Ride Engine

Ride Engine is een jong kitemerk die super goede kite trapezes maakt. Sinds 2014 maken ze een heel nieuw soort kite harnas met een harde plaat (hardshell) in de rug wat zorgt voor maximaal comfort. Je kiest eerst een Ride Engine trapeze en daarnaast kies je de spreaderbar die jij wilt. Ride Engine maakt verschillende soorten, de spreaderbars met touw zijn voor het golfrijden zeer geschikt en de klassieke spreaderbar van Ride Engine is voor het freeriden en freestylen. Lees meer ยป

Categories

    •    
    •    
    •    
    •    

Surfboard Maat

Trapeze Maat

Toon meer

Spreader Maat

Kleur

Toon meer

Maat

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Metal Slider 2019 Spreader Bar
Metal Slider 2019 Spreader Bar Ride Engine
59.00
Prime Shell 2019 Trapeze
Prime Shell 2019 Trapeze Ride Engine
289.00
Metal Fixed Hook 2019 Spreader Bar
Metal Fixed Hook 2019 Spreader Bar Ride Engine
59.00
Kite Knife Mesje
Kite Knife Mesje Ride Engine
12.00
Sliding Rope
Sliding Rope Ride Engine
4.99
3%korting
Hex Core 2018 Trapeze
Hex Core 2018 Trapeze Ride Engine
301.00 289.00
32%korting
Metal sliding bar 2017
Metal sliding bar 2017 Ride Engine
59.00 39.95
Empax Impact Vest
Empax Impact Vest Ride Engine
119.00
50%korting
Metal Slider Bar
Metal Slider Bar Ride Engine
59.95 29.95
Surf Suit Classic Boardbag
Surf Suit Classic Boardbag Ride Engine
69.00
14%korting
Tool Pack
Tool Pack Ride Engine
34.00 29.00
Carbon Slider Bar
Carbon Slider Bar Ride Engine
79.00
Metal Fixed Hook 2017
Metal Fixed Hook 2017 Ride Engine
59.00
Carbon Sliding Bar 2017
Carbon Sliding Bar 2017 Ride Engine
79.00
Surf Coffin Boardbag
Surf Coffin Boardbag Ride Engine
229.00
1 - 15 van 15Producten per pagina:
1

Ride Engine kitesurf trapeze

Ride Engine is ontstaan in Santa Cruz met een missie om producten te maken die ons dichter bij onze passie voor de zee brengt. Ride Engine focust zich op kwaliteit, innovatie met het milieu in het achterhoofd. Ride Engine is in de zomer van 2015 overgenomen door Slingshot en maakt daar nu onderdeel vanuit. Mede daardoor heeft Ride Engine heel hard kunnen groeien en een perfecte, zoals ze zelf zeggen, niet een verbeterde versie van een windsurf trapeze gemaakt, maar de eerste echte kite trapeze.

Ride Engine harnassen zijn van de hoogste kwaliteit en zeer duurzame materialen gemaakt, dit zie je natuurlijk ook terug in het prijskaartje. Maar heb je ooit problemen gehad met je oude kite trapeze, dan raden we zeker aan een keer een Ride Engine te proberen. Dat kan ook bij ons als je wilt! Voor meer info check de producten, neem contact met ons op of kom langs in onze kiteshop!

Ride Engine Hex Core kitesurf trapeze

De Ride Engine Hex Core trapezes zijn hardshell trapezes. Hardshell trapezes zitten super strak en comfortabel. Ride Engine was het eerste merk dat kwam met een hardshell trapeze, snel daarna volgde meer merken. De hardshell verspreidt de druk van je kite over je hele rug in plaats van een dunne band in je rug die in de normale trapezes zit.

Ride Engine spreader bar

Bij de Ride Engine trapezes kies je je eigen spreader bar. Omdat er veel nieuwe kitesurf stijlen bij gekomen zijn is de traditionele spreader bar niet altijd degene die je wilt hebben. Tegenwoordig kan je ook kiezen voor een slider bar.

Ride Engine Slider Spreader Bar

De Ride Engine Slider bar geeft je veel meer bewegingsvrijheid dan een normale spreader bar. Je hebt het vast wel een gemerkt met toe-side varen, dat je trapeze helemaal naar de zijkant wordt getrokken. Met de Slider bar zal dit niet meer gebeuren. Je haalt je chickenloop door het touwtje van de slider bar. De chickenloop kan zo over de hele lengte van je slider bar schuiven. Dit maakt de Slider bar super geschikt voor wave riden of hydrofoilen waar je kite.

Ride Engine Fixed Hook spreader bar

De Fixed hook spreader bar is de traditionele spreader bar. De fixed hook geeft je meer controle en een vaste plek waar je je chickenloop weer kan inhaken. Dit is vooral handig als je uit wilt haken en unhooked tricks doet. Ook voor big air is het aan te raden de fixed hook te gebruiken. In de lucht en bij je take off wil je stabiel zijn, de fixed hook zorgt voor een stabiele positie van je chickenloop.