Screamer 2017Slingshot

Slingshot Screamer 2017

Surfboard zonder neus

LET OP! We hebben nog 1x de Slingshot Screamer 5'2" op voorraad met 50% korting, deze kan echter alleen afgehaald worden. Board heeft een paar miniscule oneffenheden op de neus, zie onderstaande foto.

De 2017 Slingshot Screamer is een surfboard met een stompe neus. Het ontwerp van de Screamer is afkomstig van de Slingshot Tyrant. De Screamer is een speels board voor alle soorten golven. Het board heeft een 3 vin opzet en is voorzien van het FCSII vinnen systeem. Het board leent zich goed voor het rijden van golven en omdat hij zijn neus kwijt is ook voor het maken van strapless en andere tricks. Het board heeft een enkele concaaf wat hem snel en stabiel maakt.

Je kiest een board zonder neus vaak z'n 4" tot 6" voet kleiner dan dat je gewend bent met een traditioneel surfboard. Het board heeft ook achter op de staart een extra insort voor een voetband om keihard door de bocht te gaan. Het board is voorzien van een dek-pad wat zorgt voor een goede grip. De voetbanden worden niet meer standaard meegeleverd en zijn los verkrijgbaar.

Slingshot Screamer 20172017 Slingshot Screamer

Slingshot Screamer

slingshot screamer

Professioneel advies

Vragen over een product? Neem dan contact met ons op!

Bel+31 (0)71 4081154

Mailtom@kitemana.nl

WhatsApp0626091720

Kitemana bezorging

- Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

- Gratis bezorging, vanaf 49.90

- Gratis kado bij je bestelling