Shipping country

Language

Currency

Kiteboard Naish

Naish kiteboarding is diep gevestigd in de kitesurf industrie. Naish heeft ieder jaar weer een reputatie hoog te houden van de beste kwaliteit kiteboards. En ieder jaar weer weet Naish ons te verassen met een super goede kiteboard lijn met kiteboards zoals de legendarische Monarch. Naast kiteboard twintips van de aller hoogste kwalteit maakt Naish directional surfboards voor het kitesurfen. Robby Naish zelf speelt het liefst de hele dag in de golven dus hebben de directionals een hoge prioriteit bij Naish. Onze eigen Jalou Langeree laat zien dat de Naish Global een ware winnaar is als het aankomt op competitie wave kitesurfen. Bekijk hier ons aanbod van Naish twintip kiteboards, directional surfboards en hydrofoils. Heb je vragen over de kiteboards of directionals van Naish? Neem dan contact met ons op via telefoon, email of WhatsApp. Lees meer. »

Filter wis filters
Intro Kiteboard Naish

Naish kiteboarding is diep gevestigd in de kitesurf industrie. Naish heeft ieder jaar weer een reputatie hoog te houden van de beste kwaliteit kiteboards. En ieder jaar weer weet Naish ons te verassen met een super goede kiteboard lijn met kiteboards zoals de legendarische Monarch. Naast kiteboard twintips van de aller hoogste kwalteit maakt Naish directional surfboards voor het kitesurfen. Robby Naish zelf speelt het liefst de hele dag in de golven dus hebben de directionals een hoge prioriteit bij Naish. Onze eigen Jalou Langeree laat zien dat de Naish Global een ware winnaar is als het aankomt op competitie wave kitesurfen. Bekijk hier ons aanbod van Naish twintip kiteboards, directional surfboards en hydrofoils. Heb je vragen over de kiteboards of directionals van Naish? Neem dan contact met ons op via telefoon, email of WhatsApp. Lees meer. »

Naish Kiteboarding Kiteboard Kopen

De kiteboards, directional surfboards en hydrofoils van Naish zijn van ware top kwaliteit. We zijn trots dat we de hele Naish kiteboarding lijn mogen verkopen. Zelf hebben we alle Naish kiteboarding gear getest en staan klaar om jou van het beste advies te voorzien. Voor vragen kan je dus ook altijd bij ons terecht. Om jezelf alsvast goed te informeren kan je op deze pagina meer informatie vinden over de twintip, kiteboards, surfboards en directionals van Naish kiteboarding. Via onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Naish Kiteboarding kiteboard twintips
 • Naish Kiteboarding kitesurf directionals
 • Naish Kiteboarding kiteboard technologie  Naish Kiteboarding kiteboard twintips

  De kiteboard twintips van Naish horen bij de aller beste kiteboards die je op de kiteboard markt kan vinden. Wereld toppers zoals King of the Air Kevin Langeree en Ewan Jaspan vertrouwen dagelijks en tijdens de meest ruige omstandigheden op de top kwaliteit kiteboards van Naish. Voor ieder niveau kitesurfer en elke kitesurf stijl heeft Naish een speciaal kiteboard ontwikkeld. We begrijpen dat het juiste kiteboard kiezen ingewikkeld kan zijn, daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de kiteboards en surfboards van Naish zodat jij de beste keuze kan maken. Voor vragen over de Naish kiteboards en surfboard directionals kan je ons ook altijd bereiken via email, telefoon of WhatsApp.

  Naish Monarch kiteboard

  De Naish Monarch is al jaren de eerste keuze van Kevin Langeree. Freestyle, freeride of big air, met de Naish Monarch kan het allemaal. De Naish Monarch is een kiteboard met een carbon constructie waardoor het kiteboard super stijf is en onwijs direct aan voelt. Door de dikke channels aan de gehele lengte van de Monarch heb je gigantisch veel grip waardoor je op hoge snelheid je edge kan houden en de lucht in kan schieten! Alle informatie over de te gekke Naish Monarch kan je hier lezen.

  Naish Stomp kiteboard

  De Naish Stomp is het wakestyle / freestyle kiteboard van Naish. Triple S winnaar Ewan Jaspan is nauw betrokken bij de ontwikkeling van dit board. De dikke rocker en weinig flex maken het mogelijk dat de Stop een explosieve pop heeft. De wakestyle rocker zorgt er voor dat je landingen na hoge sprongen of uitgehaakte tricks zacht zijn. De agressieve wakestyle kitesurfer kan de Naish Stop zonder problemen met boots varen voor nog meer wakestyle performance. De diepe channels in de tips geven je bij je afzet maximale controle. Bekijk het wakestyle wapen van Naish de Stomp hier.

