- Shipping 1-1 working days
0

LEN10

Als je aan extreem kiteboarden denkt, dan denk je aan Ruben Lenten. Deze Noordwijkse kitesurfer wordt geprezen door zijn megaloops en is niet te stoppen als de windmeters in het rood schieten. Stad en land reist de kitesurfer af, op zoek naar de perfecte storm om harder en hoger te gaan dan ooit tevoren. Ruben is een inspiratiebron voor vele kitesurfers uit de scene en zijn stijl en sprongen worden gekenmerkt door veel explosiviteit. Hoe harder de wind, hoe beter. Go big or go home! Wij verkopen natuurlijk Rubens signature kiteboard, de Captain Carbon. Heb je een vraag over deze Len10 Captain Carbon of wil je hem graag een keer testen? Bel of mail ons dan gerust. Lees meer »

Categorie

Filter
-19 - -20 van 0Producten per pagina:

Extreme kiteboarding

Ruben’s leven heeft altijd al in teken gestaan van kitesurfen. Van jongs af aan heeft Lenten de drive om aan de top te komen van de kiteboard scene. Toen zijn droom door een blessure in duigen leek te vallen, besloot hij het over een andere boeg te gooien. Hij wilde kitesurfen bekend maken bij een groter publiek. De - WOW - factor is volgens Ruben dé manier om meer mensen te bereiken en hun te laten zien hoe gaaf de sport wel niet is. Mede dankzij kitesurfers zoals Ruben Lenten is de sport uitgegroeid tot de populaire watersport dat het nu is.

Adrenaline Driven

Steeds meer kitesurfers beginnen de adrenaline rush te ervaren waar Ruben al jaren zo verslaafd aan is. Vandaag de dag organiseert Ruben Lenten in samenwerking met zijn sponsoren Red Bull en Samsung megaloop wedstrijden. Big Air contests waarbij kiters zichzelf tot het uiterste drijven om harder en hoger te gaan dan de tegenstander. Ook in Nederland wordt deze wedstrijd één keer per jaar gehouden. De Red Bull Megaloop Challange gaat past door vanaf een dikke windkracht 7/8. De deelnemers worden vaak niet meer dan een paar dagen vantevoren opgetrommeld als er een storm aan zit te komen. Wooop!

Len10 Kiteboarding

Sinds een aantal jaar heeft Ruben Lenten een nieuw kitesurfmerk gelanceerd, LEN10! Ruben verkoopt kleding, kitegear en accessoires, geinspireerd op zijn extreme lifestyle. Wij verkopen natuurlijk de Captain Carbon, Rubens signature kiteboard. Dit board is gemaakt voor kitesurfers die veeleisend zijn. Een board met een carbon constructie die zowel licht als sterk is en geschikt is om keihard en hoog mee te gaan. Naast de Captain Carbon verkopen wij ook de vinnen en accessoires van Len10. Heb je een vraag over de Len10 producten? Bel of mail ons dan gerust!