Shipping country

Language

Currency

Wetsuit Manera

Manera is een Franse familie business dat watersport gear ontwikkeld van hoge kwaliteit. De wetsuits van Manera zijn gericht op alle sporten in het water. De wetsuits zijn geweldig voor kitesurfen, maar ook bijvoorbeeld golfsurfen! Manera maakt gebruik van de meest hoogwaardige materialen zodat de wetsuits optimale warmte leveren en super flexibel zijn! Wij verkopen Manera wetsuits in alle soorten en maten en zijn de grootste Manera dealer van de Benelux. Heb je vragen over een Manera Wetsuit of wil je meer weten over de wetsuit range van Manera? Bel of mail ons dan gerust. Lees meer »

Filter wis filters
Sorteer op:
-19 - -1 van 19Producten per pagina:
Intro Wetsuit Manera

Manera is een Franse familie business dat watersport gear ontwikkeld van hoge kwaliteit. De wetsuits van Manera zijn gericht op alle sporten in het water. De wetsuits zijn geweldig voor kitesurfen, maar ook bijvoorbeeld golfsurfen! Manera maakt gebruik van de meest hoogwaardige materialen zodat de wetsuits optimale warmte leveren en super flexibel zijn! Wij verkopen Manera wetsuits in alle soorten en maten en zijn de grootste Manera dealer van de Benelux. Heb je vragen over een Manera Wetsuit of wil je meer weten over de wetsuit range van Manera? Bel of mail ons dan gerust. Lees meer »

Manera Wetsuit Kopen

Heb je interesse in een nieuw Manera wetsuit? Dan ben je hier op de juiste pagina belandt! Een Manera wetsuit staat voor kwaliteit en houdt je gegarandeerd warm op het water! Het is Manera’s passie om innovatie en creatie voorop te stellen voor ons plezier in de oceaan. Wij zijn de grootste Manera Wetsuit Shop van Europa en hebben verschillende Manera wetsuits direct uit voorraad leverbaar. Wetsuits van Manera zijn gemaakt om mee te kiten, maar kunnen ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld golfsurfen en beschikken over een aantal toffe features. De wetsuits van Manera zijn 3D gedesigned waardoor het wetsuit een natuurlijke pasvorm heeft die als een tweede huid aanvoelt. Mocht je een Manera wetsuit willen bestellen dan kan dat via onze website! Mocht je twijfelen of zeker weten dat je de juiste maat kiest? Kom even langs in onze winkel in Katwijk, dan kunnen wij jou het beste advies geven en de perfecte maat uit zoeken. Mocht je het Manera wetsuit online willen bestellen? Kijk dan van tevoren even goed op de maattabel bij het product op de website. Als je de verkeerde maat hebt besteld is ook dit geen probleem! Het is mogelijk het Manera wetsuit terug te sturen en om te ruilen voor de juiste maat.

1. Manera Wetsuit Collectie
2. Technologieën Manera wetsuit

Manera wetsuit Collectie

Manera heeft in de afgelopen jaren een super uitgebreide collectie aan verschillende wetsuits weten op te bouwen voor ieder budget. Hieronder vind je een korte samenvatting van de Manera wetsuits uit de collectie. Heb je een vraag over een Manera wetsuit of wil je meer weten over een bepaald model wetsuit, neem dan gerust contact met ons op.

Manera Heren Wetsuit

Over de Jaren heen heeft Manera een zeer uitgebreide heren wetsuit collectie opgebouwd. Hieronder zullen wij een aantal van Manera’s populairste herenwetsuits toelichten. De Manera Meteor Magma, Meteor X10D en de Seafarer.

