- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Bindingen - Kite Boots

Kite boots zijn de hardcore broer van pads & straps. Ze zorgen voor perfecte grip, controle op hoge snelheden en goede demping. Kite boots worden meestal gebruikt door wakestyle / freestyle kiters om ze een verfijnde controle te bieden tijdens het uitvoeren van de meeste ingewikkelde tricks. Een klein nadeel is de crashes, welke nogal hard kunnen zijn omdat je board constant aan je voeten blijft zitten. Daarnaast wordt je board iets zwaarder dankzij het extra gewicht van de boots. Toch zijn de geweldige pop en controle voor veel kiters de reden om toch voor boots te kiezen. Wij hebben kite boots van North, Cabrinha en Jobe. Heb je een vraag over kite boots? Bel of mail ons dan gerust.

Categorie

Merk

Bindingen Maat

Toon meer
Filter
11%korting
H3 2020 Kite Boots
H3 2020 Kite BootsCabrinha
441.35 $ 392.20
Fix Boots
Fix BootsNorth
$ 392.20
Vice 2019 Kite Boots
Vice 2019 Kite BootsMystic
$ 441.35
-19 - -17 van 3Producten per pagina:

Kitesurf Boots Kopen

Kitesurf boots gaan je de meeste grip en controle geven van alle bindingen die er zijn. Met boots zal je het hoogste springen en het hardste kunnen poppen, omdat je super hard kan varen met veel controle. Kortom als je zo extreem mogelijk wil gaan kiten heb je boots nodig. Ook kan het wel lekker zijn om op boots te gaan varen als je niet meer wilt bodydraggen naar je boardje. Kitemana verkoopt boots van North, Cabrinha en Airush voor super voordelige prijzen!
2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!