Shipping country

Language

Currency

Kiteboard Slingshot

Slingshot is misschien wel het merk met de meeste wereldkampioenen op hun naam. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de Slingshot kiteboards, directionals en hydrofoils van wereldklasse zijn. De kwaliteit van de Slingshot kiteboards is ongekend en met de toffe designs van de boards heb je een waar kunstwerk onder je voeten. Voor ieder niveau kitesurfer heeft Slingshot een twintip of directional surfboard ontworpen. Van wakestyle tot big air en strapless freestyle Slingshot heeft het in huis! In de hydrofoil markt is Slingshot een van de meest toonaangevende merken. Als een van de eerste merken zette Slingshot in op het hydrofoilen waardoor de hydrofoils van Slingshot al een flinke ontwikkeling door hebben gemaakt. Bekijk hier ons brede aanbod van Slingshot kiteboards, surfboards en hydrofoils. Staat je favoriete Slingshot board er niet tussen of heb je een vraag over een van de Slingshot kiteboards? Neem dan contact met ons op via email, telefoon of WhatsApp. Lees meer. »

Filter wis filters
Intro Kiteboard Slingshot

Slingshot is misschien wel het merk met de meeste wereldkampioenen op hun naam. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de Slingshot kiteboards, directionals en hydrofoils van wereldklasse zijn. De kwaliteit van de Slingshot kiteboards is ongekend en met de toffe designs van de boards heb je een waar kunstwerk onder je voeten. Voor ieder niveau kitesurfer heeft Slingshot een twintip of directional surfboard ontworpen. Van wakestyle tot big air en strapless freestyle Slingshot heeft het in huis! In de hydrofoil markt is Slingshot een van de meest toonaangevende merken. Als een van de eerste merken zette Slingshot in op het hydrofoilen waardoor de hydrofoils van Slingshot al een flinke ontwikkeling door hebben gemaakt. Bekijk hier ons brede aanbod van Slingshot kiteboards, surfboards en hydrofoils. Staat je favoriete Slingshot board er niet tussen of heb je een vraag over een van de Slingshot kiteboards? Neem dan contact met ons op via email, telefoon of WhatsApp. Lees meer. »

Slingshot kiteboard en directional online kopen

Slingshot heeft een grote range aan kiteboards, surfboards en hydrofoils. Daardoor kan het moeilijk zijn om je keuze te maken. Want welk board pas het beste bij jou, je kitesurf niveau en kitesurf stijl? Hieronder zijn alle twintip kiteboards, directional surfboards en hydorfoils van Slingshot in het kort beschreven met een handige link naar de volledige beschrijving van het kiteboard. Zo heb jij snel een overzicht van de boards en kan je makkelijker het perfecte kiteboard kiezen dat bij jou past. Als je een vraag hebt over een van de boards of ons advies wilt horen dan kan je altijd contact met ons opnemen via email, telefoon of WhatsApp. Met onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Slingshot Kiteboarding kiteboard twintips
 • Slingshot Kiteboarding kitesurf directionals
 • Slingshot Kiteboarding kitesurf hydrofoil  Slingshot Kiteboarding kiteboard twintips

  De twintip is het meest gekozen kiteboard door kitesurfers. De twintip is makkelijk te varen en je kan op één kant heen en weer. Met het twintip kiteboard kan je gemakkelijk hoogte lopen en hoge sprongen maken. Ook voor freestyle is de twintip het beste kiteboard. De twintips van Slingshot zijn gemaakt voor alle vaarstijlen en kitesurf niveau’s. Van beginner tot pro en van Wakestyle tot freeride. Hieronder zijn de twintip kiteboards van Slingshot kort beschreven met een link naar het Slingshot kiteboard voor de volledige beschrijving.

  Slingshot Asylum kiteboard

  De Slingshot Asylum is de keuze van wereldkampioen freestyle Carlos Mario. De Asylum is een mix van een wakestyle en freestyle kiteboard. Met de grote rocker in de Asylum heb je precies wat je nodig hebt voor freestyle tricks, zachte landingen en om super smooth door choppy water te varen. De dikke channels in de tips en aan de onderkant van de Slingshot Asylum geven je grip ten alle tijden. Hoe hard je ook vaart en hoe krachtig je af zet, de Asylum heeft grip! De Dura Glide sliderbase beschermt je board tegen kickers, sliders en rails. Lees de volledige productbeschrijving van de Slingshot Asylum hier.

