- Shipping 1-1 working days
0

Moto + Spectrum 2021 Kitesurf Set Cabrinha

€2417.00 1814.00
Tijdelijk niet voorradig
 
Jouw variant niet op voorraad? .

Cabrinha Moto + Spectrum 2021 Kitesurf Set

Te gekke kitesurf set voor beginnende tot gevorderde kitesurfer van Cabrinha

De Cabrinha Moto 2021 is de meest allround kite binnen de kitesurf lijn van Cabrinha. De Moto is een super vergevingsgezinde kite voor meerdere kitesurf disciplines zoals freeride, foil, air en wave. Als beginner zal je direct verkocht zijn aan de Moto vanwege zijn lichte bardruk en snelle relaunch. Daarnaast vaart de Moto in combinatie met het super comfortabele Spectrum kiteboard zeer gemakkelijk hoogte. De wat meer gevorderde kitesurfer zal het lekkere directe stuurgedrag van de Moto super fijn vinden. Hierdoor presteert de Moto ook erg goed in de wave en foil discipline. Kortom de Cabrinha Moto 2021 set is je ideale starters set, en een kite waar je later alle disciplines van het kitesurfen mee kan ontdekken!

Cabrinha Moto 2021 Kite

Breed inzetbare freeride / crossover kite
De Moto kite is nog niet eens zo lang te vinden in de range van Cabrinha, toch groeide deze kite al snel uit tot één van de meest populaire modellen van het merk. Dat heeft de Cabrinha Moto te danken aan zijn vriendelijke, maar toch zeer speelse karakter. De Moto 2021 is een echte allemansvriend en te gebruiken voor beginner, tot vergevorderde freeride kitesurfer. De meeste riders die voor het eerst aan de moto hangen zijn direct verslaafd aan zijn responsieve karakter en uitmuntende vlieg eigenschappen. De Cabrinha 2021 Moto heeft een 3-strut, hybride ontwerp met gemiddelde aspect ratio, reactieve wingtips en snelle, slanke en efficiënte profielen.

De geheel nieuwe Cabrinha Moto 2021 heeft een verbeterde voorwaartse drive. Stuwkracht wordt nu moeiteloos gegenereerd en het vermogen van de vlieger om omhoog te klimmen is aanzienlijk verbeterd. Dit heeft de algehele prestaties van de Moto verbeterd met onmiddellijke respons en controle. Om te helpen bij de voorwaartse aandrijving is het profiel van de Moto verbeterd. Ook heeft Cabrinha de shape van de Arc aangepast, waarbij de coning is verminderd om hem sneller door het windvenster te laten vliegen. Tot slot heeft de Moto 2021 een compleet vernieuwde Bridle om meer controle te bieden, maar het lichte bargevoel te behouden. De Cabrinha Moto is verfijnd, veelzijdig en klaar om je een te gekke freeride ervaring te bieden!

Cabrinha Spectrum 2021 Kiteboard

All-round Freeride / Beginner kiteboard
De Cabrinha Spectrum 2021 is een super all-round kiteboard waarmee je in alle omstandigheden lekker kan cruisen. Dit kiteboard zorgt ervoor dat je moeiteloos tegen de wind in zult varen en zal je progressie niet in de weg staan! Dat komt door de vlakke rocker van de Cabrinha Spectrum 2021. De vlakke rocker is door Cabrinha gecombineerd met een zacht flex patroon. Het zachte flex patroon is ontstaan door de combinatie van een houten kern en de glasvezel constructie van de Cabrinha Spectrum. Hierdoor vaart de Cabrinha Spectrum super comfortabel in alle omstandigheden zo ook in choppy omstandigheden. In de bodem van de Spectrum 2021 heeft het kiteboard een enkele concaaf voor grip.

De Cabrinha Spectrum 2021 is het ideale beginners kiteboard waar je super comfortabel je eerste meters mee zal varen, hoogte lopen geen probleem zal zijn én jij je eerste sprongen mee kan landen.

Cabrinha Overdrive Quickloop 1X Trimlite 2021 Bar

Verstelbare bar met simpel design en clam cleat depower van Cabrinha
Een simpel en clean design is vaak het beste design. Dat is wat Cabrinha ook dacht bij het ontwikkelen van deze Cabrinha Overdrive Quickloop 1X Trimlite bar. Het verschil met de Modular bar van Cabrinha is dat deze Quickloop bar een vaste, niet uitwisselbare chickenloop heeft.

De Overdrive Quickloop 1X Trimlite bar is te verstellen in breedte met een nieuw Overdrive systeem. Dit systeem werkt met een insert welke verwerkt zit in de nieuwe zachte bar uiteinden. Aan de insert zit de stuurlijn vast gemaakt. De insert kan je uit het baruiteinde trekken en meer naar binnen of buiten plaatsen. Hierdoor kan je de bar, afhankelijk van de maat, verstellen van 44 – 52 cm of 52 – 60.

De vaste quickloop heeft een standaard grootte waar je ook mee uit kan haken voor freestyle tricks. Door de bar heen loopt een enkele PU tube. Hierdoor heb je maar één lijn door je bar heen lopen. Boven de chickenloop zit een swivel waarmee je je powerlijnen uit elkaar kan draaien. Deze Cabrinha Overdrive Quickloop werkt met een trimlte depower systeem. Dit trimlite systeem maakt gebruik van een clam cleat depower. Je trekt dit koord naar je toe voor depower en maakt het koord langer om weer meer power in je kite te krijgen. Super makkelijk! De V splitsing van de Quickloop Trimlite zit laag zodat je een zo direct mogelijk gevoel hebt met je Cabrinha kites. De bar is ook op alle andere kites te varen met lage V splitsing. De Overdrive Quickloop 1X Trimlite 2021 is voorzien van nieuwe flexibere EVA baruiteinde. Goede updates voor 2021 en nog steeds een van de beste 4 lijns barren op de markt!

Cabrinha H1 2021 Pads & Straps

Cabrinha kitesurf bindingen
De Cabrinha H1 binding is een lichtgewicht systeem met een twee punts strap systeem. De pads en straps zijn asymmetrisch ontworpen zodat je voeten er perfect op aansluiten. De H1 binding geeft je voeten steun, is flexibel en kan gebruikt worden voor alle twintip vaarstijlen van freeride tot freestyle. De H1 pads en straps zijn gemakkelijk aan het board te bevestigen met een enkele schroef. Bij de bevestiging kan je jouw ideale duck stance kiezen voor maximale controle over je board. De pads zijn heerlijk zacht zodat je na je landingen comfortabel neer komt.

De Cabrina H1 pads en straps komen in twee maten de S en de M/L. De maat S is bedoeld voor kitsurfers met een voetmaat kleiner dan 41 de standaard maat (M/L) past op voeten groter dan maat 41.
Vragen over een product? We helpen je graag!

  • Bel: +31 (0)71 4081154
  • Mail: tom@kitemana.nl
  • WhatsApp: +31 (0)71 4081154
  • Kitemana Garanties

  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf 49.90
  • Gratis kado bij je bestelling
  • Covid-19 Updates: Webshop geopend en Megastore beschikbaar voor reparaties en afhaal | Lees meer