Shipping country

Language

Currency

Kiteboard Duotone Kiteboarding

De Duotone kiteboards, surfboards en hydrofoils zijn geliefd bij kitesurfers over de hele wereld, van beginner tot pro. De kiteboards van Duotone staan bekend om de super goede kwaliteit en heerlijke vaareigenschappen. Door het te gekke design zijn de boards van Duotone stuk voor stuk kunstvoorwerpen die je aan de muur kan hangen voor wanneer je niet aan het kitesurfen bent. De Textreme Duotone twintips geven net even dat extra performance mee aan je kiteboard om knal hard te rippen. De surfboards zijn er voor kitesurfers die de hoogste golven willen surfen tot radicale strapless freestyle actie. Bekijk hier ons aanbod van Duotone kiteboards, twintips, surfboards en hydrofoils. Staat je Duotone kiteboard er niet tussen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via email, telefoon of WhatsApp. . Lees meer. »

Filter wis filters
Intro Kiteboard Duotone Kiteboarding

De Duotone kiteboards, surfboards en hydrofoils zijn geliefd bij kitesurfers over de hele wereld, van beginner tot pro. De kiteboards van Duotone staan bekend om de super goede kwaliteit en heerlijke vaareigenschappen. Door het te gekke design zijn de boards van Duotone stuk voor stuk kunstvoorwerpen die je aan de muur kan hangen voor wanneer je niet aan het kitesurfen bent. De Textreme Duotone twintips geven net even dat extra performance mee aan je kiteboard om knal hard te rippen. De surfboards zijn er voor kitesurfers die de hoogste golven willen surfen tot radicale strapless freestyle actie. Bekijk hier ons aanbod van Duotone kiteboards, twintips, surfboards en hydrofoils. Staat je Duotone kiteboard er niet tussen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via email, telefoon of WhatsApp. . Lees meer. »

Duotone Kiteboarding Kiteboard Kopen

De Duotone kiteboards behoren tot de beste kiteboards op de kitesurf markt. We snappen dat je goed geïnformeerd wilt worden over de verschillende Duotone kiteboards. Daarom hebben wij op deze pagina een kort overzicht gemaakt van de verschillende Duotone kitesurf twintips en surfboard directionals. Voor vragen kan je altijd bij ons terecht via de mail, telefoon of WhatsApp. Met onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Duotone Kiteboarding kitesurf twintips
 • Duotone Kiteboarding kitesurf directionals
 • Duotone Kiteboarding kiteboard technologie  Duotone Kiteboarding kitesurf twintips

  De twintip is het meest gekozen board om op de kitesurfen wereldwijd. Een goede twintip kan je sessie maken of breken. De Duotone twintips zullen je sessie zeker maken! Voor ieder niveau is er een geschikte Duotone kitesurf twintip kiteboard. Een goed kiteboard vraag een lange ontwikkeling en gebruik van de laatste technieken. Hieronder zijn de twintip kiteboards van Duotone kort beschreven met de bijbehorende vaareigenschappen zodat je een snel overzicht hebt van alle Duotone kiteboards.

  Duotone Gambler kiteboard

  De Duotone Gambler is het wakestyle kiteboard van van Duotone. Met de dikke rocker en stijve flex geeft de Duotone Gambler je de meeste pop uit de gehele kiteboard range van Duotone. Door de diepe channels in de Duotone Gambler kan je de Gambler ook varen zonder vinnen. Hierdoor kan je zonder zorgen over obstakels en sliders. Daarnaast zit er een dikke slider base op de onderkant die je board beschermen tegen diepe krassen. De Duotone Gambler heeft slider inserts voor boots en straps waardoor je even goed moet opletten welke straps je op de Gambler zet. Natuurlijk passen de Duotone Entity pads perfect op het Duotone Gambler kiteboard. Lees alles over de over Duotone Gambler hier.

  Duotone Team Series kiteboard

  De Duotone Teamserie is de keuze van bijna alle competitie Duotone Team riders tijdens bijvoorbeeld de GKA Air Games en WKL. De Team Serie is een serieus competitie freestyle kiteboard. De Team Serie heeft een explosieve pop geschikt voor wakestyle, freestyle en park. De 3D ontworpen onderkant zorgt voor gecontroleerde landingen zodat jij de moeilijkste tricks gemakkelijk kan landen. De harde flex en freestyle rocker geven de de Duotone Teamserie een heerlijke pop mee. Aan de onderkant van de Duotone Team serie zitten diepe channels voor veel grip en maximale controle op hoge snelheid. De slider inserts zorgen er voor dat je even moet opletten welke bindingen je er op zet. Natuurlijk passen de Entity bindingen perfect op de Team Serie. Wil je alle informatie lezen over het Duotone Team Series kiteboard? Klik dan hier.

