- Shipping 1-2 working days
0

Kitemana.nl is partner van Airtime Katwijk!

Airtime Katwijk partner van kitemana.nl

Op het Katwijkse strand aan de Noordduinseweg 3 (strandvlak 18) vind je de gezellige kitesurfvereniging Airtime Katwijk. Al 10 jaar de plek waar je moet zijn voor kitesurfen en suppen. Met ruim 200 leden is Airtime Katwijk een actieve kitesurfvereniging. Daarnaast is de club gastheer van de Kiteschool.nl en Aquasports.

Vanaf 2015 is Kitemana partner voor de kiters van Airtime. Kitemana biedt een uitgebreid assortiment Kitegear. Tom Visser staat je graag te woord voor vragen of advies. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies of een gewoon de beste deal voor je nieuwe kite spullen? Stel nu je vraag via: tom@kitemana.nl, bel 0714081154 of kom bij ons langs!

Ben je toe aan een nieuwe kiteset en wil je van je oude kitespullen af? Kitemana biedt je ook vaak een zeer mooie deal aan om je oude gear in te ruilen als korting op een nieuwe set.

Exclusieve 10% Korting voor de leden van Airtime!

Via je lidmaatschap van de Airtime kan je jezelf als bijzonder lid registreren bij Kitemana.nl. Dankzij je lidmaatschapsregistratie kan je genieten van een extra korting van 10% op alle kite spullen in onze shop.

Airtime en Kitemana

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mail sturen aan tom@kitemana.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en je Airtime lidnummer. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de Airtime. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het afreken. Je kan ten alle tijden vrijblijvend blijven genieten van deze exclusieve korting.