- Shipping 1-2 working days
0

HQ

HQ Powerkites zijn leuke vliegers om het powerkiten mee onder de knie te krijgen! Zoek je een powerkite om lekker mee te vliegeren? Dan zijn HQ Powerkites zeker de moeite waard! Lees meer »

Categorie

Kite Maat

Toon meer
Filter
Quad Handles
Quad HandlesHQ
29.95
Wrist Straps Basic
Wrist Straps BasicHQ
2.99
3-lijns Control Bar
3-lijns Control BarHQ
39.95
Rush V
Rush VHQ
119.00
Rush Pro
Rush ProHQ
144.95
23%korting
Rush IV
Rush IVHQ
169.00 129.00
Fluxx
FluxxHQ
54.95
Scout III
Scout IIIHQ
305.00
Hydra II
Hydra IIHQ
239.00
1 - 9 van 9Producten per pagina:

HQ trainerkites matrasvliegers

HQ kites maken al een aantal jaar topkwaliteit vliegers zoals single line kites of sport kites. Al meer dan 20 jaar ervaring heeft geleid tot het maken van powerkites met uitmuntende vliegeigenschappe, voor een betaalbare prijs. HQ Kites biedt recreatieve en high performance vliegers die leuk zijn voor alle leeftijden.

Bekende modellen van HQ powerkites zijn bijvoorbeeld de HQ Rush en Fluxx. Powerkites van topkwaliteit waar je jarenlang plezier van zult beleven. Toch blijven de kites betaalbaar en leuk voor heel het gezin! Als je wilt leren kiten is dit de aller beste eerste stap die je kan nemen. Met een trainerkite of powerkite kan je gemakkelijk zonder grote risico's de wind leren kennen en een kite leren te besturen. Dit gaat je helpen als je wilt beginnen met kitesurfen. De kites zijn ook leuk om mee te buggy kiten.

COVID-19 Update: Wij zijn nog steeds volledig operationeel - online orders worden dagelijks verzonden!