- Shipping 1-2 working days
0

Appletree

Sinds 2005 maken de broers Wieger en Jorrit Buurma Appletree surfboards. Appletree maakt surfboards speciaal ontworpen voor onze Noordzee. De Noordzee kent condities van een kalm zeetje tot zwarte stromen met mega bakken. De boards van Appletree kunnen alle Nederlandse condities aan. De unieke Hex technologie maakt de board ontzettend sterk. Dat de boards overal goed presteren laat teamride Paulino Pereira zien die mee doet voor het podium tijdens de GKA wave world tour. Lees meer »

Categorie

    •    
    •    
    •    

Surfboard Maat

Toon meer

Foil Board Maat

Filter
Applino Full Carbon Surfboard
Applino Full Carbon SurfboardAppletree
1299.00
20%korting
Klokhouse Noseless Full Carbon Surfboard
Klokhouse Noseless Full Carbon SurfboardAppletree
1099.00 879.00
20%korting
Appleflap Noseless Full Carbon Surfboard
Appleflap Noseless Full Carbon SurfboardAppletree
1099.00 879.00
Appleflap Surfboard
Appleflap SurfboardAppletree
899.00
Mini Foil Kite Full Carbon Foilboard
Mini Foil Kite Full Carbon FoilboardAppletree
899.00
1 - 5 van 5Producten per pagina:

Appletree wave kiteboards

De unieke wave kiteboards van Appletree worden met de hand gemaakt door de broers Wieger en Jorrit Buurma. In 2005 maakte ze hun eerste surfboards. Een paar jaar later kwamen daar de eerste wave kiteboads bij. Gedurende de eerste tien jaar hebben de broers zich vooral bezig gehouden met het testen en perfectioneren van de beste shapes voor elke omstandigheid.

De Appletree broers hebben een eigen productie methode die uniek is in de wereld. Ze waren het zat dat de kitesurf boards snel kapot gingen en besloten het heft in eigen hand te nemen. De kitesurf wave boards zijn sterker en lichter dan alle andere kitesurf waveboards op de markt dankzij de Hex technologie die Appletree in de surfboards gebruikt.