- Shipping 1-2 working days
0

Kitemana is partner van 4Wind Kitesurfschool Castricum!

4Wind Castricum partner van kitemana.nl

Op het strand van Castricum op de Zeeweg 10 vind je de gezellige kiteschool 4Wind en Surf vereniging Sports at Sea. Kitesurfen is een grote passie van Sander en Ronald, de eigenaren. Zij verzorgen naast kitesurflessen voor beginners ook "Progression avonden" voor de gevorderde kiter en andere activiteiten zoals SUPpen en groepsactiviteiten. Check voor meer informatie de website van 4Wind hier!

Vanaf 2015 is Kitemana partner voor de kiters van 4Wind en Sports at Sea. Kitemana biedt een uitgebreid assortiment Kitegear. Tom Visser staat je graag te woord voor vragen of advies. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies of een gewoon de beste deal voor je nieuwe kite spullen? Stel nu je vraag via: tom@kitemana.nl, bel 0714081154 of kom bij ons langs!

Ben je toe aan een nieuwe kiteset en wil je van je oude kitespullen af? Kitemana biedt je ook vaak een zeer mooie deal aan om je oude gear in te ruilen als korting op een nieuwe set.

Exclusieve 10% Korting voor de cursisten van 4Wind en leden van Sports at Sea!

Via je lidmaatschap van 4Wind en Sports at Sea kan je jezelf als bijzonder lid registreren bij Kitemana.nl. Dankzij je lidmaatschapsregistratie kan je genieten van een extra korting van 10% op alle kite spullen in onze shop.

4Wind en Kitemana

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mail sturen aan tom@kitemana.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens en telefoonnummer. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de 4Wind. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het afreken. Je kan ten alle tijden vrijblijvend blijven genieten van deze exclusieve korting.