- Shipping 1-2 working days
0

30% korting op Duotone 2019

Duotone 2019 Sale

Als je op zoek bent naar een nieuwe Duotone Rebel of Dice 2019, check dan onze Duotone 2019 sale! Je krijgt namelijk vanaf nu 30% korting op een verse Duotone Rebel of Dice 2019 kite. Daarnaast krijg je ook korting op de bar & chickenloop als je deze met de kite mee besteld. Naast deze twee te gekke Duotone kites, hebben we ook een aantal modellen Duotone boards in de sale, zoals de Gonzales en de Soleil Textreme 2019! Dit zijn de laatste modellen Duotone dus wacht niet te lang, want op = op!

Duotone Rebel 2019

De Duotone Rebel is één van de langst lopende kites uit de range en niet zonder rede! De Rebel is een allround freeride kite met klasse. Deze kite brengt je hoger dan ieder andere kite en laat je werkelijk door de lucht zweven. De Duotone Rebel 2019 is een ware big air kite die zich in alle omstandigheden goed gedraagt. Hij heeft een 5 strut constructie wat hem zeer stabiel maakt. Nu met 30% korting! Check de Rebel 2019 hier.

Duotone Dice 2019

Wil je graag een kite met pit? Check dan de Duotone Dice 2019! De Dice is een kite die zich graag op zijn staart laat trappen. Een kite met een responsief karakter en een zeer speelse shape. Met de Dice 2019 kun je heerlijk kiteloopen, hoog springen en lekker uithaken zonder dat je teveel wordt afgestraft. De Duotone Dice 2019 biedt een dikke boost en het vertrouwen om snel progressie te maken. Check de Dice 2019 hier.

Duotone Gonzales 2019

Als je net begint aan deze sport, dan wil je graag dat je materiaal een beetje meehelpt om het snel onder de knie te krijgen. Dit is precies waar de Duotone Gonzales voor is ontworpen! De Gonzales 2019 is een veelzijdig freeride kiteboard die zeer gemakkelijk vaart. Hij heeft een allround shape en een vergevingsgezind karakter zodat je zeer snel vooruitgang zult boeken. De 2019 variant heeft een zeer stijlvolle houten finish, super gaaf! Nu vanaf 349 euro. Check de Gonzales 2019 hier.

Duotone Soleil Textreme 2019

De Soleil Textreme is het lichtste dames kiteboard van dit moment. Het board is namelijk uitgerust met een Textreme Carbon constructie. Dit maakt de Soleil Textreme super speels, dynamisch en geeft het board een zeer goede allround performance. De Duotone Soleil Textreme heeft een levendig karakter en vaart zeer comfortabel in alle omstandigheden. Nu voor 729 euro. Check de Soleil Textreme 2019 hier.