- Shipping 1-1 working days
0

Moto + Spectrum 2021 Kitesurf Set Cabrinha

Vanaf
€2437.00 1690.00

Cabrinha Moto + Spectrum 2021 Kitesurf Set

Te gekke kitesurf set voor beginnende tot gevorderde kitesurfer van Cabrinha

De Cabrinha Moto 2021 is de meest allround kite binnen de kitesurf lijn van Cabrinha. De Moto is een super vergevingsgezinde kite voor meerdere kitesurf disciplines zoals freeride, foil, air en wave. Als beginner zal je direct verkocht zijn aan de Moto vanwege zijn lichte bardruk en snelle relaunch. Daarnaast vaart de Moto in combinatie met het super comfortabele Spectrum kiteboard zeer gemakkelijk hoogte. De wat meer gevorderde kitesurfer zal het lekkere directe stuurgedrag van de Moto super fijn vinden. Hierdoor presteert de Moto ook erg goed in de wave en foil discipline. Kortom de Cabrinha Moto 2021 set is je ideale starters set, en een kite waar je later alle disciplines van het kitesurfen mee kan ontdekken!

Cabrinha Moto 2021 Kite

Breed inzetbare freeride / crossover kite
De Moto kite is nog niet eens zo lang te vinden in de range van Cabrinha, toch groeide deze kite al snel uit tot één van de meest populaire modellen van het merk. Dat heeft de Cabrinha Moto te danken aan zijn vriendelijke, maar toch zeer speelse karakter. De Moto 2021 is een echte allemansvriend en te gebruiken voor beginner, tot vergevorderde freeride kitesurfer. De meeste riders die voor het eerst aan de moto hangen zijn direct verslaafd aan zijn responsieve karakter en uitmuntende vlieg eigenschappen. De Cabrinha 2021 Moto heeft een 3-strut, hybride ontwerp met gemiddelde aspect ratio, reactieve wingtips en snelle, slanke en efficiënte profielen.

De geheel nieuwe Cabrinha Moto 2021 heeft een verbeterde voorwaartse drive. Stuwkracht wordt nu moeiteloos gegenereerd en het vermogen van de vlieger om omhoog te klimmen is aanzienlijk verbeterd. Dit heeft de algehele prestaties van de Moto verbeterd met onmiddellijke respons en controle. Om te helpen bij de voorwaartse aandrijving is het profiel van de Moto verbeterd. Ook heeft Cabrinha de shape van de Arc aangepast, waarbij de coning is verminderd om hem sneller door het windvenster te laten vliegen. Tot slot heeft de Moto 2021 een compleet vernieuwde Bridle om meer controle te bieden, maar het lichte bargevoel te behouden. De Cabrinha Moto is verfijnd, veelzijdig en klaar om je een te gekke freeride ervaring te bieden!

Cabrinha Spectrum 2021 Kiteboard

All-round Freeride / Beginner kiteboard
De Cabrinha Spectrum 2021 is een super all-round kiteboard waarmee je in alle omstandigheden lekker kan cruisen. Dit kiteboard zorgt ervoor dat je moeiteloos tegen de wind in zult varen en zal je progressie niet in de weg staan! Dat komt door de vlakke rocker van de Cabrinha Spectrum 2021. De vlakke rocker is door Cabrinha gecombineerd met een zacht flex patroon. Het zachte flex patroon is ontstaan door de combinatie van een houten kern en de glasvezel constructie van de Cabrinha Spectrum. Hierdoor vaart de Cabrinha Spectrum super comfortabel in alle omstandigheden zo ook in choppy omstandigheden. In de bodem van de Spectrum 2021 heeft het kiteboard een enkele concaaf voor grip.

De Cabrinha Spectrum 2021 is het ideale beginners kiteboard waar je super comfortabel je eerste meters mee zal varen, hoogte lopen geen probleem zal zijn én jij je eerste sprongen mee kan landen.

Cabrinha Overdrive Quickloop 1X Recoil 2021 Bar

Verstelbare 4 lijns bar met Recoil depower systeem van Cabrinha De Overdrive Quickloop 1X Recoil bar van Cabrinha is een super fijne bar voor je 4 lijns kite van Cabrinha of ander merk met een lage V splitsing van de powerlijnen. Bij deze versie met Recoil systeem zit er een veer om de PU depower tube. Hierdoor kan de bar niet te ver weg van je komen te staan als je deze los laat. Ook werkt de depower met behulp van twee straps, één voor power en één voor depower. Op die manier kan je altijd bij je depower strap komen en dat is handig als je niet zulke lange armen hebt.

Het nieuwe Overdrive systeem van Cabrinha zit nu op alle barren. Met het Overdrive systeem kan je de bar in breedte verstellen. Het nieuwe systeem werkt met een insert in het uiteinde van de bar waar de stuurlijn aan vast gemaakt is. Je kan de insert uit het baruiteinde halen en de stuurlijn meer naar binnen of naar buiten van de bar bevestigen. Hierdoor is de bar te verstellen in breedte van 44 tot 52 en 52 tot 60.

De nieuwe Cabrinha Overdrive Quickloop 1X Recoil bar heeft vernieuwe EVA floaters die flexibeler zijn dan voorgaande jaren. Daarnaast zit er een fijne, comfortabele grip over de bar heen. Boven het 1X safety systeem is een swivel geplaatst zodat je je powerlijnen uit elkaar kan draaien. Het safety systeem zelf is duidelijk te herkennen aan de rode kleur en gemakkelijk te activeren door het van je af te duwen.

Cabrinha H1 2021 Pads & Straps

Cabrinha kitesurf bindingen
De Cabrinha H1 binding is een lichtgewicht systeem met een twee punts strap systeem. De pads en straps zijn asymmetrisch ontworpen zodat je voeten er perfect op aansluiten. De H1 binding geeft je voeten steun, is flexibel en kan gebruikt worden voor alle twintip vaarstijlen van freeride tot freestyle. De H1 pads en straps zijn gemakkelijk aan het board te bevestigen met een enkele schroef. Bij de bevestiging kan je jouw ideale duck stance kiezen voor maximale controle over je board. De pads zijn heerlijk zacht zodat je na je landingen comfortabel neer komt.

De Cabrina H1 pads en straps komen in twee maten de S en de M/L. De maat S is bedoeld voor kitsurfers met een voetmaat kleiner dan 41 de standaard maat (M/L) past op voeten groter dan maat 41.
Vragen over een product? We helpen je graag!

  • Bel: +31 (0)71 4081154
  • Mail: tom@kitemana.nl
  • WhatsApp: +31 (0)71 4081154
  • Kitemana Garanties

  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf 49.90
  • Gratis kado bij je bestelling