Manera Meteor Magma Wetsuit Kopen

De Manera Meteor Magma is het warmste wetsuit van de Manera reeks. Als het aankomt op warmte, comfort en flexibiliteit dan is de Meteor Magma je go-to wetsuit! Bij de Meteor Magma is er gebruik gemaakt van de aller beste materialen zodat je zonder kou of wat voor belemmeringen dan ook je sessie in de meest barre omstandigheden met plezier voort kunt zetten. Het neopreen dat is gebruikt is het zogenoemde Airfoam neopreen. Een van de grootste voordelen van dit type neopreen is dat het super licht van gewicht is. Dankzij het lichte gewicht wordt het comfort en duurzaamheid vergroot. Aan de binnenkant van het wetsuit is er van het boven lichaam tot aan de beven benen gebruik gemaakt van Magma Fleece Plus. Fleece Plus heeft thermische, sneldrogende en licht gewicht eigenschappen voor een perfecte balans tussen warmte en comfort. De overige gedeeltes zijn gemaakt van gerecycled X10D dat voor optimale stretch zorgt. De Naden van de Manera Meteor Magma zijn waterdicht. De Neopreenlagen worden aan elkaar gelijmd en vervolgens blind gestikt. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van SD2 Tape 2.0 dat er op wordt gelast door een luchtverwarmer. De Meteor Magma is gemaakt voor de kitesurfer die niet wil bezuinigen op een wetsuit en het beste van het beste wil!

Manera Meteor X10D Wetsuit Kopen

De Meteor X10D is het ideale wetsuit als je een wetsuit zoekt dat lekker warm en flexibel is. De X10D heeft in vergelijking met de Meteor Magma iets minder technische features dat ook is terug te zien in de prijs. De X10D is een wetsuit met uitstekend thermische eigenschappen om je lichaam van veel warmte te voorzien. De Meteor X10D heeft een frontzip waardoor je super veel bewegingsvrijheid hebt. De X10D heeft in vergelijking met de Meteor Magma enkel op de borst, rug en de bovenbenen aan de binnenkant van het wetsuit Fleece plus dat zorgt voor een grote hoeveelheid warmte en beschikt over snel drogende eigenschappen. De overige delen aan de binnenkant van het wetsuit hebben aan de binnenkant X10D Jersey voor een zacht gevoel op de huid. De neopreenlagen worden aan elkaar gelijmd en vervolgens blindgestik. Vervolgens wordt de SD²-tape op de naad gelast door een luchtverwarmer. Dit innovatieve proces zorgt voor meer duurzaamheid, waterdichtheid en flexibiliteit in de Meteor X10D. De X10D is het perfecte wetsuit als je een warm, flexibel en comfortabel wetsuit zoekt!

Manera Seafarer Wetsuit Kopen

De Manera Seafarer heeft alles wat nodig is bij een wetsuit. De Seafarer brengt ons terug naar de essentie van wat een goed wetsuit maakt, niets meer en niets minder: warmte, comfort, duurzaamheid. Het is een no-bullshit wetsuit met de bekende pasvorm en constructie van Manera. Als je een betaalbaar winterwetsuit zoekt, dan is dit zeker één om te overwegen. In vergelijking met de X10D en de Magma heeft enkel de rug aan de binnenkant van het wetsuit Fleece Plus. Fleece Plus zorgt voor een grote hoeveelheid warmte en beschikt over snel drogende eigenschappen. De overige delen aan de binnenkant van het wetsuit hebben aan de binnenkant X10D Jersey voor een zacht gevoel op de huid. De neopreenlagen worden aan elkaar gelijmd en vervolgens "blindgestikt" (de naald gaat niet volledig door de neopreenlaag). Dit type stiksel is niet alleen 100% waterdicht, maar biedt ook een hoge mate van flexibiliteit.

Manera Dames Wetsuit kopen

Manera maakt naast fantastische mannen wetsuits, ook een zeer uitgebreide lijn aan wetsuits voor dames. Deze dames wetsuits zijn speciaal ontworpen voor het lichaam van een vrouw en hebben een unieke look gekregen.

Manera Meteor Magma Wetsuit

De Meteor Magma is het warmste dames wetsuit van Manera. De Meteor Magma is niet voor niets vernoemd naar het welbekende warme vloeibare gesteente! Bij de Meteor Magma is er gebruik gemaakt van veel technische features voor optimale warmte, comfort en flexibiliteit. Als je niet wilt besparen op een wetsuit en alleen het beste van het beste wilt, dan is de Meteor Magma de ideale keuze! Aan de binnenkant van het wetsuit is er van het boven lichaam tot aan de enkels gebruik gemaakt van Magma Fleece Plus. Fleece Plus heeft thermische, sneldrogende en licht gewicht eigenschappen voor een perfecte balans tussen warmte en comfort. De Neopreenlagen worden aan elkaar gelijmd en vervolgens blindgestikt. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van SD2 Tape 2.0 dat er op wordt gelast door een luchtverwarmer. Dit proces zorgt voor meer duurzaamheid, waterdichtheid en flexibiliteit in het wetsuit. De Meteor Magma heeft een frontzip voor optimale bewegingsvrijheid en een zo water dicht mogelijk wetsuit.