  Slingshot Refraction kiteboard

  De Slingshot Refraction is gebouwd voor de wakestyle kitesurfer. Dikke pop, tricks over kickers, sliders zo lang mogelijk pakken, niets is de Slingshot Refraction te gek. Met de Dura Glide slider base kan de Refraction tegen een stootje. De Refraction is stijf voor kitesurfers die er van houden om met agressiviteit te varen. Je landingen zijn zacht door de rocker. De Refraction kan je ook een keer meenemen naar het kabelpark op een dag dat er geen wind staat. De channels in de tip en de tail maken het mogelijk dat je super hard kan edgen voor je trick zonder je grip en edge te verliezen. Check de uitgebreide productbeschrijving van de Slingshot Refraction hier.

  Slingshot Misfit kiteboard

  De Slingshot Misfit is een kiteboard voor de allround kitesurfer en goed geschikt voor beginners. De Misfit presteert in alle condities. Hoogte lopen is geen probleem met de Misfit dit komt door de redelijk vlakke rocker. De Misfit voelt levendig aan en geeft je een goede pop mee als je de lucht in wilt. De Slingshot Misfit heeft een houten kern in combinatie met Koroyd is het board licht met een lekker flex voor een comfortabel karakter. De uitgebreide beschrijving van de Slingshot Misfit kan je hier lezen.

  Slingshot Karolina Pro kiteboard

  Karolina Winkowska is drie keer wereldkampioen freestyle kitesurfen. Slingshot heeft haar de vrijheid gegeven om haar eigen board te ontwerpen. Een high performance freestyle vrouwen kiteboard: de Karolina Pro. Voor dames die alleen met het beste genoegen nemen. Met de Karolina Pro kan je heerlijk aankanten en je pop als het ware laden en loslaten voor gigantische hoogte. De landingen met de Karolina Pro zijn zacht en met veel controle. In de tips en de tail van het board zitten channels zodat je veel grip hebt bij je edge. Alles over de Slingshot Karolina Pro kan je hier lezen.

  Slingshot Vison kiteboard

  De alleskunner onder de kiteboards. Zoals een jeep over ieder terrein kan rijden zo kan de Slingshot Vision in alle omstandigheden varen die de zee je te bieden heeft. De Vision is bedoeld voor gemiddelde tot gevorderde kitesufers die altijd hetzelfde kiteboard willen kunnen pakken wat je altijd vol vertrouwen kan varen. Het medium rocker profiel is te gek voor freestyle en freeride zonder in te leveren op open water performance. Door de houten kern heeft de Vison een speels gevoel met een fijne flex. De channels in de Vison zijn met een lazer in het board gesneden voor extra grip, snelheid en pop.

  Slingshot Crisis kiteboard

  De Slingshot Crisis is een fijn beginnersboard waarmee je snel in plane kan komen en gemakkelijk hoogte kan lopen. Slingshot heeft dat voor elkaar gekregen door vlakke rocker en zachte flex in het ontwerp van de Slingshot Crisis. De speelse houten kern zorgt voor voldoende pop bij bijvoorbeeld je eerste sprongen.

  Slingshot Formula kiteboard

  De Slingshot Formula is een high performance board met uitmuntende kenmerken. Met de Formula kun je super smooth over het water razen. Het kiteboard heeft een dubbele concaaf waardoor je soepel kunt varen en boterzachte landingen hebt zelfs na hoge sprongen of kiteloops. De Formula is gemaakt van carbon waardoor het kiteboard super sterk en zo licht als een veertje is. Daarnaast beschikt de Formula over explosieve pop. Lees de volledige productbeschrijving van de Slingshot Formula hier.

  Slingshot Luna kiteboard

  De Luna deelt dezelfde shape en outline als de befaamde Misfit, maar is dan geoptimaliseerd en ontwikkeld voor de kleine, lichtere kiter. Het is een gemakkelijk instapboard voor beginners, maar de Luna is ook een goed board om veel progressie op te maken. De smalle outline van de Luna zorgt dat je goed koers kan varen en maakt het makkelijker om aan te kanten. Op deze vergevingsgezinde en prestatiegerichte twintip voor de lichte riders, kan jij je eerste back rolls en board-offs oefenen, of zelfs voor de eerste keer uithaken! Lees de volledige productbeschrijving van de Slingshot Luna hier.

