{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}} {{prod.FinalPrice}}

Bestel direct

North bestaat al meer dan 10 jaar en heeft zichzelf ondanks grote concurrentie altijd staande weten te houden. Het merk maakt al jaren kites waar iedere kiter mee uit de voeten kan. North kiteboarding's missie is om de ervaring van ieder individu te verbeteren.

North pushed de limits van innovatie, safety en design en blijft altijd on top van hun game. Team Rider en world champ Aaron Hadlow helpt ze bij het testen en verbeteren van kites en boards. Om een zo breed mogelijke groep kiters aan te spreken maakt North dan ook echt kites voor iedereen. De North Vegas is één van de beste C-Kites van dit moment en heeft Hadlow zelfs aan een 1ste plek geholpen tijdens de Red Bull King of the Air!

De North Dice, Rebel (freestyle/freeride) en North Neo (wave) zijn perfect voor de freestyle/freerider en de wave puristen onder ons. Daarnaast zijn de boards van North en de Unity en Vario bindingen zeker een aanrader om een keer te proberen. Heb je een vraag over North kites of wil je een North Kite testen? Neem dan gerust contact met ons op!