{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}} {{prod.FinalPrice}}

Bestel direct

In de vroege 70's was mr. Zog druk bezig met het shapen van surfboards in een shop in Goleta, Californie. Het liep toevallig net zo dat een Chemist, genaamd Nate Skinner, in het gebouw naast hem aan het werk was. Zog en Nate kwamen met elkaar in contact en begonnen met een trajext om de beste, unieke en meest hig-performance surfwax ooit te maken!

In het volgende jaar heeft Nate een aantal wax prototypes ontwikkeld, welke Zog heeft getest en geevalueerd onder alle omstandigheden en surfcondities. Uiteindelijk zijn ze met een formule gekomen welke iedereen verbaasde. Dit werd uiteindelijk de Sex Wax formule.

Mr. Zog begon al snel met de verkoop van de surfwax aan haast alle surfshops aan de kust van Amerika. Met zijn Ford pickup truck reed hij langs de kust en verkocht hij zijn eerste batch met surfwax. De retailers vonden vooral de catchy naam aan het begin te gek. Natuurlijk bleek ook de kwaliteit van Mr. Zog's Sexwax te gek te zijn en werd heel surfend Amerika verslaafd aan de lekkere geur en goede grip van de wax. Kitemana is specialist in Sex Wax. Heb je een vraag over de Sexwax surfwax? Bel of mail ons dan gerust!