- Shipping 1-2 working days
0

Boardbag

Boardbags zijn er in alle soorten en maten. We verkopen boardbags van alle bekende A-merken zoals Mystic, Creatures, NP Surf, Cabrinha, Best, FCS, North, Brunotti en Dakine. Bij het kiezen van de juiste boardbag is vooral de maat belangrijk, want wat wil je er allemaal instoppen? De kleinste boardbag is voor een board maar ze zijn er ook waarmee je zelfs vier kitesurfboards mee kan vervoeren! Lees meer »

Categorie

Merk

Select colour

Twintip Maat

Toon meer

Surfboard Maat

Toon meer

Kleur

Toon meer

Maat

Toon meer

Type

Filter
20%korting
Kitemana Matrix Square Boardbag
Kitemana Matrix Square BoardbagMystic
149.00 119.00
Majestic Twintip Boardbag
Majestic Twintip BoardbagMystic
69.00
Compression Bag Kite
Compression Bag KiteMystic
39.00
Norris Bag
Norris BagMystic
24.95
30%korting
Golf Stacker DLX Boardbag
Golf Stacker DLX BoardbagProlimit
199.00 139.00
50%korting
Defence Boardbag Surf
Defence Boardbag SurfBrunotti
79.90 39.90
Vacuüm opbergzak
Vacuüm opbergzakMystic
19.95
Drybag
DrybagMystic
23.95
Star Twintip Boardbag
Star Twintip BoardbagMystic
49.00
Golfbag Pro Boardbag
Golfbag Pro BoardbagMystic
169.00
50%korting
Defence boardbag
Defence boardbagBrunotti
79.90 39.90
Harness / Wetsuit Bag
Harness / Wetsuit BagMystic
9.95
Kitemana Golf Travel Light Boardbag
Kitemana Golf Travel Light BoardbagProlimit
129.00
Surf Pro Boardbag
Surf Pro BoardbagMystic
219.00
Gearbox Square Boardbag
Gearbox Square BoardbagMystic
189.00
Wetsuit Bag
Wetsuit BagMystic
34.00
Gearbag TEC Golf 2020 Boardbag
Gearbag TEC Golf 2020 BoardbagION
159.00
Foil bag
Foil bagMystic
89.00
Kitebag Spare Kitetas
Kitebag Spare KitetasDuotone Kiteboarding
64.90
Kite Crushbag
Kite CrushbagION
24.90
1 - 102 van 102Producten per pagina:

Kiteboard of Surfboard Boardbag kopen

Waar moet je opletten bij het kopen van een boardbag? Belangrijk is dat je kiest voor de juiste maat. Wat zou je allemaal mee willen nemen op reis? En hoe groot zijn de spullen die je mee wilt nemen? Wil je alleen je board meenemen kies dan voor een tas waar alleen je board precies in past. Wil je ook kites en andere accessoires meenemen in je boardbag dan kan je kiezen voor een Travelbag waar een tot zelfs vijf kites in zouden kunnen.

Boardbag voor twintip kiteboard

De boardbags voor twintip kiteboards lopen uiteen in lengte van 135 centimeter tot en met 250 centimeter. Deze boarbags zijn vaak 45 tot 55 centimeter breed zodat alles er gemakkelijk in past, wil je een nog bredere dan kan je beter kijken naar een boardbag voor surfboards. De tassen zijn verkrijgbaar van simpele “day bags” die handig zijn om je board van en naar het strand mee te nemen ter bescherming tot de grootste travelbags voor mee op reis.

Boardbag voor surfboards

Boardbags voor surfboards zijn vaak groter dan die voor twintips. Ook bij de surfboard boardbags zijn er grote verschillen in de maten. Je hebt ze al vanaf 5’0” (172cm) voor stubby surfboards tot 10” (300cm) voor de langste boards en mega veel andere gear! Je hebt surfboardbags waar een enkel board in kunnen die handig zijn voor reizen of voor bescherming van en naar het strand. We hebben ook surfboardbags waar tot 5 surfboards in meekunnen, handig voor als je twijfelt over welk van je boards nou het lekkerst is ;-)

Travelbag

Travelbags zijn boardbags speciaal gemaakt voor op reis. Deze hebben vaak wieltjes aan een kant zodat je hem gemakkelijk mee kunt trekken achter je aan. Daarnaast hebben deze tassen vaak diverse hengsels en handvatten aan meerdere kanten. Ook zit er vaak een dikke bescherming aan alle kanten zodat je kite gear goed beschermd is!

Golfbag

Golfbags zijn bepaalde type boardbags die lijken op een tas om je golfclubs in mee te nemen. Deze tassen zijn ontwikkeld omdat je bij sommige vliegtuigmaatschappijen gratis je golfclubs mee mag nemen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen met KLM als Flying Blue Member. Je checkt dan gratis een “golfbag” in tot 23kg de besparing kan hierdoor oplopen tot €150,- per enkele reis! We hebben een blog geschereven over je kitespullen mee in het vliegtuig, deze vind je hier.

Mocht je er niet uitkomen welke boardbag nou voor jou het beste is neem gerust contact met ons op!