Shipping country

Language

Currency

Kiteboard Airush

Airush heeft een breed assortiment aan kiteboards, surfboards en kitesurf hydrofoils. Voor elk niveau kitesurfer en elke kitesurf stijl is er een Airush kitesurfboard. Zodat jij op het meest ideale kitesurfboard kan varen en je niveau kan verbeteren. Dat de kiteboards van Airush van een top kwaliteit zijn laat de Airush Switch zien. De Airush Switch is al sinds 2001 in de kiteboard range van Airush aanwezig en is daarmee het kiteboard met de langste geschiedenis in de kitesurf wereld. Dat de kiteboards van Airush op wereldniveau kunnen presteren laten voormalig wereldkampioen freestyle; Alex Pastor en King of the Air kandidaat Oswald Smith zien. Aan performance geen gebrek! Heb je een vraag over een van de Airush kiteboards of staat je kiteboard er niet tussen? Neem dan contact met ons op via telefoon, email of WhatsApp. Of lees meer. »

Filter wis filters
Intro Kiteboard Airush

Airush heeft een breed assortiment aan kiteboards, surfboards en kitesurf hydrofoils. Voor elk niveau kitesurfer en elke kitesurf stijl is er een Airush kitesurfboard. Zodat jij op het meest ideale kitesurfboard kan varen en je niveau kan verbeteren. Dat de kiteboards van Airush van een top kwaliteit zijn laat de Airush Switch zien. De Airush Switch is al sinds 2001 in de kiteboard range van Airush aanwezig en is daarmee het kiteboard met de langste geschiedenis in de kitesurf wereld. Dat de kiteboards van Airush op wereldniveau kunnen presteren laten voormalig wereldkampioen freestyle; Alex Pastor en King of the Air kandidaat Oswald Smith zien. Aan performance geen gebrek! Heb je een vraag over een van de Airush kiteboards of staat je kiteboard er niet tussen? Neem dan contact met ons op via telefoon, email of WhatsApp. Of lees meer. »

Airush kiteboard en directional online kopen

Airush heeft een grote selectie van kiteboards en surfboards. Elk kiteboard of surfboard wordt in verschillende constructies uitgebracht voor verschillende eigenschappen. Door deze opties kan het lastig worden om je juiste Airush kiteboard te kiezen. Hieronder hebben we kort de kiteboards en directional surfboard van Airush beschreven zodat je een snel overzicht hebt van de verschillende Airush kiteboards. Via onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Airush Kiteboarding kitesurf twintips
 • Airush Kiteboarding kitesurf directionals
 • Airush Kiteboarding kitesurf hydrofoil
 • Airush Kiteboarding kitesurf technologie  Airush Kiteboarding kitesurf twintips

  Iedere kitesurfer heeft wel een twintip kitesurfboard. Een twintip is een rechthoekige plank waarmee je alle kanten op kan varen. Met een twintip kan je hoog springen en gemakkelijk hoogte lopen. Voor ieder niveau en vaarstijl heeft Airush een twintip kiteboard ontwikkeld. Door het gebruik van verschillende constructies krijgen de twintips ieder een eigen karakter. Hieronder hebben we de verschillende twintips van Aiursh kort toegelicht met een link naar de volledige beschrijving op de website. Mocht je nog vragen hebben over de boards van Airush dan kan je ons altijd bereiken via email, telefoon en WhatsApp.

  Airush Switch Twintip Kiteboard

  De Airush Switch is het langst verkochte kiteboard binnen de kitesurf wereld. Al sinds 2001 wordt de Airush Switch verkocht. De Switch van Airush is het beginners / freeride kiteboard binnen het kiteboard assortiment van Airush. De Airush Switch heeft een vlakke rocker waardoor je snel weg kan varen en gemakkelijk hoogte loopt. De houten Paulownia kern van de Switch geeft het board een fijne flex voor een vergevingsgezind karakter. De Switch is beschikbaar in twee constructies de progression en de Team versie. Onderaan deze pagina zijn de verschillende technologieën uitgelegd. Bekijk hier de volledige beschrijving van de Switch Progression en de de Switch Team.

