Shipping country

Language

Currency

  • Winkelwagen

Kitemana's test center

Kites en kiteboards testen bij Beachbreak

Wij bij Kitemana snappen dat je voordat je een kite koopt, deze misschien graag eerst een keer zou willen testen. Daarom heeft Kitemana in samenwerking met Beachbreak, North Kiteboarding en Mystic een test center neergezet op het strand van Noordwijk, waar je verschillende kites, barren, twintips, surfboards en trapeze's vrijblijvend kunt testen. Test kites onder begeleiding van deskundigen die op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen op gebied van kitesurf materiaal, zodat je alles te weten kan komen en zelf de perfecte kite kunt vinden. Natuurlijk ben je ook welkom in de winkel van Kitemana om een test kite te lenen.

Als je een kite wilt testen, vragen we jou om een afspraak te maken met ons en om je identiteitsbewijs mee te nemen. We verwachten dat je duidelijk weet hoe je met een kite en een board om gaat.

Kites en kiteboards testen bij Beachbreak

Beachbreak is gevestigd op het strand in Noordwijk aan Zee. Het is een prachtige sport locatie aan de noord kant van Noordwijk, de wind is er goed als het waait tussen Zuid-Zuid-West (205 graden) over west tot Noord-Noord-Oost (25 graden). Na afloop gezellig een hapje kunt eten, of een lekker biertje kunt drinken met een prachtig uitzicht op het strand en de zee. Er hangt bij Beachbreak een heerlijke sfeer waar je lekker in kan chillen.

Ook voor kitesurfles ben je welkom bij de Kitemana Kitesurfschool bij Beachbreak. Je kunt kiezen of je les neemt in een groep, of voor een privéles. Bij een groepsles krijg je les in kleine groepen, zodat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om deze fantastische sport te leren.

Op deze locatie kun je verschillende merken kites testen. Beachbreak is het officiële test center voor North Kiteboarding, dus deze kites (Orbit, Carve, Reach en Pulse) zijn altijd beschikbaar. Wil je een kite testen? Maak hiervoor een afspraak met ons via tom@kitemana.nl of bel 0714081154. Wil je meer weten over Beachbreak? Neem dan een kijkje op hun website

Voorwaarden testen:
1. Kopie van geldig legitimatie bewijs.
2. Je kan aannemelijk maken dat je goed met een kite en board overweg kan.

Blijf van onze test activiteiten op de hoogte door ons te volgen op Facebook en je in te schrijven op onze nieuwsbrief