- Shipping 1-1 working days
0

NP Surf

NP is een merk die accessoires maakt voor watersporten in de wind. Ze zijn dan ook een van de weinige die rekening houden met de wind factor bij het maken van hun wetsuits. Verder maakt NP kite en windsurf trapezes, neopreen accessoires, boardbags en nog veel meer handige dingen die je nodig hebt tijdens het kiten of windsurfen. Lees meer »

Categorie

    •    

On Sale

Filter
Armor Skin 3mm Surfhandschoen
Armor Skin 3mm SurfhandschoenNP Surf
€79.90
Armorskin 3-Finger Mitt 5mm
Armorskin 3-Finger Mitt 5mmNP Surf
€74.90
40%korting
Changing Mat
Changing MatNP Surf
49.95 €29.95
Dry Bag
Dry BagNP Surf
€99.00
Full Finger Amara Glove
Full Finger Amara GloveNP Surf
€34.95
GBS Glove
GBS GloveNP Surf
€59.95
16%korting
Gear Bag
Gear BagNP Surf
239.00 €199.00
Golf Bag
Golf BagNP Surf
€189.00
Half Finger Amara Glove
Half Finger Amara GloveNP Surf
€29.95
Helm
HelmNP Surf
€54.95
Knit Surf Sock
Knit Surf SockNP Surf
€44.95
Poncho
PonchoNP Surf
€54.95
Roof Rack Straps
Roof Rack StrapsNP Surf
€35.95
Standard Hood 3mm
Standard Hood 3mmNP Surf
€44.95
Surf Travel Bag
Surf Travel BagNP Surf
€249.00
Surfboard Bag
Surfboard BagNP Surf
€109.00
Team Rider Handle Pass Leash
Team Rider Handle Pass LeashNP Surf
€59.00
Twin Tip Day Bag
Twin Tip Day BagNP Surf
€64.95
-19 - -2 van 18Producten per pagina:

Niel Pride Surf accessoires

De zee is natuurlijk in een aantal jaartjes veranderd in een inspirerende speeltuin! Neil Pryde is al sinds het ontstaan van de surf en kitesport een groot speler op de markt. Neil Pryde heeft net als de meeste kiters een echte obsessie met het water. NP heeft maar liefst 40 jaar ontwikkeling gestoken in het ontwikkelen van te gekke wetsuits en accessoires die je helpen het water aangenamer te maken. Het doel is om uiteindelijk meer en langer tijd in het water te kunnen spenderen.

Het resultaat van deze ontwikkeling is kwalitatief hoogstaande producten welke zich als een vis thuisvoelen in het water. Neil Pryde maakt onder andere te gekke wetsuits, beanies, surfschoentjes, boardbags en trapezes. Heb je een vraag over Nail Pryde gear? Bel of mail ons dan gerust.

Niel Pride wetsuit accessoires

Niel Pride laat je niet in de kou staan. Ze maken super lekkere wetsuit accessoires zoals kitesurf handschoenen, caps, hoodies, maar ook volledige wetsuits voor zowel mannen als vrouwen. De accessoires zijn van goede kwaliteit neopreen gemaakt en gaan lang mee. Zo ben je altijd warm in de zee.

Niep Pride Surf tassen en travel bags

Soms is het niet zo makkelijk om al je kitesurf gear mee te nemen. Vooral als je op reis gaat en je kitesurf spullen mee moet nemen in het vliegtuig. Gelukkig maken al veel merken travelbags voor kitesurfen en golfsurfen om je spullen in een tas makkelijk te vervoeren. De Niel Pride Surfboardbag, Golf bag en Surf Travelbag zijn grote super handige tassen waar je al je kitesurf gear in mee kan nemen zo het vliegtuig in.
⚡Kite Flash Sale tot 9/8/21 code: FLASH10