- Shipping 1-2 working days
0

Naish 2019 Kite Sale

Naish 2019 Ride en Dash Sale

Vaar je nieuwe sesh met Naish!

Het lijkt haast wel alsof we dit jaar de winter over hebben geslagen! Ook vandaag en morgen weer een lekker blauw dakkie, waardoor de watertemperatuur snel zal stijgen. Deze week zetten wij een aantal van onze Naish kites in het zonnetje. De Naish Dash & Ride 2019 scoor je nu met maar liefst 30% korting. Daarnaast krijg nu extra korting op de laatste modellen Naish Slash & Boxer 2018. Vaar je nieuwe Sesh met Naish!

Naish Dash 2019

De Naish Dash 2019 is ontworpen voor freeride/freestyle kiteboarders die graag het uiterste uit zichzelf en hun vlieger halen. De Naish Dash is heeft snel stuurgedrag en voelt zeer direct aan. Hij is gemaakt voor het snelle bochtenwerk en heeft een directe pull. Een zeer dynamische kite die zeer geschikt is voor het maken van hoge sprongen, kiteloops en zich gemakkelijk uit laat haken. Check hier de Naish Dash 2019.

Naish Ride 2019

De Naish Ride is de ultieme kite voor beginners en freeride georienteerde kitesurfers. Deze kite vliegt zeer gemakkelijk en heeft een zeer groot windbereik en super goede depower. Zelfs waveriders zullen zich met de Naish Ride prima vermaken op het water dankzij de goede drift. De Dash heeft geen middelste strut, waardoor hij lekker licht is. Dit jaar met Quad Tex ripstop en een shark teeth trailing edge om hem nog sterker te maken. Check hier de Naish Ride 2019.

Naish Slash 2018

De Naish Slash is speciaal ontworpen om de golven om te toveren tot een speeltuin! Bij de Slash draait alles om snel sturen, super goede drift en makkelijke relaunch! De Slash 2018 heeft een compacte vorm zodat hij snel om zijn as draait tijdens het maken van scherpe bochten. Zeer handig als je in de golfen wilt spelen. Natuurlijk ook met Naish' gepatenteerde Quad Tex ripstop doek. Check hier de Naish Slash 2018.

Naish Boxer 2018

Ben jij niet van je foil af te krijgen, check dan de Naish Boxer kite met slechts één strut! De Boxer is uitgerust met een enkele Luff Strut, waardoor hij super licht in gewicht is maar toch genoeg stabiliteit biedt. De perfecte kite voor freeride/foil kitesurfers die graag met weinig wind lekker willen foilen. Nu de laatste maten met maar liefst 50% korting. Check hier de Naish Boxer 2018.

2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!