  Slingshot Natural kiteboard

  De Super Natural van Slingshot is een gemuteerde hybride twintip dat geschikt is voor zowel wave als big-air vaarstijl. Dankzij het neus- en staartontwerp, blinkt het Super Natural kiteboard uit in choppy condities wanneer je op zoek bent naar extra grip, in vlak water wanneer je hoog wilt boosten of in golven waar de Super Natural V1 lekker door heen snijdt. Deze hybride twintip is een van de meest progressieve en veelzijdige shapes die Slingshot ooit heeft gemaakt. De Super Natural maakt board-off tricks en boosten, ook wel springen, makkelijker en vooral leuker dan ooit tevoren. Ook wordt kiten in de branding en hoge golven omgetoverd tot een echte oceaan skate park ervaring. Lees de volledige productbeschrijving van de Slingshot Natural hier.

  Slingshot Kiteboarding kitesurf directional surfboard

  Matt Gustafsen is een van de designers en testers van de directional surfboards van Slingshot. Hij verteld dat missie wat de golfsurfboards van Slingshot betreft is altijd freeriding geweest. Of je nu een ver rif aan het ontdekken bent, een pointbreak of een rommelige shore break. De directional surfboards van Slingshot zijn er voor gemaakt. Voor ieder niveau, voor elke break en elke surfstijl. Hieronder zijn de surfboards van Slingshot kort beschreven met de bijbehorende vaarstijl en kitesurf niveau om jou een zo goed mogelijke keuze te laten maken. Voor vragen en advies over de Slingshot surfboards kan je altijd contact met ons opnemen.

  Slingshot Mixer directional surfboard

  De Slingshot Mixer heeft het allemaal. De keuze als je houdt van een lekker down the line golfje. De Mixer is als het ware een mix van alle Slingshot surfboards. De beste onderdelen en technieken van de andere surfboards in één shakebaker gemixt en het resultaat is de Slingshot Mixer. De Mixer kan je gebruiken in kleine rommelige golven tot grote swell. Een high performance quad vin setup met een dubbele wing ronde tail en een quad concaaf bodem. De Mixer is e rom het gat op te vullen tussen het klassieke short board gevoel van de Celero en de snelle down the line performance van de Tyrant. . Lees de uitgebreide beschrijving van de Slingshot Mixer hier.

  Slingshot Angry Swallow directional surfboard

  Met de Slingshot Angry Swallow maak je van elke dag een feestje. Voor de Angry Swallow is het geen probleem om upwind te varen. De Angry Swallow is het surfboard met het meeste volume in de lineup met een stompen neus en parallelle outline voor wendbaarheid en een compact surfboard. De Angry Swallow is een fijn board om de beginselen van surfboard varen mee te oefenen in de Nederlands surf. Op vlak water kan je de Angry Swallow super goed gebruiken voor strapless freestyle. De uitgebreide beschrijving van de Slingshot Angry Swallow kan je hier lezen.

  Slingshot Celero FR directional surfboard

  De Slingshot Celero zal snel je favoriete surfboardje worden. De Celero ga je nooit zat worden, performance in elke conditie. Comfortabel, betrouwbaar en veelzijdig. Het populairste surfboard van Slingshot. Geschikt voor elk kitesurf niveau en elke conditie. De klassieke surfboard shape heeft een vertrouwd gevoel voor elke surfer. Met de Celero heb je geen ander surfboard meer nodig. All round performance met snelle snappy turns. Lees hier de uitgebreide beschrijving van de Slingshot Celero.

  Slingshot Screamer directional surfboard

  De Slingshot Screamer is een beest dat je laat schreeuwen van geluk: YEAH! Een favoriet van Slingshot als het om ruige omstandigheden gaat zoals harde wind, veel stroming, hoge golven en downwinders. De Screamer is een high performance allround board. De moderne shape is gemaakt voor snelheid en behendigheid. Gemaakt voor de surfboard kitesurfers die van agressief varen houden met een locked in feeling. Check de gehele beschrijving van de Slingshot Screamer.

  Slingshot Tyrant directional surfboard.

  De Slingshot Tyrant is een serieus surfboard met een klassieke surfboard shape. De Tyrant gaat als een gek downt the line met overtuigende carves met gigantische spray. Een surfboard voor de gevorderde surfende kitesurfer met een agressieve stijl. Een truster setup voor wendbarheid en grip. Alle informatie over de Slingshot Tyrant kan je hier lezen.