  Naish Drive kiteboard

  De Naish Drive lijkt op de Naish Motion wat shape betreft maar de constructie is verschillend. De Naish Drive is een high performance freeride board met een carbon constructie. Het lichtste kiteboard in de twintip range van Naish. De Drive is geschikt voor de gemiddelde tot gevorderde kitesurfer. Door de carbon constructie heeft de Naish Drive weinig flex en voelt het kiteboard erg direct aan. De freeride rocker van de Naish Drive maakt dat je zonder moeite door de chop heen kan varen. Lees alle informatie over de Naish Drive hier.

  Naish Motion kiteboard

  De Motion is een heerlijk freeride kiteboardje. De perfecte keuze als je net beginner af bent en gaat beginnen met je eerste sprongen. Een alleskunner. Door de gemiddelde flex en freeride rocker ga je door het choppy water heen alsof het niets is. De channels in de tail geven je controle en grip op hoge snelheid en wanneer je aankant voor je sprong of uitgehaakte trick. De Naish Motion heeft een houten constructie. Bekijk de volledige beschrijving van de Naish Motion hier.

  Naish Hero kiteboard

  De Naish Hero is ontworpen om het begin van het kitesurfen zo makkelijk mogelijk te maken én om daarna nog veel plezier van je kiteboard te beleven. Naish heeft dat bereikt door het aanpassen van een paar essentiële aspecten van de outline. De Hero heeft een groot oppervlak met vlakke rocker waardoor de Naish Hero makkelijk planeert. Daarnaast zorgt de vlakke rocker er voor dat je gemakkelijk hoogte zal lopen. Met de flex van de Hero ga je gemakkelijk door de chop heen. Lees alles over dit heerlijke allround kiteboard, de Naish Hero, hier.

  Naish Alana kiteboard

  Hét kiteboard van Naish voor de stoere kitesurfende vrouwen, de Alana. Een all round freeride board voor freestyle, freeride en om mee te spelen tussen de golven. De outline, het flex patroon en afmetingen van het board zoals de stance zijn special ontworpen voor lichtere en wat kleinere kitesurfers. De medium rocker is de perfecte mix van een direct gevoel met een vergevingsgezind karakter. Check het Naish Alana kiteboard hier.

  Naish Orbit kiteboard

  Weinig wind? Geen probleem. Naish heeft de oplossing met de Naish Orbit. De Naish Orbit wil niets liever dan varen met zo min mogelijk wind. Door het grote oppervlak en speciale lichte wind rocker is de Naish Orbit een kiteboard dat weinig weerstand heeft en snel planeert. Op de heelside heeft de Naish Orbit een extra vin om in omstandigheden met weinig wind zo min mogelijk hoogte te verliezen. Lees hier de volledige beschrijving van de Naish Orbit.

  Naish Kiteboarding kitesurf directional surfboards

  Robby Naish zelf doet niets liever dan kitesurfen op zijn directional surfboard. Je zal hem zelden op een twintip zien kiten. Het is dan ook niet gek dat de surfboards van Naish met extreem veel passie en aandacht worden ontworpen én van een super goede kwaliteit zijn. De surfboard range van Naish bestaat uit drie boards, hier mee heeft iedereen wat die wel en is de keuze gemakkelijk gemaakt. Hieronder zijn de surfboards van Naish kort omschreven en kan je een link vinden naar de uitgebreide productomschrijving. Heb je een vraag over de Naish directional surfboards? Dan kan je die uiteraard altijd aan ons stellen.

  Naish Global surfboard directional

  De Naish Global is een performance golfsurf directional surboardje voor het kitesurfen. Wat dit inhoudt is dat de Global gemaakt is om snel en hard te varen. Dus veel snelheid op de golf en harde bochten bedoeld voor de meest uitdagende golven en wat meer gevorderde golfrijders. De Global geeft je vertrouwen in de meest heftige omstandigheden. Het dubbel bamboe sandwich deck houdt het board licht en sterk. . Lees alles over de Naish Global hier.

  Naish Skater surfboard directional

  De Naish Skater is lekker responsief en snappy. Het ultieme board voor ktiesurfers die in verschillende condities de golven wil trotseren. Als je net gaat beginnen met golfrijden is een compacte directional zoals de Skater, net wat makkelijker als je van een twintip afkomt. De compacte shape maakt de Naish Skater ook erg geschikt om strapless freestyle mee te varen. De Naish Skater heeft een thruster setup voor grip en wendbaarheid. Check de Naish Skater hier.

  Naish Go To surfboard directional

  De Naish Go To is een all round surfboard dat zich super gemakkelijk laat varen ongeacht de condities. De GoTo zal snel je favoriete board worden om strapless mee te varen. In vergelijking met de global is de Go To iets wijder en heeft een rechtere rocker. Hierdoor planeert de Go-To gemakkelijk en vaart goed hoogte. Het Dubbele bamboe sandwich deck is erg sterk en houdt het board licht van gewicht. Alle informatie over de Naish Go To kan je hier vinden.

