesurfstijl van Kevin perfect beschrijft. De nieuwe Reedin kites geven Kevin alle vertrouwen om over die 40 meter grens heen te springen.

  Damien Girardin Reedin

  Damien is al jaren achter de schermen actief in de kitesurf wereld en heeft een gigantische bak aan ervaring in het designen van kitesurf kites. Al die ervaring neemt hij nu mee naar Reedin kiteboarding. In de voorgaande jaren is Damien actief geweest als brand manager en kite designer bij Naish. Met zijn kite designs, waaronder de Pivot, heeft Damien de hele kitesurf markt beïnvloed. Daarnaast komt een van de aller beste kitesurf bindinge, de Naish Apex, van Damiens hand. De Wingsurfer was Damien zijn idee, en is door vele andere merken opgepakt. Nu, bij Reedin, heeft Damien alle vrijheid om zijn creativiteit en innoverende ideeën toe te passen op de nieuwste Reedin kitesurf materialen.

  Reedin Supermodel Kite Kopen

  In het eerste jaar zal Reedin met één allround kite komen genaamd: the Supermodel. Een kite geschikt voor beginners en pro’s voor de big air fan, freestyle koning en wave riders. De nadruk bij de eerste Reedin kite, The Super Model, ligt op betrouwbaarheid, stabiliteit en een soepele power. De Reedin Supermodel is een kite met drie struts en wijde wingtips. Dit zal de Supermodel een goede hangtime geven, met veel hangtime en stuursnelheid. Ideaal voor big air en kiteloops. The Supermodel zal een wit, zwart met rood design krijgen.
 • Klik hier om naar het Reedin Super Model te gaan

  Reedin Dream Stick kitesurf bar

  De Reedin bar ziet er uit als een normale vierlijns bar met EVA foam floaters. Met een rood, zwart wit kleur design. Het is een van de lichtste en dunste kitesurf barren op de markt. De diameter is slechts 2.1cm. De depower werkt met een clam cleat systeem. De quick release maakt gebruik van een gemakkelijk push-away systeem en het reloaden kan gemakkelijk met één hand gedaan worden door de chickenloop in de QR te klikken. De chickenloop die Kevin gebruikt is een normale grootte. Boven de chickenloop zien we een swivel systeem welke de powerlijnen uit elkaar kan draaien. Het systeem werkt super soepel door de twee depower lijnen die afgescheiden door de bar lopen.
 • Klik hier om naar de Reedin Dream Stick te gaan.

  Reedin Twintip kiteboard

  Tot nu toe hebben we twee prototypen Reedin kiteboards gezien. Een zwarte en een witte. Over het design is nog niet veel te zetten. In de tips lijken een anatal channels te zitten. De rocker is medium en met vierkante tips. De bindingen lijken op de Apex bindingen van Naish in een rood met witte kleur samenstelling.

 • Ga naar de Reedin kites
 • Ga naar de Reedin kiteboards