  Airush Apex Twintip Kiteboard

  Het Airush Apex kiteboard is een freeride freestyle georiënteerde twintip van Airush voor de gemiddelde tot gevorderde kitesurfer. De Apex is geschikt om met zowel voetbanden als boots te varen voor big air en freestyle kitesurfen. In vergelijking met de Switch heeft de Apex een hogere rocker en een stijvere flex. De Airush Apex heeft een bodem shape met de channels van de Livewire met Venturi concaaf zoals altijd al in de Apex zat. Hierdoor heeft de Airush Apex een heerlijke grip en is makkelijk hard te varen voor explosieve pop en hoge sprongen. De Apex is beschikbaar in twee constructies, de Apex en de Apex Team constructie. Lees de volledige beschrijving van het Airush Apex Team kiteboard hier.

  Airush Livewire Twintip Kiteboard

  De Airush Livewire is een kiteboard gemaakt voor wakestyle en park kitesurfen. De Livewire is extreem sterk, ‘bomb-proof’. De onderkant van de Airush Livewire is voorzien van een HD Grindrite slider base om zonder zorgen over sliders en ander obstakels heen te gaan. De diepe channels en concaaf in de bodem geven de Livewire extreem veel grip, zelf zo veel dat je de Livewire zonder vinnen kan varen. De Airush Livewire heeft de hoogste rocker van alle Airush boards voor dikke wakestyle actie en soepele landingen. Om het maximale uit je Airush Livewire board te halen vaar je de Livewire met boots. Lees alles over de Airush Livewire hier.

  Airush Directional kitesurf surfboards

  Naast een grote kitesurf twintip board assortiment heeft Airush ook een zeer uitgebreide keuze aan directional surfboards waar onder de converse, Amp, Comp, Diamond en de Mini Monsters. Geschikt voor alle kitesurf condities en surf niveaus. Hieronder zijn de verschillende boards kort beschreven met een link naar de volledige productbeschrijving op onze website.

  Airush Converse Directional Surfboard

  De Aiurush Converse is een ‘down the line’ beest. Het hoge rocker ontwerp geeft de Converse een super snappy gevoel. De smalle breedte zorgt voor maximale controle op hoge snelheid. De Airush Converse heeft een epoxy constructie voor een fijne flex. De thruster vin setup in de Converse is geschikt voor Futures vinnen. Lees hier de volledige beschrijving van de Airush Converse.

  Airush Amp Directional Surfboard

  Voor all-round surf heeft Airush de Amp ontwikkeld. Een vlakke rocker voor controle op hoge snelheid en een wat ronder ontwerp op de wendbaarheid te optimaliseren. De diamanten vorm in de tail is ideaal voor kitesurfen. De bodem heeft een enkele tot dubbele concaaf om chop te absorberen waardoor de Amp super smooth aanvoelt. De Amp is de ultieme combinatie van snelheid en wenbaarheid, ideaal voor de minder krachtige surf en onshore dagen. Lees de hele productbeschrijving van de Airush Amp hier.

  Airush Comp Directional Surfboard

  De Airush Comp is een all round competitie surfboard. Een samensmelting van snelheid en precisie. De Comp beschikt over een relatief vlakke rocker in de tail voor snelheid en acceleratie met een gemiddelde rocker in de neus voor de wat hogere surf. In de omtrek heeft de Comp een gemiddelde breedte om hard mee aan te kanten en een snappy gevoel. De smalle neus geeft je een geweldige drive voor krachtige top-turns. De truster vinsetup is iets naar achter geplaatst om te compenseren voor de snelle rocker.

  Lees de hele productbeschrijving van de Airush Comp hier.

  Airush kitesurf hydofoil

  Ook voor een hydrofoil voor het kitesurfen ben je bij Airush aan het juiste adres. Goede degelijke hydrofoils voor alle hydrofoil vaarstijlen. De kwaliteit die je van Airush gewend bent in een hydrofoil staat garant voor plezier op dagen met weinig wind. Hieronder vind je een kort overzicht van de Airush hydrofoils.

  Airush Freeride kitesurf hydrofoil

  De freeride hydrofoil van Airush is een betrouwbare hydrofoil met een gemiddelde snelheid. De freeride foil kan je gebruiken om je eerste meters op de hydrofoil te maken maar is ook heel leuk als je het al wat beter kan. Door de iets wat smalle vleugel heb je meer snelheid nodig om uit het water te komen dan een hydrofoil met een lage aspact ratio maar hierdoor heb je wel een hogere topsnelheid. Door de vorm van de vleugel is de Airush Freeride hydrofoil een stabiele foil die betrouwbaar aan zal voelen. De Airush Freeride foil heeft een aluminium mast en fuselage. De vleugels zijn van carbon gemaakt.

