Brunotti

Brunotti is een kitemerk dat al jaren erg mooie accessoires maakt voor het kitesurfen. Een gevestigd, Nederlands sufmerk die in de kitewereld bekend is geworden door het maken van mooie trapezes, wetsuits en kiteboards. Brunotti heeft een grote lijn twintip kiteboards, surfboards en een hydrofoil. Daarnaast maakt Brunotti diverse verschillende neopreen artikelen zoals wetsuits, schoentjes, caps en handschoenen. Brunotti staat voor avontuur en de surf lifestyle. Wij hebben de gehele collectie van Brunotti Kiteboarding online staan. Heb je een vraag over Brunotti kiteboards of accessoires? Bel of mail ons dan gerust! Lees meer »

Categories

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    

Twintip Maat

Toon meer

Surfboard Maat

Toon meer

Foil Board Maat

Foil Mast Maat

Bindingen Maat

Wetsuit Maat

Trapeze Maat

Toon meer

Kleding Maat

Schoen Maat

Toon meer

Handschoen Maat

Impactvest Maat

Toon meer

Surfcap Maat

Kleur

Toon meer

Maat

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Neo Impact Vest Men
Neo Impact Vest Men Brunotti
99.00
Grab Handle
Grab Handle Brunotti
17.95
28%korting
Hypro Clamp pads & straps
Hypro Clamp pads & straps Brunotti
125.00 89.00
60%korting
Bravery 5/3 Backzip 2017 Wetsuit
Bravery 5/3 Backzip 2017 Wetsuit Brunotti
299.00 119.00
Aqua Clamp pads & straps
Aqua Clamp pads & straps Brunotti
49.00
Junior Poncho
Junior Poncho Brunotti
49.00
40%korting
Defence boardbag double
Defence boardbag double Brunotti
74.99 44.99
34%korting
Nightbird 2018 Dames Trapeze
Nightbird 2018 Dames Trapeze Brunotti
229.00 149.00
10%korting
Poncho
Poncho Brunotti
59.99 53.99
Uni High Performance Pads & Straps
Uni High Performance Pads & Straps Brunotti
139.00
30%korting
Defence boardbag
Defence boardbag Brunotti
49.99 34.99
Jibe Women Jacket neopreen
Jibe Women Jacket neopreen Brunotti
109.00
50%korting
Hydro Split Toe Boot 3mm
Hydro Split Toe Boot 3mm Brunotti
69.00 34.50
30%korting
Riptide 2017 kiteboard
Riptide 2017 kiteboard Brunotti
499.00 349.00
54%korting
Smartshell trapeze
Smartshell trapeze Brunotti
219.99 99.00
Handle Pass leash neopreen
Handle Pass leash neopreen Brunotti
49.00
Defence Boot 5mm hoog
Defence Boot 5mm hoog Brunotti
39.99
20%korting
Early Bird 2017 kiteboard
Early Bird 2017 kiteboard Brunotti
549.00 439.00
30%korting
Defence Boardbag Surf
Defence Boardbag Surf Brunotti
69.99 48.99
25%korting
Onyx 2017 kiteboard
Onyx 2017 kiteboard Brunotti
399.00 299.00
1 - 20 van 64Producten per pagina:

Kitesurfen met Brunotti

Brunotti doet er alles aan om je zo veel mogelijk plezier te laten maken op het water. Als sinds het ontstaan van het surfmerk in 1997 staat het merk bekend om zijn innovatieve boardshapes. Brunotti is van origine een NL merk en vind zijn oorsprong in Scheveningen. Nederlandse boardshaper Jinne Sietsema ontwerpt voor een groot deel de kiteboards en werkt nauw samen met pro riders zoals Youri om uiteindelijk tot de beste resultaten te komen. Deze zogeheten Rider Developed Products (RDP Lijn) zijn in samenwerking met de riders ontworpen om zo aan alle behoeftes te voldoen.

Brunotti Kiteboard

Brunotti Kiteboards komen in veel verschillende modellen. Al jaren brengen de boards riders naar de top van de wereldranglijst. De boards worden gemaakt met passie en bieden een te gekke kwaliteit voor een brede groep kiters. De twintips zijn verdeeld in een aantal verschillende modellen, voor ieder wat wils. De Brunotti Youri Pro is de meest hardcore variant van alle Brunotti Kiteboards. Deze is vernoemd naar de vaarstijl van Youri Zoon en dat zien we terug bij de hoeveelheid pop en snelheid in het board. Andere bekende modellen boards zijn de Onyx, Riptide en Dimension. Mocht je het liefst als eerst op het water willen staan dan is de Early beard te gek voor de dagen dat het net niet hard genoeg waait! Voor kids heeft het kitemerk zelfs een speciale Blast ontwikkeld om kiten fun te maken voor kinderen. Al met al een brede en veelzijdige kiteboard Range, met voor ieder een geschikt model kiteboard.

Brunotti Kite Surfboard

De meeste kiters weten wel dat Brunotti zijn oorsprong vind bij het maken van windsurf- en golfsurfboards. Het is dan natuurlijk ook niet gek dat Brunotti te gekke waveride kiteboards produceert! Dankzij de jarenlange ontwikkeling van het merk en meer dan 25 van boardshaper Jinne Sietsema maakt Bruntti surfboards van topkwaliteit en met te gekke vaareigenschappen. Op gebied van surfboards maakt Brunotti onderscheid in softtop kitesurfboard of epoxy surfboards. De Softtop boards zoals de S-Byron, S-Brymm of Brutus hebben een zachte toplaag waardoor ze comfortabel aanvoelen. Daarnaast zijn ze lekker sterk en doet het niet zo veel pijn als het boardje tegen je aankomt na een crash. De andere surfboards uit de wave serie van Brunotti zijn gemaakt van Epoxy en zijn ontworpen om de meest ruige omstandigheden aan te kunnen. Te gek voor beginnende tot pro waverider.

Brunotti Trapeze

Naast kiteboards maakt Brunotti ook hoogwaardige kite trapezes. De Smarshell Trapeze van Brunotti is super licht van gewicht en heeft een semi harde shell. Hierdoor biedt hij een heerlijke steun in de rug en sluit hij mooi aan op het lichaam. Door al het overtollige stof weg te halen blijft alleen het broodnodige over. De smartshell trapeze van Brunotti komt ook in een speciale Youri Zoon variant.

Brunotti Wetsuit

Tot slot maakt Brunotti al jaren super mooie wetsuits die je lekker warm houden tijdens het kiten. Neem bijvoorbeeld de Brunotti Bravery! Dit wetsuit is gemaakt van Motion X Neopreen en super flexibel. Naast motion X neopreen heeft hij een haloflex borst en rugpaneel om je nog warmer te houden. De Brunotti Wetsuits zijn van de beste kwaliteit en zeer geschikt om heel het jaar door in te kitesurfen. Wil je meer informatie over Brunotti kiteboards, wetsuits of trapezes? Bel of mail ons dan gerust.