Ozone

Ozone is één van de grote spelers als het aankomt op het ontwikelen van kites en accessoires voor het kitesurfen. Alle Ozone kitesurf kites worden gemaakt in de eigen fabriek van Ozone en zijn dus van super goede kwaliteit. Ozone maakt kites voor alle kitesurf stijlen zoals freeride, big air, light wind en wave. Check hier alle Ozone kites! Lees meer »

Categories

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    

Kite Maat

Toon meer

Kite Kleur

Toon meer

Bar Maat

Lijn Lengte

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
20%korting
Long kite leash
Long kite leash Ozone
49.95 39.95
Inflate Ventiel
Inflate Ventiel Ozone
9.99
Lijnen Set
Lijnen Set Ozone
149.00
Contact Water 2018 Bar
Contact Water 2018 Bar Ozone
505.00
C4 V6 Control Bar
C4 V6 Control Bar Ozone
475.00
Short kite leash
Short kite leash Ozone
27.95
Edge V9 kite
Edge V9 kite Ozone
1425.00
Ignition
Ignition Ozone
205.00
Pigtails
Pigtails Ozone
24.95
Swivel
Swivel Ozone
19.95
20%korting
Big Air Kitepomp met drukmeter
Big Air Kitepomp met drukmeter Ozone
49.99 39.99
Chickenloop en Depowerlijn
Chickenloop en Depowerlijn Ozone
69.00
Flag Out Line
Flag Out Line Ozone
14.90
Reo V5 Kite
Reo V5 Kite Ozone
1099.00
Brake Handle Line
Brake Handle Line Ozone
22.50
Ozone Chrono V2 2017
Ozone Chrono V2 2017 Ozone
999.00
Reo V4 kite
Reo V4 kite Ozone
985.00
Chickenloop Push Away
Chickenloop Push Away Ozone
24.90
Uno V2
Uno V2 Ozone
425.00
Enduro V2
Enduro V2 Ozone
1115.00
1 - 20 van 20Producten per pagina:
1

Ozone Kites

Ozone is een van s ‘werelds meest toonaangevende merken in de ontwikkeling van kites en vliegers. Ozone maakt niet alleen kitesurf kites maar ook paragliders, paramotor vliegers, speedwings, land kites, snowkites en trainerkites. Naast de ontwikkeling van kites maakt Ozone ook een kleine range kitesurf boards.

Zoals Ozone zelf zegt is het hun filosofie dat kitesurfers kites designen en produceren voor kitesurfers. Het is de missie van Ozone om de kitesurfsport te verbeteren door middel van technologische innovatie, intensieve R&D en hun liefde voor de kitesurf sport.

Een van de onderdelen van het merk Ozone waar zij zelf het meest trots op zijn is de R&D afdeling. Alle kites maar ook paragliders, kortom alles wat Ozone maakt, wordt ontworpen door zeer ervaren riders en instructeurs. Neem bijvoorbeeld Andy Yates die in 2010 wereldkampioen kitesurfen werd aan de Ozone C4 en nog steeds betrokken is bij de ontwikkeling van kites en boards.

Uniek aan Ozone is dat alle producten uit eigen fabriek komen waar ze al meer dan 10 ervaring hebben in het produceren van vliegers en kites. Ozone heeft dit gedaan omdat ze zo de kwaliteit kunnen garanderen in elke stap van het proces. Alleen zo kunnen de kites aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen die Ozone van de producten verwacht.

Innovatie

Vanaf het begin dat Ozone in de kitesurf markt is gestapt heeft Ozone laten zien dat ze altijd met nieuwe innovatieve ontwerpen kunnen komen. De Ozone Frenzy was de eerste open foil kitesuf kite met depower en heeft daarmee een revolutie te weeg gebracht binnen de foil kitesurf kites. Voor Ozone is innovatie het belangrijkste wat er is. Ozone brengt daarom niet ieder jaar een nieuwe kite uit onder de naam van dat jaar. Ozone brengt pas een kite uit als zij vinden dat er echt een werkelijk verschil of nieuwe innovatie ten opzichte van de vorige versie is. Achter de Ozone kites zie je een ‘V’ staan die staat voor de versie van de kite, zoals Edge V9 (negende versie) of Reo V4 (vierde versie).

Ozone C4

Een van de grootste innovaties van de laatste jaren in het kitesurfen is de bridled C-kite. Ozone was het eerste merk dat een bridled C-kite op de markt bracht, in 2010 was dat de Ozone C4. De C4 bleek meteen een game changer, want Andy Yates werd direct wereldkampioen freestyle kitesurfen aan de Ozone C4. De Ozone C4 heeft dus laten zien dat het een super goede freestyle kite is maar ook voor big air of kite loops deinst de Ozone C4 niet terug.

Ozone Enduro

Met de Ozone Enduro bracht Ozone een kite op de markt die geschikt is voor veel verschillende soorten vaar stijlen. Door de bridles anders af te stellen krijgt de kite ander vaareigenschappen die geschikt zijn voor freeride, wave en freestyle.

Ozone Edge

De Ozone Edge is een heerlijke kite voor freeride, big air of licht wind dagen. De Edge wordt in extra grote maten uitgebracht voor mega goede low-wind eigenschappen.

Ozone Reo

De Reo van Ozone is speciaal ontworpen om de golfrijdende kitesurfer het beste surfgevoel te geven wat er bestaat. De Ozone Reo is een kite met super veel drift en een direct stuur gevoel.

Zoek je een Ozone kitesurf kite zoals de Ozone Reo, Ozone Edge of Ozone Enduro? Bel of mail ons dan gerust!