- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Core Kiteboarding

Core kiteboarding is een Duits kitesurf merk gevestigd in Fehmarn wat staat voor kwaliteit en degelijkheid. Sinds 2001 maakt Core premium kites, boards, barren en surfboards met Duitse kwaliteit. Het geel, zwart, witte design is karakteristiek voor de Core producten en valt meteen op als je de spot op komt. De kite range van Core bestaat op dit moment uit vijf kites (XR5, Nexus, GTS5, Section 2 en Impact 2) geschikt voor alle vaarstijlen van waveriden tot extreme wakestyle. Bekijk ons Core kiteboarding assortiment online of lees verder over de Core kiteboarding producten. Lees meer over Core Kiteboarding»

Categorie

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    

Jaar

Toon meer

Kite Maat

Toon meer

Kite Kleur

Bar Maat

Lijn Lengte

Twintip Maat

Toon meer

Surfboard Maat

Toon meer

Bindingen Maat

Kleur

Filter
Kitepomp 2.0
Kitepomp 2.0Core Kiteboarding
$ 49.65
Short Leash
Short LeashCore Kiteboarding
$ 34.73
Kitepomp 2.0 XL
Kitepomp 2.0 XLCore Kiteboarding
$ 57.61
Speed Valve Cap 2.0
Speed Valve Cap 2.0Core Kiteboarding
$ 10.85
Connector Pigtails
Connector PigtailsCore Kiteboarding
$ 20.80
XR6 Kite
XR6 KiteCore Kiteboarding
$ 1252.80
GTS6 Kite
GTS6 KiteCore Kiteboarding
$ 1222.95
Sensor 2 Covered Safety Lijn
Sensor 2 Covered Safety LijnCore Kiteboarding
$ 31.74
Sensor 2 Back Lines
Sensor 2 Back LinesCore Kiteboarding
$ 78.51
Sensor QR stopper ball
Sensor QR stopper ballCore Kiteboarding
$ 2.89
Sensor 1+2 Depower Lijn
Sensor 1+2 Depower LijnCore Kiteboarding
$ 10.85
Sensor 3 Bar
Sensor 3 BarCore Kiteboarding
$ 576.15
Grab Handle + Schroeven
Grab Handle + SchroevenCore Kiteboarding
$ 26.77
Sensor 2S S-Slide Depower Tube
Sensor 2S S-Slide Depower TubeCore Kiteboarding
$ 15.82
Sensor Chickenstick 1.1
Sensor Chickenstick 1.1Core Kiteboarding
$ 11.35
Ripper 3 Surfboard
Ripper 3 SurfboardCore Kiteboarding
$ 944.33
Impact 2 Kite
Impact 2 KiteCore Kiteboarding
$ 1392.11
Bolt 3 Kiteboard
Bolt 3 KiteboardCore Kiteboarding
$ 1043.84
Sensor 2 Front Lines
Sensor 2 Front LinesCore Kiteboarding
$ 78.51
Union Pro / Union Pro 2 Schroeven & Washers
Union Pro / Union Pro 2 Schroeven & WashersCore Kiteboarding
$ 19.80
-19 - 24 van 44Producten per pagina:
1 2

Core Kiteboarding Kites en Boards Online Kopen

De Core kites en kiteboards staan voor Duitse degelijkheid. De Core kites staan als een huis in de lucht en de boards varen als een waanzinnige. Je kan je al je nieuwe Core kitesurf spullen, boards, kites en accessoires gemakkelijk online bij ons kopen. Voor advies over je nieuwe Core kite kan je contact opnemen met ons via telefoon, email of WhatsApp. Je nieuwe Core kite wil je natuurlijk snel in huis hebben, daarom hebben wij een grote voorraad aan Core kites en boards zodat jij vaak je Core kite de volgende dag al in huis hebt! Op deze pagina kan je meer lezen over Core kiteboarding. Via onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Core kitesurf merk
 • Core kitesurf online kitesurf shop  Core kitesurf merk

  Al eind jaren ’90 ging oprichter en CEO Bernie Hiss met een van de eerste prototypen vierlijns-kites het water op. Maar dit was niet het product waar hij mee zou beginnen in de kitesurfsport. In 2001 begon Bernie Hiss met de productie van kitesurf twintip boards in Fehmarn onder de naam Carved Customs. In het pand waar Core en Carved tot op de dag vandaag gevestigd zijn. Carved ging op in de koepelonderneming van Bernie Hiss, Hiss-Tech.

  In het voorjaar van 2007 kwam Bernie met zijn eerste Core / Carved kite, de Carved DNA. De nadruk bij het ontwikkelen van de Core kites lag toen al op prestaties, comfort, veiligheid en kwaliteit. En tot op de dag van vandaag zijn dat de kernwaarden van Core kiteboarding. In de jaren daarna kwamen er verschillende werden er verschillende kites aan het kite assortiment toegevoegd en verdween zelfs de aller eerste Core kite, de Riot, uit het assortiment. Het Core kiteboarding assortiment bestaat nu uit vijf kites: XR, Nexus, GTS, Sector en Impact. Daarnaast is er een aparte kiteboard en surfboard lijn onder de naam Core ontwikkeld. De kites en kiteboards van Core zijn er voor iedereen van pro tot beginner en wave rider tot kiteloop koningen.

  Core is nu een van de leidende kite fabrikanten ter wereld. Op elke spot zie je wel een Core kite met de karakteristieke zwart, wit, gele kleucombinatie. De kites staan ongelofelijk stabiel in de lucht en worden ontworpen door de beste kite designers op de markt. Naast het Core team speelt Het Carved team een grote rol bij het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van de Core kitesurf kites. Zo is er een groot team ontstaan met veel technische kennis. Het technische team werkt samen met de beste kitesurfers ter wereld zoals Linus Erdmann, Willow River, Joshua Emanuel en Steven Akkersdijk om de kites af te stemmen aan de hoge eisen van de teamriders.

  De Core kites worden ontwikkeld en in eerste instantie getest bij het hoofdkantoor van Core in Fehmarn. Fehmarn is een klein zonnig eilandje in de Baltische zee. Het waait vaak en het kantoor van Core is slechts 10 minuten vanaf het strand de perfecte plek om kites te testen. De boards van Core en Carved worden gemaakt in Duitsland en Oostenrijk. De Core kites worden gemaakt in Sri Lanka met Europese kwaliteitsstandaarden. In korte tijd is Core uitgegroeid van een klein kitemerk in Duitsland tot een van de grootste en beste kitemerken ter wereld.

  Core kiteboarding online kitesurfshop

  Bij Kitemana verkopen we alle kites, boards, barren en accessoires van Core kiteboarding. We zijn trots dat we een officiële dealer zijn van Core kiteboarding. Voor vragen over de verschillende Core kites zoals de XR, GTS, Nexus, Sector en Impact kan je contact met ons opnemen via email, WhatsApp en telefoon. Ook voor vragen over de Core boards kan je bij ons terecht. Voor meer informatie over de Core kites en Core kiteboards kan vinden door op onderstaande link te klikken:

 • Ga naar Core Kiteboarding kites
 • Ga naar Core Kiteboarding kiteboards

 • 2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!