  Airush Carving kitesurf hydrofoil

  De Airush Carving hydrofoil heeft een voorvleugel met een groot oppervlak. Dit zorgt voor een lage aspect ratio. Door de lage AR geeft de vleugel snel lift op lage snelheid waardoor de low end van deze hydrofoil erg goed is. De snelheid van de Carving hydrofoil ligt wat lager dan de freeride maar daarentegen is de Carving een stuk wendbaarder om lekkere bochten mee te draaien en super speels op je hydrofoil te staan. De mast en fuselage van de Carving hydrofoil zijn gemaakt van sterk aluminium en de vleugels van lichtgewicht carbon.

  Airush Rear X-wing

  De X-wing vind je terug in de Carving en Freeride hydrofoil van Airush. De X-wing is de achterste vleugel, het speciale aan de X-wing van Airush is dat je deze op verschillende manieren kan bevestigen. Met de vleugels naar boven en de vleugels naar beneden. Bevestig je de Airush X-wing met de vleugels naar boven dan heb je een stabielere foil op hoge snelheid. Wanneer je de X-wing vleugels naar beneden laat wijzen zal je merken dat foil speelser wordt, dit is de ideale setting voor de grotere foils op kleine masten wanneer je zo wendbaar mogelijk wilt zijn.

  Airush Kiteboarding kitesurf technologie

  Een goed kiteboard maken is niet makkelijk. Aan de ontwikkeling van een kiteboard gaat veel onderzoek en ontwikkeling vooraf. Door de jaren heen zijn de kiteboards van Airush steeds beter geworden en is er geëxperimenteerd met veel verschillende soorten kiteboad technologieën. In de kiteboards die Airush tegenwoordig produceert zitten een aantal technieken en constructies die we graag even uitlichten. Hieronder kan je de beschrijvingen lezen van de verschillende kiteboard constructies.

  Airush Progression kiteboard constructie

  De progression serie van Airush is gemaakt voor een hoge prijs kwaliteit verhouding. Sterke boards voor een goede prijs waar je lang plezier van gaat hebben. De beste keuze als je net begint met kitesurfen en opzoek bent naar een robuust board.

  Airush Team kiteboard constructie

  De Team constructie van Airush is de meest premium constructie voor de meeste performance. De Team constructie is lichtgewicht door het gebruik van carbon. De carbon constructie wordt gecombineerd met de Airush Multi zone biotech core voor de beste flex en een geweldig gevoel.
 • Toegevoegd aan winkelmand

  for
  Subtotaal € 0,00
  Verzendkosten NL € 0,00
  Totaalbedrag (incl 21% BTW) € 0,00

  U heeft geen product(en) in uw winkelwagen


  Hoe kunnen we je helpen?

  Bezoek de klantenservice voor advies

  Jouw cookie voorkeuren

  We gebruiken data en cookies om jou de beste ervaring en aanbiedingen op onze website, media en via onze advertenties te geven. Als je hiermee akkoord gaat, druk dan op de groene acceptatie knop! Voor meer informatie, klik hier of wijzig instellingen naar jouw voorkeur.

  Functionele

  Altijd actief

  Cookies die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende website. Deze cookies zijn noodzakelijk om in te kunnen loggen, een aankoop te doen en soortgelijke activiteiten.

  Analytics cookies

  Om inzicht te krijgen in het functioneren van onze website en hoe we dit kunnen verbeteren. Waarmee we jou een betere ervaring op onze website kunnen bieden. Plaatsen we graag analytics cookies en verzamelen we analytics data.

  Advertentie cookies

  We willen jou de meest relevante communicatie op onze website en over andere digitale media en advertenties bieden. Om onze reclame en dergelijke communicatie te optimaliseren, plaatsen we graag advertentie cookies en verzamelen we promotionele data.

  Gegevensdeling

  Om de prestaties van onze advertentiecampagne te kunnen meten, hebben we inzicht nodig in wat goed werkt en wat minder goed werkt. Om jou de beste reclame-ervaring te bieden, delen we gebruikersgegevens met onze advertentieplatforms zoals Google en Meta.

  Personalisatie cookies

  We willen graag onze advertenties optimaliseren gebaseerd op jouw bezoek en activiteiten op onze website. Daarvoor plaatsen we cookies die dat inzichtelijk maken.Zo kunnen we onze reclame aanpassen aan jouw interesse en krijg je dus als eerste de beste aanbiedingen relevant voor jou door.

  Cookie - and Privacy beleid