  Naish Kiteboarding kiteboard technologie

  Het maken van een goed kitesurfboard is een kwestie van onderzoek naar de beste technieken, ontwerpen en veel testen. De boards van Naish zitten vol met de slimste technieken om de kiteboards en surfboards van een kwaliteit te maken die je kan verwachten van een A merk zoals Naish. Hieronder kan je een kort overzicht vinden van verschillende features en technieken in de surf en kiteboards van Naish.

  Naish Kiteboarding kiteboard flex patronen (twintip)

  De hoeveelheid flex die er in een board zit is de mate van buigzaamheid van je board. Zo is een board met veel flex zeer buigzaam en een board met weinig flex super stijf. Dit geeft per flex soort bepaalde vaareigenschappen mee aan je kiteboard. Naish heeft de indeling gemaakt van ‘Low Flex’ tot ‘High Flex’. De kiteboards met veel flex varen soepel, comfortabel en zijn vergevingsgezind een kiteboard van Naish met veel flex is de Naish Hero. Kiteboards met een medium flex zijn dynamisch en hebben een all-round karakter. Een voorbeeld van een medium flex kiteboard is de Naish motion. Kiteboards van Naish met weinig flex varen met veel power en zijn zeer direct. Een voorbeeld hiervan is de Naish Monarch.

  Naish Kiteboarding kiteboard rocker

  De rocker in een kiteboard is de mate van kromming van het kiteboard. Hoe meer rocker een kiteboard heeft hoe krommer die is. Naish heeft een aantal rocker profielen die bij verschillende boards zijn ingedeeld. Zo is er een wakestyle rocker, freestyle rocker, freeride rocker en light wind rocker. De wakestyle rocker heeft de grootste kromming in het board. De wakestyle rocker zorgt er voor dat je gemakkelijk door de chop heen vaart, dikke pop hebt en zachte landingen. Een voorbeeld van een Naish kiteboard met wakestyle rocker is de Naish Stomp. De freestyle rocker maakt je kiteboard krachtig, snel met agressieve pop en een speels karakter. De Naish Monarch is een voorbeeld van een Naish kiteboard met een freestyle rocker. Met een freeride rocker ga je gemakkelijk door de chop en geeft het board een vergevingsgezind karakter mee met een zeer stabiele vaarstijl. Daarnaast vaar je met deze rocker gemakkelijk hoogte. De Naish Hero is een board waarin Naish een freeride rocker heeft toegepast. De lightwind rocker is de meest vlakke rocker die er is om goed hoogte te kunnen lopen en snel te planeren. Het enige board met een light wind rocker in de kiteboard range van Naish is de Orbit.

  Naish FTC2.0

  Naish FTC 2.0 staat voor Flex Torsion Control. Dit is alweer de tweede en verbeterde versie van de FTC. De Flex Torsion Control kan je vinden op sommige kiteboards van Naish en is te herkennen aan het soort van kruis in de bovenkant van het kiteboard. Het FTC 2.0 systeem zorgt voor een geoptimaliseerde stijfheid in alle assen om torsie te voorkomen, hierdoor het je een board wat met meer controle vaart.

 • Toegevoegd aan winkelmand

  for
  Subtotaal € 0,00
  Verzendkosten NL € 0,00
  Totaalbedrag (incl 21% BTW) € 0,00

  U heeft geen product(en) in uw winkelwagen


  Hoe kunnen we je helpen?

  Bezoek de klantenservice voor advies

  Jouw cookie voorkeuren

  We gebruiken data en cookies om jou de beste ervaring en aanbiedingen op onze website, media en via onze advertenties te geven. Als je hiermee akkoord gaat, druk dan op de groene acceptatie knop! Voor meer informatie, klik hier of wijzig instellingen naar jouw voorkeur.

  Functionele

  Altijd actief

  Cookies die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende website. Deze cookies zijn noodzakelijk om in te kunnen loggen, een aankoop te doen en soortgelijke activiteiten.

  Analytics cookies

  Om inzicht te krijgen in het functioneren van onze website en hoe we dit kunnen verbeteren. Waarmee we jou een betere ervaring op onze website kunnen bieden. Plaatsen we graag analytics cookies en verzamelen we analytics data.

  Advertentie cookies

  We willen jou de meest relevante communicatie op onze website en over andere digitale media en advertenties bieden. Om onze reclame en dergelijke communicatie te optimaliseren, plaatsen we graag advertentie cookies en verzamelen we promotionele data.

  Gegevensdeling

  Om de prestaties van onze advertentiecampagne te kunnen meten, hebben we inzicht nodig in wat goed werkt en wat minder goed werkt. Om jou de beste reclame-ervaring te bieden, delen we gebruikersgegevens met onze advertentieplatforms zoals Google en Meta.

  Personalisatie cookies

  We willen graag onze advertenties optimaliseren gebaseerd op jouw bezoek en activiteiten op onze website. Daarvoor plaatsen we cookies die dat inzichtelijk maken.Zo kunnen we onze reclame aanpassen aan jouw interesse en krijg je dus als eerste de beste aanbiedingen relevant voor jou door.

  Cookie - and Privacy beleid