  Duotone Jaime / Jaime Textreme kiteboard

  Het Duotone Jaime kiteboard is een van de lekkerste freesyle / freeride kiteboards die er op de markt te krijgen is. Het board is licht (en zelf nog extra licht in de Textreme uitvoering), heeft een medium flex voor comfortabele vaareigenschappen en een 3D ontworpen ‘Double Diffusor’ onderkant waardoor je landingen na hoge sprongen of uitgehaakte tricks met veel controle zullen zijn. Aan beide kanten in het midden van het boven deck zit een ‘grab rail’ waarmee je goed de Duotone Jaime kan vastpakken voor ‘boardoffs’. De tips zijn voorzien van een channel profiel waardoor je veel grip hebt bij je afzet en op hoge snelheid. Voor alle informatie over het Duotone Jaime board lees je hier. Opzoek naar meer informatie over de Jaime Textreme uitvoering? Klik dan hier.

  Duotone Select / Select Textreme kiteboard

  Hét freeride board in de kiteboard range van Duotone is de Duotone Select. De Duotone Select is in twee versies beschikbaar. De normale en de Textreme versie. De Textreme versie heeft alle eigenschappen van de normale maar is lichter en vaar daardoor nog fijner. De perfecte combinatie tussen comfort en performance. De zachte flex zorgt voor comfortabele vaareigenschappen in elke omstandigheid. Met de nieuwe space flex tips heeft Duotone de Select nog lichter weten te maken dan die al was. Dankzij de grab rails kan je de dikste grabs, one-footers en boardoffs doen met super goede grip op je board. Bekijk de Duotone Select hier. En bekijk de Duotone Select Textreme hier.

  Duotone Soleil / Soleil Textreme kiteboard

  De Duotone Soleil is een super fijn freeride / freestyle kiteboard speciaal ontworpen voor de kitesurfende dames. De speciale extra lichte Textreme uitvoering van de Soleil geeft de Soleil nog fijnere en comfortabele vaar eigenschapen mee. Voor de dames heeft de Soleil een wat smallere stance ten opzichte van de nadere kiteboards en een zachte flex. De Soleil is gemaakt van dezelfde premium constructie als de Jaime en de Select van Duotone. Door de slider rails kan je je bindingen op elke mogelijke manier afstellen voor de perfecte stance voor jou. Lees alle informatie over de Duotone Soleil hier. En over de Duotone Soleil Textreme hier.

  Duotone Gonzales kiteboard

  Het beginner kiteboard van Duotone waarvan de shape jaren terug gaat in de tijd, de Duotone Gonzales. Het aller mooiste ontwerp van de Gonzales mag met recht het design in 2019 genoemd worden. De Duotone Gonzales heeft een rond ontwerp voor een ultiem gevoel van controle. De zachte flex geeft je controle en comfort in alle condities. De enkele concaaf maakt de Gonzales snel en gemakkelijk upwind te varen. De constructie van het Gonzales kiteboard is gemaakt van een super mooie houten constructie. Alle informatie over het Duotone Gonzales kiteboard kan je hier vinden.

  Duotone Spike / Spike Textreme kiteboard

  Voor de dagen met minder wind heeft Duotone ook een oplossing bedacht. Het Duotone Spike kiteboard. Een freeride / lichtweer kiteboard, ook beschikbaar in een Textreme versie voor nog meer perfromance en nog betere lichtweer prestatie. Door de vlakke rocker en rechte outline maakt de Spike gemakkelijk snelheid. De gemiddelde tot harde flex bieden je controle in in alle omstandigheden. De Duotone Spike is alleen beschikbaar in wat grotere maten van 141 tot 163. Wil je meer informatie over het Duotone Spike of Duotone Spike Textreme kiteboard? Klik hier voor de Duotone Spike en hier voor de Duotone Spike Textreme.

  Duotone Kiteboarding directional surfboards

  Van klassieke surfboard shapes voor heerlijke down the line surf tot de meest moderne ontwerpen voor de laatste strapless freestyle trend. De surfboard en directional range van Duotone is ontworpen door surfboard shape legende Sky Solbach. De Duotone directional kitesurfboards zijn geschikt voor ieder niveau en voor elke surfconditie. Hieronder is een kort overzicht gemaakt van de Duotone surfboards met de bijbehorende vaareigenschappen en kitesurf niveau.

  Duotone Pro Session surfboard directional

  De Duotone pro session is een all round surfboard waar je heerlijke lange bochten mee kan maken. Ga carvend down wind, dit wordt je nooit zat! De keuze van Airton en Matchu als de golven serieus groot worden. Geschikt voor strapless en straps. Lees alles over de Duotone Pro Session hier.

