- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Covid-19 Updates Kitemana

Kitemana Megastore NL beschikbaar voor reparaties en afhalen orders

Onze Megastore is gesloten, maar bestellingen afhalen is mogelijk. Daarnaast is onze reparatie afdeling geopend. Deze kunnen worden langsgebracht en afgehaald in Noordwijk.

- Als je een bestelling wilt afhalen kun je een order online plaatsen of telefonisch, via mail of whatsapp contact met ons opnemen.
- Heb je gekozen voor afhalen in onze kiteshop bij de checkout dan krijg je van ons bericht als het klaar staat.
- Reparaties kunnen worden afgegeven bij onze shop.

Verzendingen binnen Nederland en België.

Onze webshop is geopend en voor bestellingen geldt de standaard levertijd binnen NL en België. De postbode zal aanbellen, het pakket voor de deur zetten en fysiek contact vermijden. Als er getekend moet worden voor het pakket dan zal de postbode de laatste drie letters van je naam vragen en voor jou tekenen. In verband met COVID hebben wij de retourtermijn verlengd naar 60 dagen mits het product ongebruikt is.

Internationale levering

Laatst bijgewerkt: 14-12-2020; 08:50) COVID-19 Update internationale levering

Autoriteiten van verschillende Europese landen passen verschillende maatregelen toe om het Covid-19-virus, ofwel het coronavirus “in te dammen”.

Op dit moment bezorgen we uw pakketten nog zoals gewoonlijk. Ondanks dat vele landen hun grenzen sluiten, zijn we nog steeds in staat om uw pakketten te bezorgen. Dit met uitzondering van landen waar we mogelijk niet kunnen bezorgen vanwege uitzonderlijke overheidsbeperkingen.

In sommige landen is het wegens de sluiting van winkels of bedrijven niet mogelijk om pakketten te bezorgen. Ook is het niet meer mogelijk om op bepaalde postcodes te bezorgen. Hierdoor worden de pakketten teruggestuurd naar de afzender. Vanwege lockdown-maatregelen kunnen sommige afhalingen en bezorgingen worden beïnvloed. In sommige landen of streken is het niet mogelijk om orders af te halen bij afhaalpunten omdat de winkels zijn gesloten.

Covid-19 Updates: Webshop geopend en Megastore beschikbaar voor reparaties en afhaal | Lees meer