  Slingshot Kiteboarding kitesurf hydrofoil

  Slingshot is een voorloper binnen de grote kitesurfmerken op het gebied van hyrdofoil kitesurfen. Al snel zag Slingshot de potentie van deze nieuwe tak van de kitesurf sport. Slingshot begon al snel met het ontwikkelen van hydrofoils speciaal voor kitesurfen. Hierdoor heeft Slingshot al een aantal jaar voorsprong op de andere kitesurf merken.

  Slingshot Hover Glide F kite hydrofoil set

  De aller fijnste instap foil voor een mooie prijs. De Hover Glide Fkite heeft een grote oppervlak waardoor die snel het water uit komt, ook met weinig wind. De topsnelheid ligt niet te hoog waardoor je met veel vertrouwen boven het water kan varen en je eerste bochtjes kan gaan maken. Geschikt voor beginners tot gevorderde hydrofoilers die houden van freeride, golf foilen en een leuke sessie. Lees de volledige beschrijving van de Slingshot Hover Glide Fkite hydrofoil set hier.

  Slingshot Dwarf Craft hydrofoil kiteboard

  De Slingshot Dwarf Craft is als een vliegend tapijt. Vliegend over het water. Beschikbaar in twee maten een 3’6 en 4’6. De kleine maat is super fijn als je al wat meer gevorderd bent. Minder gewicht en super wendbaar. De grote maat is een goed board om hydrofoil kitesurfen op te leren met een buiging naar boven in de neus om er voor te zorgen dat je niet snel in het water hapt en volume om gemakkelijk op het water te varen als je nog niet zo makkelijk alleen op de hydrofoil vleugel vaart. Lees de volledige beschrijving van de Slingshot Dwarf Craft hier.

  Slingshot Alien Air hydrofoil kiteboard

  De Alien Air is het makkelijkste hydrofoil van Slingshot. Perfect om mee te leren hydrofoil kitesurfen. Dat komt door de grote scoop in de neus. Waardoor je niet snel het water in duikt wanneer je neer komt van je hydrofoil vleugel naar het water. De Alien Air is wat breder met meer volume dan de Dwarf Craft om gemakkelijk mee over het water te varen zonder dat je op de hydrofoil vleugel moet varen. De uitgebreide beschrijving van de Slingshot Alien Air kan je hier lezen.
 • Toegevoegd aan winkelmand

  for
  Subtotaal € 0,00
  Verzendkosten NL € 0,00
  Totaalbedrag (incl 21% BTW) € 0,00

  U heeft geen product(en) in uw winkelwagen


  Hoe kunnen we je helpen?

  Bezoek de klantenservice voor advies

  Jouw cookie voorkeuren

  We gebruiken data en cookies om jou de beste ervaring en aanbiedingen op onze website, media en via onze advertenties te geven. Als je hiermee akkoord gaat, druk dan op de groene acceptatie knop! Voor meer informatie, klik hier of wijzig instellingen naar jouw voorkeur.

  Functionele

  Altijd actief

  Cookies die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende website. Deze cookies zijn noodzakelijk om in te kunnen loggen, een aankoop te doen en soortgelijke activiteiten.

  Analytics cookies

  Om inzicht te krijgen in het functioneren van onze website en hoe we dit kunnen verbeteren. Waarmee we jou een betere ervaring op onze website kunnen bieden. Plaatsen we graag analytics cookies en verzamelen we analytics data.

  Advertentie cookies

  We willen jou de meest relevante communicatie op onze website en over andere digitale media en advertenties bieden. Om onze reclame en dergelijke communicatie te optimaliseren, plaatsen we graag advertentie cookies en verzamelen we promotionele data.

  Gegevensdeling

  Om de prestaties van onze advertentiecampagne te kunnen meten, hebben we inzicht nodig in wat goed werkt en wat minder goed werkt. Om jou de beste reclame-ervaring te bieden, delen we gebruikersgegevens met onze advertentieplatforms zoals Google en Meta.

  Personalisatie cookies

  We willen graag onze advertenties optimaliseren gebaseerd op jouw bezoek en activiteiten op onze website. Daarvoor plaatsen we cookies die dat inzichtelijk maken.Zo kunnen we onze reclame aanpassen aan jouw interesse en krijg je dus als eerste de beste aanbiedingen relevant voor jou door.

  Cookie - and Privacy beleid