  Duotone Pro Wam / Wamsurfboard directional

  De Duotone Pro Wam is voor de kitesurfer die houdt van het echte surf gevoel. Zonder straps, alleen jij en de perfecte controle over je board. De Pro Wam is een directional met een klassieke shape voor all round strapless vaareigenschappen geschikt voor kleine tot grote golven. De Pro Wam is gemaakt van een lichte Team Constructie met Technora net verstevigingen. De normale Wam heeft een iets zwaardere klassieke constructie zonder Technora net.Bekijk het Duotone Pro Wam surfboard hier.

  Whip CSC / Pro Whip CSC surfboard directional

  De Whip CSC is een Compact Surfboard Concept van Duotone. De Whip’s zijn bedoeld voor kleine tot medium grote golven en strapless freestyle. In de bovenkant van het deck zitten wel inserts voor het geval dat je met straps zou willen varen. Het verschil tussen de Pro en de normale Whip zit hem in de constructie. De pro heeft een lichtgewicht team constructie, waar de normale versie een iets zwaardere klassieke constructie heeft. Lees alle informatie over de Duotone Whip CSC hier en over de Pro Whip CSC hier.

  Duotone Pro Voke surfboard directional

  De Duotone Pro Voke is special ontworpen voor de stapless freestyle. Voor kitesurfers zoals Airton Cozzolino. De Pro Voke heeft een gigantische pop door de rechte rail line. Door de symmetrische shape kan je je tricks makkelijk ‘fins-first’ landen. De Pro Voke is gemaakt met een lichte team constructie zoals alle top boards van Duotone. Check hier de Duotone Pro Voke surfboard directional.

  Duotone Nugget CSC surfboard directional

  De Duotone Nugget CSC is kort en wijd. Hierdoor is de Nugget een super leuk board voor dagen met minder wind en kleine golven. Door het grote oppervlak en rechte outline planeert de Nugget snel op dagen met minder wind. In het deck van de Nugget zitten inserts zodat je met én zonder straps kan varen. De quad vin setup zorgt voor minder drag en daardoor meer snelheid. Lees de volledige beschrijving van de Duotone Nugget CSC hier.

  Duotone Quest TT surfboard directional

  De Duotone Quest TT is een klassiek ontwerp surfboard met een super sterke Tough Technology constructie. De Quest is ontworpen voor de kitesurfer die wil beginnen met het varen van zijn eerste golven. Een all round board dat in alle condities lekker aan gaat voelen, snel en stabiel. Lees alles over de Duotone Quest TT hier.

  Duotone kiteboarding kiteboard technologie

  De Duotone kiteboards zijn kiteboards met de hoogste kwaliteit op de markt. Die kwaliteit kan je alleen bereiken door veel innovatie en onderzoek. Dat leidt tot verschillende unieke constructies, en technieken waardoor de kiteboards van Duotone van deze hoge kwaliteit zijn. Hieronder zijn een aantal van de belangrijkste technieken uitgelegd.

  Duotone SLS (Strong Light Superior) Constructie (twintip)

  De Select SLS, Jaime SLS, Soleil SLS en Spike SLS zijn gemaakt met behulp van een volledig carbon constructie, waarin alle expertise van Duotone terug komt in één constructie. Om de best mogelijke prestaties te behalen, heeft elk board een eigen SLS versie met de focus op lichtgewicht en speelsheid. Om het maximale gewicht te verminderen, gebruikt het bovendek de gepatenteerde Spread Tow Fabric. Op de bodem wordt een 45-graden diagonaal Biax Carbon gebruikt om een maximale pop en grip te garanderen.

  Duotone D/LAB Constructie

  De producten met het D/LAB logo komen uit het Duotone Laboratorium en zijn met de meest vernieuwende constructietechnieken gemaakt. De kiteboards met een D/LAB constructie zijn kiteboards waarbij de aller beste materialen zijn gebruikt. Het maakt niet uit wat het kost als het maar is gemaakt van de beste materialen op de wereld. Deze nieuwe materialen zijn zowel lichter als duurzamer.

  Duotone Premium Performance Constructie (twintip)

  De meest geavanceerde constructie in de lijn is speciaal ontwikkeld voor de boards van TS Hadlow en de Team Series. Het is de meest duurzame constructie in de boardlijn, die de top van de kiteboard ontwikkeling laat zien. Een 45 graden bi-carbonlaag onder het voetpadoppervlak zorgt voor een zeer soepele maar comfortabele flex en biedt het bord ook maximale duurzaamheid. Deze constructie is ontwikkeld voor wedstrijdgeoriënteerde rijders door de beste rijders ter wereld, gericht op extreme grip en pop - zelfs zonder vinnen!

  Duotone Premium Constructie (twintip)

  De Premium Construction-board Jaime, Select en Soleil zijn voorzien van Carbon Beams, waarbij delen van de glasvezel worden vervangen door unidirectionele carbon stroken om de prestaties van de board merkbaar te verbeteren. Dit resulteert in een snellere en zelfs meer progressieve flex voor een betere pop en een lager gewicht.

