- Shipping 1-2 working days
0

Kitemana.nl is partner van de KSN Noordwijk!

KSN Noordwijk partner van kitemana.nl

Op het Noordwijkse strand aan de Koningin Astridboulevard (afrit 2) vind je de gezellige surfclub KSN Noordwijk. Al 35 jaar de plek waar je moet zijn voor kite-, golf-, windsurfen en suppen. Met ruim 850 leden is KSN een actieve surf vereniging. Daarnaast is de club gastheer van een aantal leuke evenementen zoals het Kiteboard Open, de oldtimerrace, supwedstrijden, de sunday en friday sessions en nog veel meer. Ook bied de Surfclub ruimte aan de Vic's surfschool, de Supclub en Powerkite School.
Vanaf 2015 is Kitemana partner voor de kiters van de KSN. Kitemana biedt een uitgebreid assortiment Kitegear. Tom Visser is de expert achter deze shop en staat voor iedereen klaar als het gaat om advies m.b.t. Kitespullen. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies of een gewoon de beste deal voor je nieuwe kite spullen? Stel nu je vraag via: tom@kitemana.nl.

Ben je toe aan een nieuwe kiteset en wil je van je oude kitespullen af? Kitemana biedt je ook vaak een zeer mooie deal aan om je oude gear in te ruilen als korting op een nieuwe set.

Exclusieve 10% Korting voor de leden van de KSN!

Via je lidmaatschap van de KSN kan je jezelf als bijzonder lid registreren bij Kitemana.nl. Dankzij je KSN lidmaatschapsregistratie kan je genieten van een extra korting van 10% op alle kite spullen in onze shop.

KSN en Kitemana

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mail sturen aan tom@kitemana.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en je KSN lidnummer. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de KSN. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het afreken. Je kan ten alle tijden vrijblijvend blijven genieten van deze exclusieve korting.

Naast het ledenvoordeel organiseert en ondersteund Kitemana tal van activiteiten bij de surfclub. Testdagen met de nieuwste kites, boards en accessoires, het Kiteboard Open, de Oldtimerrace, downwinders en nog veel meer. Blijf van deze activiteiten op de hoogte door ons te volgen op Facebook en je in te schrijven op onze nieuwsbrief