{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}} {{prod.FinalPrice}}

Bestel direct


Slingshot bestaat al sinds 1999 en is een van de pioniers in de kitesport. Samen met Nederlanders Ruben Lenten en Youri Zoon is het kitemerk gigantisch groot geworden. Slingshot heeft het one-pump systeem ontwikkeld en nog steeds het patent deze techniek. Slingshot maakt kites en kiteboards voor alle disciplines. De bekende kites van Slingshot zijn de Slingshot RPM voor freeride freestyle, de Slingshot Rally voor freeride, de Slingshot Fuel voor hardcore freestyle en dikke kiteloops en nieuw voor 2016 is de Slingshot Wave SST.

Naast kites heeft Slingshot een groot aanbod aan kiteboards en surfboards. De twintip kiteboards worden gemaakt in de eigen fabriek van Slingshot in Amerika. Een kenmerkende eigenschap aan de Slingshot kiteboards is het fasttrack systeem. Welke inmiddels ook door andere merken is overgenomen.

We hebben bijna alle artikelen van Slingshot op voorraad inclusief veel spare parts van Slingshot, dus mocht je iets willen hebben of er is iets kapot zijn en je wilt wat vervangen hebben we het bijna altijd! Je kunt bij ons de Slingshot RPM testen voordat je overgaat tot kopen mocht je dat graag willen. Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar samen met Slingshot testdagen waar alle nieuwste kites en kiteboards zijn te testen.