Shipping country

Language

Currency

  • Winkelwagen

Retourneren bij Kitemana.nl

Ben je toch niet tevreden over jouw webshop aankoop? Jammer, maar niet getreurd. Bij Kitemana kun je het product binnen 30 dagen retourneren. Hoe? Dat leggen wij jou hier uit.

Je kan dan de producten aan ons retourneren via de post of bij ons langsbrengen in Noordwijk.

Het adres waar je het pakket kan langsbrengen of naar toe kan sturen is:
Kitemana B.V.
Keyserswey 67
2201 CX Noordwijk
The Netherlands

Download hier het retour formulier.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist invullen van foutieve NAW-gegevens (Naam, adres, woonplaats) waardoor bestellingen niet op de juiste plaats afgeleverd kunnen worden.

Lees ook nog even onze retourvoorwaarden voordat je het product aan ons retourneert.

Retourvoorwaarden
Stuur je een product retour dat niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden dan sturen we het product naar je terug. In sommige gevallen kunnen we besluiten, na beoordeling van het product, om jou een percentage van het aankoopbedrag aan te bieden.

Wanneer kan je een product niet retourneren?

Producten met zichtbare gebruikssporen (gebruikt, gedragen en/of gewassen), missende onderdelen of met een missende / beschadigde originele verpakking. In dit geval sturen wij het product naar je terug.

Kosten retourneren
Het retourneren van je onderdelen en accessoires is voor eigen rekening. Je betaalt zelf de verzendkosten. Je kunt ook je product binnen 30 dagen in onze Megastore in Noordwijk komen retourneren. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar neem je aankoopbewijs mee.

Ruilen
Ruilen is bij ons retourneren! Stuur je product retour en bestel daarnaast meteen het juiste product. Deze heb je dan alweer snel in huis. De terugbetaling van je geretourneerde product ontvang je binnen 7 werkdagen nadat wij je retour verwerkt hebben.