  Duotone Double Diffusor bodem (twintip)

  De Double Diffusor breekt het wateroppervlak bij landingen en levert grip en een nauwkeurige feedback vanuit het board. De Double Diffusor biedt ook een goede controle onder alle omstandigheden met een sportief karakter in alle condities. Met de Double Diffusor kunnen hardere flexpatronen binnen het bord worden gebruikt zonder verlies van comfort. De hardere flex levert betere pop waardoor het een winnende combinatie wordt. Door het wateroppervlak te breken tijdens het landen, zorgt de Double Diffusor voor vloeiende en directe flow van het bord. Dit zorgt voor controle en comfort bij het landen, ongeacht hoe snel je gaat.

  Duotone Lichte Team Constructie (directional)

  Vanaf 2019 gebruikt Duotone een meer arbeidsintensief, meerstaps vacuüm proces dat een supersterk, lichtgewicht surfboard oplevert met een aangepaste, met de hand geschuurde afwerking. De meest ingrijpende verandering in de constructie van de lichte team constructie, is dat Duotone niet langer een volledige bamboe constructie gebruik. De kurk-schokdemper, die vroeger verborgen was onder het bamboe deck, is nu duidelijk zichtbaar onder het deck en laat het deck buigen en schokken absorberen zoals een aangepast PU-bord met minimaal tot geen hiel-indeuking, dankzij de onderliggende versterkingen van kurk. Super goed board gevoel in een ultralichte maar duurzame constructie!

  Duotone Klassieke constructie (directional)

  De Duotone klassieke surfboard constructie is het resultaat van jaren van ontwikkeling om een duurzame allround strap en strapless constructie te creëren die de beste elementen van flex en feel combineert met een duurzame constructie waarvan bewezen is dat deze veel beter is qua sterkte / gewichtsverhouding dan andere beschikbare technologie. LET OP: Geïnspireerd door de Light Team Construction biedt de onderkant van de Classic Construction nu twee lichtgewicht bamboestrips en een unidirectionele glazen strook buiten het laminaat om knikken te voorkomen.

  Duotone Technora Net

  Technora is een para-aramide vezel met uitstekende technische eigenschappen voor hoogwaardige kitesurfboards. Het technora net heeft een hoge treksterkte, goede weerstand en langdurige vormvastheid, waardoor het een ideale vezel is om te plaatsen op surfplanken die herhaaldelijk aan grote impact worden blootgesteld. We hebben de Technora-vezel geplaatst op een manier die het algehele gevoel en de flex van het bord niet beïnvloedt en die onze algehele lay-up enigszins heeft gewijzigd om geen extra gewicht aan de boards toe te voegen, terwijl toch optimaal gebruik wordt gemaakt van de superieure sterkte van Technora om kraken en breken te voorkomen.

 • Toegevoegd aan winkelmand

  for
  Subtotaal € 0,00
  Verzendkosten NL € 0,00
  Totaalbedrag (incl 21% BTW) € 0,00

  U heeft geen product(en) in uw winkelwagen


  Hoe kunnen we je helpen?

  Bezoek de klantenservice voor advies

  Jouw cookie voorkeuren

  We gebruiken data en cookies om jou de beste ervaring en aanbiedingen op onze website, media en via onze advertenties te geven. Als je hiermee akkoord gaat, druk dan op de groene acceptatie knop! Voor meer informatie, klik hier of wijzig instellingen naar jouw voorkeur.

  Functionele

  Altijd actief

  Cookies die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende website. Deze cookies zijn noodzakelijk om in te kunnen loggen, een aankoop te doen en soortgelijke activiteiten.

  Analytics cookies

  Om inzicht te krijgen in het functioneren van onze website en hoe we dit kunnen verbeteren. Waarmee we jou een betere ervaring op onze website kunnen bieden. Plaatsen we graag analytics cookies en verzamelen we analytics data.

  Advertentie cookies

  We willen jou de meest relevante communicatie op onze website en over andere digitale media en advertenties bieden. Om onze reclame en dergelijke communicatie te optimaliseren, plaatsen we graag advertentie cookies en verzamelen we promotionele data.

  Gegevensdeling

  Om de prestaties van onze advertentiecampagne te kunnen meten, hebben we inzicht nodig in wat goed werkt en wat minder goed werkt. Om jou de beste reclame-ervaring te bieden, delen we gebruikersgegevens met onze advertentieplatforms zoals Google en Meta.

  Personalisatie cookies

  We willen graag onze advertenties optimaliseren gebaseerd op jouw bezoek en activiteiten op onze website. Daarvoor plaatsen we cookies die dat inzichtelijk maken.Zo kunnen we onze reclame aanpassen aan jouw interesse en krijg je dus als eerste de beste aanbiedingen relevant voor jou door.

  Cookie - and Privacy beleid