Manera Seafarer Wetsuit

De Manera Seafarer is een super stijlvol wetsuit! De Seafarer heeft verschillende features die het wetsuit samen een warm, comfortabel en stijlvol wetsuit maken. Aan de binnenkant van het wetsuit is alleen op de rug gebruik gemaakt van X10D Fleece Plus. Fleece Plus heeft thermische, sneldrogende en licht gewicht eigenschappen voor een perfecte balans tussen warmte en comfort. De overige delen aan de binnenkant van het wetsuit zijn bedekt met X10D Jersey voor een zachte feel. De naden zijn GBS gestik voor een waterdichte afsluiting. Het wetsuit heeft een frontzip sluiting waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt en je vrij kunt bewegen. Zoek je een vriendelijk geprijsd wetsuit dat voldoende wamte en flexibiliteit geeft, maar geef je niet zo veel om technische features? Dan is de Seafarer het ideale wetsuit voor jou!

Technologieën Manera Wetsuits

Manera doet er alles aan om de wetsuits zo warm, flexibel en comfortabel mogelijk te maken. De Manera wetsuit hebben dan ook de best features om de wetsuits zo warm, flexibel en comfortabel mogelijk te maken. Hieronder vind je een lijst met begrippen die je tegen komt bij Manera Wetsuits.

Re-flex skin

Re-flex skin is een van de nieuweste technologieen. Het is super flexibel, duurzaam en UV-bestendigd. Het verbetert je bewegingen en explosiviteit tijdens het kitesurfen.

Magma Fleece Plus

Magma Fleece Plus is een nieuwe generatie thermisch materiaal. Het heeft isolerende en thermische eigenschappen zodat je lichaam wordt voorzien van voldoende warmte. Magma Fleece Plus heeft sneldrogende eigenschappen dankzij zijn structuur. Het droogt ongeveer 30% sneller dan een wetsuit zonder Magma Fleece Plus. Dankzij de structuur van Fleece Plus en lage dichtheid is het ook super licht van gewicht.

Fusion cut

De verschillende lagen neopreen zijn versmolten op de uiteinden van armen en benen om het dunner en esthetischer te maken. Het beschermt het neopreenschuim aan de binnenkant (AIR FOAM) door het te bedekken.

Phantom straps

De Manera enkelbanden zijn zo ontworpen dat ze erg dun zijn, zodat ze super goed blijven zitten en niet los kunnen komen. Ze zijn ook stijf genoeg om het binnendringen van water te voorkomen en licht gewicht voor beter comfort.

SD2 TAPE 2.0

De neopreenlagen worden aan elkaar gelijmd en vervolgens "blindgestikt" (de naald gaat niet volledig door de neopreenlaag). Vervolgens wordt de SD²-tape op de naad gelast door een luchtverwarmer. Dit innovatieve proces zorgt voor meer duurzaamheid, waterdichtheid en flexibiliteit in onze wetsuits.

Back knee emboss

De achterkant van de knieën is een gebied dat specifieke zorg vereist. Het Back Knee Emboss helpt het neopreen om natuurlijker te buigen voor meer comfort tijdens het buigen van de knieën.

Water strainer

Een wetsuit dat bij het been met water is gevuld is niet echt optimaal. Het Manera-water strainer systeem is ontwikkeld om dit te voorkomen. Bij de enkels is het neopreen geperforeerd en voert het water direct af, zodat je de sessie zonder klotsend been voort kunt voortzetten.

Frontzip

De frontzip is een rits aan de voorzijde van het wetsuit. Een rits aan de voorkant maakt het iets moeilijker om het wetsuit aan te trekken, maar biedt veel warmte en flexibiliteit tijdens de meest heftige omstandigheden.Toegevoegd aan winkelmand

Subtotaal € 0,00
Verzendkosten NL € 6,95
Totaalbedrag (incl 21% BTW) € 6,95

U heeft geen product(en) in uw winkelwagen


Hoe kunnen we je helpen?

Bezoek de klantenservice voor advies