- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Pulse 2021 Kite North

$ 1154.14
(€949.59)

All prices for United States are VAT Free

Direct leverbaar

North Pulse 2021 Kite

Freeride freestyle kite voor unhooked tricks, big air én kiteloops van North

Sinds eerste introductie van de North Pulse in 2020 heeft deze kite direct een grote groep aan kitesurfende fans aan zich weten te binden. Kitesurfers prijzen de North Pulse om zijn directe stuurgedrag, slack én het gemak waarmee de North Pulse kiteloops kan trekken. North is op deze eigenschappen gaan door ontwikkelen en komt met een nóg fijnere Pulse 2021. De North Pulse 2021 is een hybride C kite die je hart sneller doet kloppen geschikt voor de iets wat meer gevorderde kitesurfer. Wanneer je de focus wilt leggen op big air, freestyle en kiteloops dan is de North Pulse 2021 zeker een kite voor jou! Je grenzen verleggen was nog nooit zo gemakkelijk!

In het kort gezegd is de North Pulse 2021 lichter, sneller en sterker. Maar hoe heeft North dat weten te bereiken? Om te beginnen heeft North veel van het zware Dacron doek vervangen met een nieuw lichtgewicht, maar super sterk, doek waardoor de North Pulse sneller stuurt en een verbeterde performance heeft. Dat merk je vooral aan de verbeterede lift van de North Pulse 2021. Daarbij zorgt het nieuwe materiaal dat het profiel van de North Pulse 2021 aerodynamischer is door een meer geleidelijke krachtoverbrenging van het doek. De Pulse 2021 voelt hierdoor gebalanceerder aan.

Ook de bridle lijnen zijn aangepakt. De bridle lijnen van de North Pulse 2021 zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en het minst rekbare materiaal. Daarnaast zijn de lijnen dunner waardoor de kite minder weerstand heeft met de lucht, preciezer stuurt en een meer direct gevoel heeft. Net als vorig jaar maakt de Pulse geen gebruik van pulleys.

Omdat duurzaamheid ook zeker niet onbelangrijk is, is de North Pulse 2021 gemaakt van super degelijke materialen. Het doek wat gebruikt is voor de North Pulse 2021 is dubbel ripstop, dit is het meest gebruikte kitesurfdoek op de markt en heeft de beste duurzaamheid / gewichtsverhouding. Op de leading edge zijn de naden beschermd met een Duralite laagje zodat de naden op de LE niet kunnen slijten. De struts zijn verstevigd met Kevlar tegen de leading edge aan.

Elke kitesurfer vraagt andere eisen van een kite. Daarom kan je de North Pulse 2021 afstellen naar stuur snelheid en bardruk zodat de North Pulse precies vliegt zoals jij dat wilt.

Samengevat is de North Pulse 2021 gewoon een geweldige kite waar je een dikke pop uit kan halen met slack voor freestyle trick. Een kite die je de hoogte in schiet voor big air, en je moeiteloos weer opvangt na een kiteloop. Of je nu pro bent of net gaat beginnen met uithaken en kiteloopen de North Pulse 2021 is de perfecte kite voor jou!

Specificaties
 • Freeride | Freestyle
 • Hybride C design
 • Vernieuwde low-drag bridles
 • Nieuwe lichtgewicht verstevigingen
 • Verbeterd aerodynamisch profiel
 • Gebalanceerde slack
 • Snelle response door FlexPulse
 • Premium Teijin D2 ripstop


  North Pulse 2021 Kite
  North Pulse 2021 Kite


 • Lucas
  Lucas
  5 March 2021

  Erg goeie verbetering van de Pulse ten opzichte van vorig jaar is het verminderen of eigenlijk het wegnemen van het geflapper van het doek bij gepowerd varen of gedepowerd varen. Dit zorgt ervoor dat de kite een stuk fijner en stabieler in de lucht staat bij elke condities. Zeer tevreden met de 2021 Pulse, niet alleen voor gevorderde rijders maar ook voor kitesurfers die zoeken naar een kite die iets uitdagender is dan hun huidige kite, dit komt door de lichte stuurdruk die ervoor zorgt dat hij niet alleen voor puur freestyle is. Big air kan hij trouwens ook enorm goed, second lift na een spong is bij deze kite is echt heerlijk!

  Ward Bas
  Ward Bas
  3 March 2021

  The new Pulse realy feels a lot more responsive. It has a very nice direct steering behaviour, and a fairly light bar pressure. Kiteloops are not too powerfull so learning your first kitloops with this kite is very easy. For freestyle the Pulse gives me a lot of pop and slack, so working on my handlepasses now.

  Vragen over een product? We helpen je graag!

 • Bel: +31 (0)71 4081154
 • Mail: tom@kitemana.nl
 • WhatsApp: +31 (0)71 4081154
 • Kitemana Garanties

 • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!*
 • Gratis bezorging vanaf 49.90
 • Gratis kado bij je bestelling
 • Let op: ons WhatsApp nummer is gewijzigd naar: +31 (0) 71 40 811 54