Shipping country

Language

Currency

  • Winkelwagen

Garantie kitemana

Garantie? Nooit leuk daarom lossen we het graag zo snel mogelijk voor je op! Hieronder lees je hoe het in zijn werk gaat.

Gaat er onverhoopt toch iets kapot wat nog niet kapot had horen te gaan, dan kan wellicht de garantie van de fabrikant uitkomst bieden. Kitemana is naar jou niet verantwoordelijk voor deze garantie, maar is wel jouw aanspreekpunt om de mogelijkheden rondom garantie te onderzoeken bij de fabrikant.

De meeste leveranciers hebben één jaar garantie op productiefouten. Op sommige producten zit een langere garantie dan is dit aangegeven bij het product.

In het kort komt het neer dat het aangeschafte product bij normaal gebruik niet stuk mag gaan binnen een jaar. Mocht dit wel zo zijn dan zullen wij voor jou contact opnemen met de leverancier. In gezamenlijk overleg zullen we bepalen of dit inderdaad een garantie geval is en vervolgens zullen we het product kosteloos repareren of vervangen.

Voor een garantie aanvraag hebben we een aantal dingen van je nodig:

Mail deze informatie naar Dolf@kitemana.nl dan gaat hij er meteen mee aan de slag!

De garantie aanvraag pakken wij vervolgens op met de leverancier en we proberen zo spoedig mogelijk met passende oplossing te komen voor het probleem. Uiteraard houden we je continue op de hoogte van de voorderingen van je garantie aanvraag.

Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust via de mail, telefoon, Whatsapp, of kom langs in Noordwijk!